Gość Pepeg z Gumy 04.09.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 W sumie, to ci zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 04.09.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 A ja nie wiem czy zazdroszczę, czy współczuję. Chyba jednak bardziej współczuję, bo raz, że ciężko być nierozumianym będąc pewnym swoich racji (sic!) a dwa, że musi Cię przytłaczać ilość nieszczęść o których my - ślepi - nawet nie chcemy poważnie myśleć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.09.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Eee tam! Ma Włodek swój własny, specyficzny chociaż niezbyt skomplikowany świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 07.10.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Swiat jest prosty tak, tak lub nie, nie i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.10.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 No fakt... nieskomplikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.10.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 No fakt... nieskomplikowane. Nieprawdaż ? Jest to też niezbity dowód , że przedstawiciele UFO coraz śmielej penetrują naszą rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.11.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 penetrują? raczej obserwują od lat tylko z takimi prymitywami-ludzmi nie kontaktują sie gremialnie . nie te wibracje .mamy zbyt mała jeszcze. w/g mnie.- (zawiść ,nienawiść )-brak miłości i wdzięcznosci do wszystikego co Pan Bóg stworzył dla człowieka .Watykan oznajmił ,,to są nasi bracia"! To widac nawet na starych obrazach .(DaVinci) latajace spodki to fakt. kwestia wiedzy. Artefakty warto poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 29.05.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 a co mowia inni w swiecie https://www.youtube.com/watch?v=t5SPecDm8FU wyswietlen ponad 100tys -zabrac glos? -jeszcze mnie wysmieja i co wtedy powiem(napisze) ,że mam własne zdanie sictemat stary jak swiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 20.06.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 A mnie coraz bardziej zastanawia że czym bardziej kontrowersyjny albo przynajmniej dyskusyjny temat tam zawsze spotykam Elfir Spisek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.06.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 nie, zgłoszenia do moderacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 24.06.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 A mnie coraz bardziej zastanawia że czym bardziej kontrowersyjny albo przynajmniej dyskusyjny temat tam zawsze spotykam Elfir Spisek?Pilnuje byśmy się za dużo nie dowiedzieli. A w ogóle widział ktoś Elfir na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.06.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 AnSi widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miras72 02.12.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Mam wrażenie że im dalej postępuje technika tym mniej pojawia się informacji i filmików z ufo bo młodzi szybko odkrywają że to wszystko komputerem falsyfikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miras72 05.12.2015 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Mam wrażenie że im dalej postępuje technika tym mniej pojawia się informacji i filmików z ufo bo młodzi szybko odkrywają że to wszystko komputerem falsyfikacja po prostu ciezej klamac w Internecie gdzie mozesz znalezc zrodlo informacji a nie wierzyc na slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 22.03.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 W Polsce też się mówi i to głośno! tylko w Niezależnej NTV Janusza Zagórskiegow bibli też i nikt sie już nie śmieję! tylko na poważnie . https://www.youtube.com/watch?v=IV9sWBLh30A w scierwo mediach tego nima i w kosciele też nic nima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 29.03.2016 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 A może to jest to UFO ?https://www.youtube.com/watch?v=AbzfLk4lwa8i pozostałe części stara cywilizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts