gabriela 19.10.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 http://www.nokaut.pl/szukaj/twarzy-do-dr.hauschka.html# te kosmetyki sa na pollskim rynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 19.10.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 o rany ile razy mi sie wyslalo!!! tak nie chcialam, przepraszam, nie wiem jak je zlikwidowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 19.10.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 i jeszcze Caudalie, tez juz w Polsce znana francuska firma http://www.eastnews.com.pl/news/temat.php?temat=00133188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudyyna 23.10.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 a ja polecam sprawdzony trik na zmeczone i opuchniete oczka Mozna wykorzystac w zasadzie kazdy zel pod oczy. Trzeba go włozyc do lodowki i taki zimny nakładac w formie maseczki tuz przed wyjsciem lub smarowac rano. Swietnie zciaga opuchlizne i wygladza skore pod oczami. Niestety ten sam numer z kremem pod oczy nie działa juz tak swietnie. Konsystencja musi byc zelowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 22.05.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Polecam polską firmę Sylveco, w szczególności lekki krem brzozowy i krem pod oczy. Co prawda nie ma właściwości odmładzających, ale zapewnia odpowiednie nawilżenie, no i ma super skład (same dobre składniki, bez zbędnej chemii). Dla wrażliwców i osób podatnych na "zapychanie" cery są idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.06.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Krem trza kupic proponuje ALOES w domy i prawie gratis troche dobrej wody (tajemnica wody na YT)do podlewania sadzonki kupic lub od znajomych poprosic podziela sie z sercem.na pewno.tanio i bez skutków ubocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaka1 04.06.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Ja ma zwykłu oliwkowy krem do twarzy i jeśli chodzi o kosmetyki staram się kupować te dla dzieci-maja mniej chemii niepotrzebnej nikomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.06.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Przez kilka lat używałam produktów firmy Vichy, teraz przeszłam na kremy Mille Ulivi i jestem bardzo z nich zadowolona Jesteś kobietą z brodą czy masz kryzys tożasmości płciowej, Bartoszu? A może tak intensywnie spamujesz na wielokontach, że ci się myli pod kogo sie podszywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 05.06.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 może żona podpisała sie pod jego postem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 nie, facet spamował też w innych wątkach reklamując różne produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.06.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Próbuje zarobić- kazdy orze jak może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.06.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 tyle, że niezgodnie z regulaminem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 07.08.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 To najpierw proponuje ostrzeżenie -każdy popełnia błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinacolada2 25.09.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 To może spróbuj tego od Loreal Paris - chodzi mi o krem TRIPLE ACTIVE - tutaj masz link do niego. Fajnie nawilża i chroni, myślę że mógłby Ci się spodobać. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolaslon90 04.10.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Co oprócz dobrego kremu polecacie na worki pod oczami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts