Włodek W. 23.11.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Do D... wskazane adresy wyleciały czyli cenzura czuwaCoby nie było paniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sukcesowo 22.03.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ja to słowo kojarzy mi się jedynie Agent Moulder i Agent Scully Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 23.03.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 łomatko, tu jest jeszcze ciekawiej niż na spiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 25.03.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Pól zdania moze byc ciekawe?. Jak pólmozg cenzor dziala to gówno sie dowiesz . ,,Ufo na ziemi.politycy biora kase wszedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 29.06.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 To wa-wa http://www.youtube.com/watch?v=lwcAGn-IN38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 21.07.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Mamy jeszcze televizję NIEZALEZNA -internetowa ,ale jest Jeszcze jest po za - Actahttp://www.youtube.com/watch?v=CXBZFrzX4RU&feature=relateddługie -prawda czy prawda?Trzeba (mieć ) własne zdanie.(posiadać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 21.07.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Przepraszam pana (pani)cenzor za określenie pół-mózg -powinno byc -biorobot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 15.01.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 OFICJALNA WYPOWIEDZ GŁOWY PAŃSTWA NA TEMAT Ciekawe jak długo bedzie na YT ta wypowiedz Miedwiediewa? http://www.youtube.com/watch?v=SxQyBVpjmVIcenzor patrz i myśl ,a nie myślisz że myśliszNo tak marionetki robią co robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 23.02.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Baba_BudowniczyTak ciekawie? ,a nie skomentowala wypowiedzi glowy panstwa naszych sasiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.06.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 No przciez ufo nima to i postow nima .cenzor działa ? zaraz sam przestane wierzyc w ufo no bo jak sam na placu postow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.06.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Bo czytelnicy Muratora, poza dwoma wyjątkami to osoby trzeźwo myslące, nie podniecające się bajkami gimbazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 05.06.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Tylko kasa czytelnikom i moderator pilnuje coby nie było dyskusji ,że nie jesteśmy sami na swiecie.elektorat trzeba trzymac w okreslonym kierunku.i NIE MOŻNA MYSLEĆ SAMODZIELNIE .jezeli ktos mysli samodzielnie należy wyszydzić, wysmiać spłaszczyć temat.Ośmieszyć no przecie to nie może być prawda. Takie nie polityczne Iitd.....https://www.youtube.com/watch?v=JzHMjqPTRWAtrzeba miec własne zdanieMYŚL A NIE MYSL ,ŻE MYSLISZ. Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Włodek W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 właśnie myslę. Dlatego nie łykam naiwnych bajek z YouTube, gdzie ludzie powołują się na nieistniejących naukowców (albo naukowców z dyplomem prywatnej uczelni w amerykańskiej Psiej Wólce) i prezentują zabawy z obróbką plików Gdyby istniał spisek, o jakim piszesz, przecież można byłoby cię zbanowac i wyczyścić wszytskie wpisy. YouTube należy do Google, jednego z największych koncernów na świecie - dlaczego umieszczane w nim filmy nie mogłyby być cenzurowane? W Chinach google wprowadziło cenzurę treści antychińskich bez problemu. Google przecież chętnie współpracuje z rządami. Przekazuje USA treści prywatne z G-maila, nadzoruje wymianę plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 06.06.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Na szczescie jest jeszcze prawo kulawe bo kulawe ale działa.Dlatego nie moga usunac wszystkich postow i linków.na YTACTA i tak robi swoje ino ,że po cichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.06.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 dlaczego nie mogą? Usunięcie całego tego tematu łącznie z twoim profilem to dla mnie 15 sekund roboty.Na YouTube usuwane są filmy na wniosek poszkodowanych (np. piosenkarzy, wydawców) lub przez same YT kiedy film narusza prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomalbuk 16.06.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Panowie po co te nerwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.06.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 ElfirJak zbanujesz -mnie to wisi!!!!!!!!!!!PRAWDA i tak wyjdzie na jaw Pamietaj i ciebie i twoja rodzine ,,zabiją"(rak) w majestacie prawa (chemistrale)i nikt do wiezienia nie pojdzie Zastosuja szczepienia przymusowe.(Takie prawo)osłabiając system immunologiczny,potem dostaniesz raka,(grzyb) który nie jest chorobą ,zastosują gównoterapie(rozcienczony gaz musztardowy)tym ,,leczą" i finito.Program depopulacji.Mozesz sobie banować jeżeli sprawi to ci przyjemność?.Boisz sie prawdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.06.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 w przeciwienstwie do ciebie wiem co to jest smuga kondensacyjna Ale ja chodziłam do szkoły. Ponieważ mam już swoje lata, wszystkie szczepienia przeszłam za PRLu. Dzięki temu nie miałam Heinego-Medina, nie grozi mi półpasiec. Fakt, że pozwalam ci pisać te bzdury, świadczy, ze mam w nosie to co piszesz. Twoje ciągłe biadolenie, że zostaniesz zbanowany za pisanie tutaj jakoś się nie spełnia i to cię doprowadza do pasji. Tak bardzo chciałbyś zostać zbanowany, bo tylko to powierdziłoby twoją spiskową paranoję. Zrobię ci na złość Swoich urojeń nie nazywaj "prawdą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.06.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Sprawdz to co poruszam, tylko nie w tv bo tam tego nie znajdziesz. ,,Szukajcie ,a znajdziecie "miej własne zdanie .a nie to co podaje oficjalna tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.06.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 nie mam telewizora, więc nie wiem co podaje oficjalna TV. Ona nie zajmuje sie bajkami, z tego co pomiętam, tylko aferą Tuska.Ja zwykle czytam. Czasopisma i ksiązki popularnonaukowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts