kuleczka 16.11.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Mayland, żywe koguty w rosole i do tego nieoskubane fuuuuu nie podejrzewałabym Cię o taką perwersję Idę po waflóf do klepu i może zrobię kilka fotek....może. oszczędź niepewności, my tu wszyscy żyjemy tylko tą nadzieją, że zrobisz wafla Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2128726 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.11.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 że zrobisz wafla Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2129200 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.11.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Idę po waflóf do klepu i może zrobię kilka fotek....może. oszczędź niepewności, my tu wszyscy żyjemy tylko tą nadzieją, że zrobisz wafla to Ci się ...Kulka udało Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2131505 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Kuleczka - ja przez Ciebie monitor muszę myć! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2132534 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.11.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Kuleczka - ja przez Ciebie monitor muszę myć! Tylko monitor? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2133385 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.11.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Obiecane waflóf bedą. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2133386 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 19.11.2007 02:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Obiecane waflóf bedą. a ja moge obiecac cos z marchewki. Stoi juz w najwyzszym pogotowiu. http://img254.imageshack.us/img254/6083/img0120je7.jpg PS. kartofle stoja rowniez, tfu co ja pisze, mialo byc ziemniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2135193 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.11.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 http://images33.fotosik.pl/49/5fb204ea114d0f14.jpg waflóf w pogotowiu Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2135398 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.11.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 http://images29.fotosik.pl/115/f71a0a32c599da56.jpg w oczekiwaniu na waflóf Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2135424 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.11.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Sałatka Gyros z kurczakiem 2 podwójne piersi z kurczaka pokroić w paseczki ,obficie posypac przyprawa Gyros -Knor -usmażyć na ładny złocisty kolor pieczarki ok 1/2 kg pokroić w talarki i posmażyć (można wykorzystać pokrojone pieczarki ze słoika w zalewie solonej ) średni słoik ogórków konserwowych -pokroić w talarki mała kapusta pekińska pokrojona i polana delikatnie olejem z przyprawą Knor do sałaty starty żółty ser sos : majonez + kechup + śmietana + 2 ząbki czosnku ...wszystko połączyć -dolewać tyle śmietany aby sos nabrał konsystencji średnio-płynnej W ładnym naczyniu szklanym ( ja robię w żaroodpornym ) układamy warstwami 1/ pieczarki 2/ kurczak sos 3/ ogorki (czasem posypuje kukurydzą z puszki ) sos 4/ kapusta pekińska 5/starty ser Ew-ka no przymierzam się, ale nie jestem pewna - wymieszać to na koniec, czy tak podać - bo samo "przejdzie"? dwie górne warstwy /kapusta i ser/ nie są polane sosem - stąd moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2138084 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.11.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 obiecane wafle http://images23.fotosik.pl/116/a3a2360bd7c2cbb7.jpghttp://images31.fotosik.pl/51/6a653a6fba7cc5a8.jpghttp://images34.fotosik.pl/51/4a043c186e7870e6.jpghttp://images26.fotosik.pl/115/2b61b72e80535144.jpghttp://images34.fotosik.pl/51/376f5f931125373e.jpghttp://images31.fotosik.pl/51/190c401d643a1ee2.jpghttp://images34.fotosik.pl/51/a408a7db843b139d.jpghttp://images31.fotosik.pl/51/9e59a86723ea9d44.jpg Potrawę dedykuję dla przemiłych moich starszych i doświadczonych forumowiczów:1.ponury632.majka3.selimm4.kuleczka5.dompodsosnami Pozdrawiam i smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2140412 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Miło znaleźć się w zacnym towarzystwie. Ale zaraz starszym? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2141479 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.11.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Ew-ka no przymierzam się, ale nie jestem pewna - wymieszać to na koniec, czy tak podać - bo samo "przejdzie"? dwie górne warstwy /kapusta i ser/ nie są polane sosem - stąd moje pytanie elutek ja nie mieszam skladników ....dlatego układam te warstwy w naczyniu szklanym coby je było widać ...kapuste pekinską polaną olejem z dodatkiem przyprawy Knorr do sałatek -w palcach ugniotam ,żeby nie byla taka surowa - na to wszystko ścieram żółty serek i innego sosu juz nie daję Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2141890 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.11.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 W przygotowaniu mam gołąbki z kiszonej kapusty i z żeberkami. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2142011 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.11.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Ciekawy jest ten pomysł z waflami. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2142032 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.11.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Ja czekam na danie z marchewy... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2142188 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 22.11.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 a czy dało by radę wrzucić przepis na chlebek doniczkowy?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2142454 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.11.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Ew-ka no przymierzam się, ale nie jestem pewna - wymieszać to na koniec, czy tak podać - bo samo "przejdzie"? dwie górne warstwy /kapusta i ser/ nie są polane sosem - stąd moje pytanie elutek ja nie mieszam skladników ....dlatego układam te warstwy w naczyniu szklanym coby je było widać ...kapuste pekinską polaną olejem z dodatkiem przyprawy Knorr do sałatek -w palcach ugniotam ,żeby nie byla taka surowa - na to wszystko ścieram żółty serek i innego sosu juz nie daję a ja jadłam taką sałatkę u szwagierki i kapusta była normalnie na surowo i bez przypraw ułożona podczas nakładania dopiero lekko się mieszała z pozostałymi składnikami pycha, właśnie dzięki temu była chrupiąca, a nie taka sflaczała także elutek nie bój żaby Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2142709 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 22.11.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 a czy dało by radę wrzucić przepis na chlebek doniczkowy? pozdro tak , ale innym razem . Dzis mam wielkie gotowanie i nie ma nawet czasu na zmiane zlej jakosci zdjec, wszystko jest na zywca. wypiek z dyni : http://img337.imageshack.us/img337/5861/img0175ts8.jpg http://img218.imageshack.us/img218/9426/img0177xu9.jpg http://img509.imageshack.us/img509/2774/img0178kk3.jpg http://img337.imageshack.us/img337/7119/img0181jc8.jpg jest juz w piekarniku (czas 45 min.) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2142812 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 22.11.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 pachnie jak piernik http://img144.imageshack.us/img144/2442/img0182sv4.jpg a smakuje jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86229-kulinaria/page/16/#findComment-2142871 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.