mati_sowee 03.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 jak dotąd używałam kremów Dermedic Efectival - pod oczy, na dzień i na nocniby są fajne, nawilżające - ale np krem po stosowaniu kremu pod oczy raz ze nie widze zadnej roznicy to nawet czasemmam wieksze worki pod oczami i wygladam na zmeczona moze polecicie mi jakis dobry krem pod oczy - po 25 roku zycia aby nie byl to vichy - bo mnie uczula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.09.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Worki pod oczami: to dysfunkcja nerek .Trochę ziółek i przejdzie po 2 tygodniach.Tylko systematycznie trzeba pić .. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 juz nie napisze co pić a tak serio - worki pod oczami nie zawsze sa wynikiem zlej pracy nerek, dysfunkcji watroby i galopujacych suchot ! i prosze ci Wojtku zebys nie gadał bzdur ! A jesli nawet to wina choroby to nie w "ziólkach" i takiej rozbrajajacej radzie nalezy szukac rozwiazania :/ Sa osoby ktorych "taka uroda" i sa zdrowe jak rydz. Oczywiście - dobrze sprawdzic u lekarza czy faktycznie worki, szara zmeczona cera itp. nie sa wynikiem czegos niefajnego w organizmie . Bo i taka moze byc przyczyna Ale pozatym kupic dobry krem pod oczy - nie zawadzi Z tym ze zadanie trudne bo - dla jednej kobiety krem X jest rewelacyjny a dla innej beznadziejny a jeszcze trzeciej nie dosc ze nie pomoze to dostanie po nim uczulenia Wiec na pewno nie mozna na 100% przyjac ze to co zaproponuje - bedzie dla ciebie ok. Ale - ja np. bardzo lubie kremy Iwostin (sa w formie żelów i kremów- te kremowe chyba silniejsze ), z kolei moja przyjaciolka nie wyobraza sobie życia bez Vichy (a mnie np. vichy uczula) Na pewno ogolnie dobre sa tez La Roche Posay, a z tanszych Floslek. Znam tez osoby ktore sa zachwycone Garnierem (dla mnie zbyt "chemiczny" i o ile pamietam uczulał ) na obrzeki (i troche i na cienie) dobrze robia tez takie silikonowe oklady schlodzone w lodowce (mozna kupic np. w rossmanie czy drogerii natura) albo po prostu masaz kostkmi lodu (wazne !!! uwazac zeby nie odmrozic delikatnej skory pod oczami) czyli dosłownie pare sekund - pobudza krazenie ! a tak naprawde to radze zainwestowac tez w dobry delikatny i odbijajacy swiatlo korektor pod oczy ostatnio odkrylam rewelacyjne Inglota - nowa seria (ok 25zł) takich w pedzelku (naciska sie taki przycisk i wyplywa na pedzelek) i tak jak nigdy nie szanowalam tej firmy to jestem pod duzym wrazeniem ich jakosci . - zielonnoka (posiadaczka lekkich cieni pod oczami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.09.2007 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ja te worki mam raz na jakis czas - nie jest to regularne, ani codzienne dzieki za rady i propozycje mialam do czynienia z kosmetykami iwostin - i chyba do nich wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 22.09.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 jak dotąd używałam kremów Dermedic Efectival - pod oczy, na dzień i na noc niby są fajne, nawilżające - ale np krem po stosowaniu kremu pod oczy raz ze nie widze zadnej roznicy to nawet czasemmam wieksze worki pod oczami i wygladam na zmeczona moze polecicie mi jakis dobry krem pod oczy - po 25 roku zycia aby nie byl to vichy - bo mnie uczula Ja uzywam od wielu lat ELIZABETH ARDEN z wynikiem jak na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 22.09.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 La Roche-Posay (Active C) jest niezły, ale nie należy go stosować częściej niż raz w tygodniu. Ja byłam bardzo zadowolona z kremów Biotherm'u, ale to było przed budową jak była kasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ja mam pod oczy avon, z serii anew. Jak dla mnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 24.09.2007 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja mam pod oczy avon, z serii anew. Jak dla mnie super. tez mnie uczula kuilam AA teraphy - seria apteczna - jak narazie jest fajnie, tylko wydaje mi sie ze jest malo wydajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 a może naturalne metody? torebki herbaty, zimne łyżki i takie tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 25.09.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 W sprawach kosmetycznych niejednego dowiedziałam się na http://www.wizaz.pl. Ostatnio właśnie sprawdzałam kremy pod oczy - w lewym górnym rogu jest zakładka Kosmetyk Wszech Czasów. Polecają m.in. Shiseido i Avene, ale są też opinie o wielu innych - poczytaj. Ja osobiście używam Age Perfect L`Oreal i jestem dość zadowolona, ale moim problemem są bardziej zmarszczki a nie wory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 27.09.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ja preferuję SVR ew. vichy. Polecam dla ludzi o suchej cerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 27.09.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Na kremach pod oczy się nie znam ale podobno najlepsza na wszystko jest szara maść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 18.10.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Lancome, no ale ja juz dla 30+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.10.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Na kremach pod oczy się nie znam ale podobno najlepsza na wszystko jest szara maść. tiaaa i szare mydło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 18.10.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Krem pod oczy Caudalie albo Dr.Hauschka uwazam za najlepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.10.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Krem pod oczy Caudalie albo Dr.Hauschka uwazam za najlepsze! hm... fajno, ale ja w zyciu tego w polskim sklepie na polce nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 18.10.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 tiaaa i szare mydło Najzdrowsze.Takie z jeleniem. Wszystko inne to tablica Mendelejewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 19.10.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 http://www.nokaut.pl/szukaj/twarzy-do-dr.hauschka.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 19.10.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 http://www.nokaut.pl/szukaj/twarzy-do-dr.hauschka.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 19.10.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 http://www.nokaut.pl/szukaj/twarzy-do-dr.hauschka.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts