janrenovate 06.02.2009 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ekipa ma rusztowania a nie wiem kiedy będę robil elewację taki stan czyli ta podbitka jest juz z 4-5 lat . od nowosci byla wykonana z lichego drewna i farba na 2 rok odchodzila wiec traktuję to jako koniecznosc bo potem moze byc za pono . czy ten koszt okolo 1200 jest akceptowalny nie znam sie zupelnie na cenach pozdrawiam Jeśli ich materiał,mozesz tyle zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 06.02.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ok materiały ich dziękuje i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 06.02.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ok materiały ich dziękuje i pozdrawiam!!! U welcome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.02.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 pomocy szukam aktulanych cen robocizny 1m2 podbitki na gotowo woj. zachodniopomorskie Podciągam 30zł/mb a to 30 zł to za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 08.02.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 pomocy szukam aktulanych cen robocizny 1m2 podbitki na gotowo woj. zachodniopomorskie Podciągam 30zł/mb a to 30 zł to za co? Jak w temacie 30zł/mb-podsufitka PVC 40zł/mb-drewniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniowiola 20.02.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 cena 1 mb chyba powinna zależeć od tego jak daleko okap dachu wystaje czyli jaka długość podbitki. U mnie średnio jest 130cm a u niektórych widziałem 30cm.ile można zapłacić za robocizne podbitki PCV długość 130cm, jest tego ok 175m kw. Oczywiście trzeba wykonać stelaż najpierw. mam narazie oferte 50złza mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 22.02.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 cena 1 mb chyba powinna zależeć od tego jak daleko okap dachu wystaje czyli jaka długość podbitki. U mnie średnio jest 130cm a u niektórych widziałem 30cm. ile można zapłacić za robocizne podbitki PCV długość 130cm, jest tego ok 175m kw. Oczywiście trzeba wykonać stelaż najpierw. mam narazie oferte 50złza mb Pod każdą podbitkę trzeba zbudować stelaż. Twój dach dużo wystaję, więc pod panel PCV trzeba gęściej montować listwy w konstrukcji. Dodatkowo tak długie panele trzeba mocować na klamrach mocujących umożliwiających rozszerzalnośc termiczną paneli. Jednak 50 zł to raczej przesada. Myślę, że 40 zł za taką podbitkę, to będzie uczciwa cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniowiola 22.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Problem jest w tym że niemogę nic taniej znaleść.Zapomniałem napisać że w tej robocie ma zrobić kilka poprawek przy dachu (dociąć kilka dachówek w koszu w lukarnie, założyć 2 zakończenia gąsiora, przybić deski czołowe i zamontować rynny. No i oczywiście podbitka na stelażu, więc myśle że od biedy da się przeżyć te 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 22.02.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Problem jest w tym że niemogę nic taniej znaleść. Zapomniałem napisać że w tej robocie ma zrobić kilka poprawek przy dachu (dociąć kilka dachówek w koszu w lukarnie, założyć 2 zakończenia gąsiora, przybić deski czołowe i zamontować rynny. No i oczywiście podbitka na stelażu, więc myśle że od biedy da się przeżyć te 50zł A to w takim razie zmienia postać rzeczy. W takim przypadku, to dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 18.05.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Odnośnie ceny 50 zł m2 to musisz szukać dalej ponieważ zaporowe ceny podają zwykle fachowcy którzy mają dużo roboty i grzebaniną która pochłania dużo czasu nie będą się zajmować.Warto czasem połączyć podbitkę z innymi pracami, np z elewacją zewnętrzną....... wtedy cena wraz z malowaniem może spadać do 30zł/m2.Często cena taka wynika ze względu na prace dodatkowe związane z montarzem i demontarzem rusztowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 18.05.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Odnośnie ceny 50 zł m2 to musisz szukać dalej ponieważ zaporowe ceny podają zwykle fachowcy którzy mają dużo roboty i grzebaniną która pochłania dużo czasu nie będą się zajmować. Warto czasem połączyć podbitkę z innymi pracami, np z elewacją zewnętrzną....... wtedy cena wraz z malowaniem może spadać do 30zł/m2. Często cena taka wynika ze względu na prace dodatkowe związane z montarzem i demontarzem rusztowań. Myślę, że wykonawca tej podbitki został już znaleziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts