kuleczka 26.11.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 doprawdy nie wiem, jak się wywdzięczę za w porę mnie ostrzeżenie Zosia, trudny ten przepis, żeby tak łazić, jak mnie się akurat nie chce z domu wychodzić, bo śnieg i zamróz ale jak mus to mus, dla kulinarnego sukcesu Q, było się tak nie opychać ale mi cieknie ślinka na te specjały tabalugi szczególnie na tę sałatkę z mandarynkami i kurczakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.11.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Tabalugo kiedys robiłam podobną sąłtkę do tej z mandarynkami ale zamiast piersi był kurczak wędzony i dodawałam selera naciowego Samo zestawienie mandarynek i kurczaka mi smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 26.11.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Q, było się tak nie opychać no , wiesz ..... Mam obrzydzenie na "zupki chińskie,kurczakowe". Jak tylko uslysze o nich, to nie moge patrzec na jedzenie. http://www.fireflyfans.net/smiley/vomit.gifniespecjalne i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.11.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 doprawdy nie wiem, jak się wywdzięczę za w porę mnie ostrzeżenie Zosia, trudny ten przepis, żeby tak łazić, jak mnie się akurat nie chce z domu wychodzić, bo śnieg i zamróz ale jak mus to mus, dla kulinarnego sukcesu Q, było się tak nie opychać ale mi cieknie ślinka na te specjały tabalugi szczególnie na tę sałatkę z mandarynkami i kurczakiem nie karm rybek ....one czasem żywią sie glonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.11.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 nie idź bo Zosia tylko sobie jaja robi Jak to dobrze , ze Kulke ostrzegles. usa ...cicho bo tu o poważnych zupkach sie gada.wyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 26.11.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 czy jest tlumacz na sali ? ps. niespecjalnie sie czuje i ciagle mi sie odbijahttp://www.fireflyfans.net/smiley/vomit.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 wyny co to sa wyny ? Dobre to jest ? Na slodko czy inaczej , bo mnie tak jakos na kwasne bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 aż się boję pomyśleć ale Ty usa to się weź skup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.11.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 kulka toż Ty nie z towarzystwa wzajemnej adoracji.Ty z tych chórków .... gastronomicznych...i nie tylko.Przepis zajefajny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 kisiel dla usy i kulki na pikantno......bo zaczynamy mendzić składniki: -torebka kisielu cytrynowego z Eeee -jabłko antonówka -mięsko z jednego uda,bez kostek -pieczarka surowa -woreczek z mozzarellą clasic -czuszka czynności: mięsko podsmażyć z pieczarką,czuszką i mozzarellą .Zrobić kisielek i wlać na mięsko.Wydłubać gniazdo nasienne bardzo obficie z jabłka zwanego antonówką i nadziać w to miejsce powstała mamałyżką.Włożyć do piekarnika i zapiec.Podawać z mrożoną herbata. kulka i usa jedna torba tylko w tym przepisie.Chyba nie będziecie mi miały za złe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 26.11.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 kulka toż Ty nie z towarzystwa wzajemnej adoracji.Ty z tych chórków .... gastronomicznych...i nie tylko.Przepis zajefajny.... 很高興認識你! w tej samej kondycji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.11.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 kulka chórzyście sie tekst zapodział wymiotuje i bredzi.Zrób coś w tym zespole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 26.11.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 kulka chórzyście sie tekst zapodział wymiotuje i bredzi.Zrób coś w tym zespole mam powody jak widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.11.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 trudno trzeba sie pogodzić z chórzystą.Ma rację. ..kuleczka a ty to już śpisz?chórzyści harcują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 26.11.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 trudno trzeba sie pogodzić z chórzystą.Ma rację. ..kuleczka a ty to już śpisz?chórzyści harcują. wiem, wiem , chcialbys byc drygentem. Obudz Gosie, moze jej cos z pod batuty wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.11.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A kurcże pieczone na zimno m.in z anansem Wam podchodzi koleżanki ??? Przepis moę zapodac Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 sebo wow dawaj tego kurczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.11.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 sałatka z kurczakiem- seler naciowy- uprażone orzeszki ziemne- ananas- zrumieniona w kosteczkę pierś kurczaka - sól, pieprz i majonez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.11.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 sałatka z kurczakiem - seler naciowy - uprażone orzeszki ziemne - ananas - zrumieniona w kosteczkę pierś kurczaka - sól, pieprz i majonez muszę się przerzucić na takie krótkie przepisy.Nie dość ,że treściwy to jeszcze smaczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 27.11.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 sałatka z kurczakiem - seler naciowy - uprażone orzeszki ziemne - ananas - zrumieniona w kosteczkę pierś kurczaka - sól, pieprz i majonez muszę się przerzucić na takie krótkie przepisy.Nie dość ,że treściwy to jeszcze smaczny. hehe , salatka to tylko zwykly dodatek i w sznujacym sie domu potrawa idzie z kilkoma w tym samym czasie. http://img408.imageshack.us/img408/4548/img0477jd6.jpg Sa tak latwe, ze robi sie je z palcem w d...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts