joliska 29.06.2013 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 post nr 1: co to k..wa jest? kolejny samarytanin śpieszący z bezinteresowną pomocą? ciekawe gdzie w takich przypadkach jest moderator? 1. Moderator nie jasnowidz 2. Ty wspierasz spamera, kopiując cały jego post, włącznie z reklamą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 29.06.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 1. Moderator nie jasnowidz 2. Ty wspierasz spamera, kopiując cały jego post, włącznie z reklamą... no to tutaj się mylisz... zanim coś powiesz to może kliknij w link, który jest w moim cytacie... no ale w sumie po co się męczyć, w końcu i tak administracja wie lepiej i ma zawsze rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.06.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Sławek - ile razy należy Tobie tłumaczyć, że posty spamerskie zgłasza się do moderacji klikając trójkąt z wykrzyknikiem (ramka postu) i się ich nie komentuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 30.06.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Sławek - ile razy należy Tobie tłumaczyć, że posty spamerskie zgłasza się do moderacji klikając trójkąt z wykrzyknikiem (ramka postu) i się ich nie komentuje? nikt mi tego wcześniej nie tłumaczył ani razu jak raczyłaś zasugerować ani mnie nie informował o takim zwyczaju w żaden inny sposób a cytując tego posta zmieniłem link, który był w oryginale właśnie po to żeby nie reklamować spamera, ale tego już jolisce nie chciało się sprawdzić zarzucając mi przekopiowanie reklamy... a tak na marginesie: czemu wywołałem takie pospolite ruszenie moderatorskiej braci? jakaś nagonka na mnie się rozpoczęła? przypominam, że to nie ja spamowałem i stosowałem niedozwoloną reklamę, no ale może w ferworze walki to po prostu umknęło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.06.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Przepraszam, bo ja już tyle razy tłumaczę ludziom o tym wykrzykniku i o tym by nie odpowiadać spamerom, że myślałam, że tobie też. Nie ty wywołałeś nalot, tylko ktoś zgłosił spamera wykrzyknikiem i wszyscy moderatorzy otrzymali powiadomienia. Dlatego zajrzałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 01.07.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ja też nie czaiłem że po to ten wykrzyknik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.07.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 jak się najdzie kursorem na trójkącik to pojawia się opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batix 02.07.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 powiedzcie mi proszę Mam zrobioną wentylacje na kanałach elastycznych. Tych kanałów jest w sumie jakieś 80 m. Do tego mam trzy skrzynki rozdzielcze. Dom powierzchnia uzytkowa 120 mkw. Anemostatów nawiewnych jest 6 i wywiewnych jest 6. Do wyboru mam dwa rekuperatory Jeden z nich ma wykres wydajności Drugi Pytanie czy ten pierwszy wystarczy, żeby ta wentylacja jakoś działała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 02.07.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 teoretycznie ten pierwszy wystarczyłby ale to tylko teoria, wszystko zależy od instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 03.07.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ja polecam mitsubishi . cichy i odzyskuje wilgoć. Warto zwrócić uwagę ile bierze prądu przy wydajności np.100 m3/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 05.07.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 ja polecam mitsubishi . cichy i odzyskuje wilgoć. Mitsubishi electric Lossnay. Fakt cichszy od teściowej:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 06.07.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 dom 200 m2 będzie miał kubaturę ok 550 m3/h i w zależności od ilości pomieszczeń i ich przeznaczenia powinna wystarczyć centrala 450 m3/h lub 520 m3/h nie robię reklamy tylko zapraszam do kontaktu na priv - chętnie zaproponuję ciekawe rozwiązania. Ciekawego rozwiązania brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 07.07.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 A co forumowicze sądzą o "Bartoszu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 08.07.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 znajdź wątek, jest tam opinii i dyskusji od groma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 09.07.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 A brzydszy zdecydowanie bardziej Papierowo odzysk ciepła marniutki... 79-84%, czyli przyzwoicie (dla modelu 250m3). Poza tym - papier wszystko przyjmie Dla użytkownika ważniejsze, niż 80, czy 90% jest zużycie energii, koszt filtrów, czy przeglądów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrose 13.07.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Jaki reku polecacie o wydajnosci 700m3/h przy sprezu dyspozycyjnym (dla 700m3/h) nie nizszym 200Pa. Dodam ze istotna plynna regulacja w jak najszerszym zakresie, zeby zima pracowalo mozliwie najwolniej ( nie chce wysuszyc za mocno powietrza) a latem maxymalnie bo lacze to z ggwc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 13.07.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 chcesz mieć w jednym autobus i koparkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 13.07.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrose 15.07.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 chcesz mieć w jednym autobus i koparkę Jaki więc rekuperator chciałbyś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrose 15.07.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 To może napiszę tak : chłodzenie latem nie jest najważniejsze. Najważniejsze jest żeby wentylować, wentylować z odzyskiem oraz żeby mi drewniane podłogi się nie powyginały zimą ( dlatego ważna dla mnie jest płynna regulacja i skala wydajności zaczynająca się od jak najmniejszych wartości z uwzględnieniem oczywiście geometrii kanałów wentylacyjnych). Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts