Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub szczesliwych - dolaczysz?

Żelka

Recommended Posts

No wlasnie..., jak w tytule. :wink:

Domek sie wykancza, nie dlugo przeprowadzka. Na razie myszka sobie u nas mieszka i rzadzi... Duzo jeszcze do zrobienia ale co mi tam... Opuznienia byly, w sumie nie malo tego sie uzbieralo. 9-ty miesiac leci... :roll: opuznien znaczy sie... :wink: ale co mi tam...

Jesien juz sie zaczela, zima idzie.., zimna nie lubie..., ale co mi tam....

Wstaje sobie rano kazdego dnia i mysle..., dobrze mi tak.., pasuje mi wszystko.., oby tylko zdrowia i spokoju bylo.

Nie wiem czy to starosc, madrasc, czy lata na Forum Muratora..., :wink: ale co mi tam..., przyznam sie..., szcesliwym jestem czlowiekiem. (tfu, tfu :wink: )

Kto do mnie dolaczy i przyzna sie, ze jest szcesliwy? :D :wink:

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zeljko kochana, ja też szczęśliwy jestem. Siedzę od wiosny w remontowanej komturii, pomiędzy drabiną, stropianem, puszkami z farba i workami cementu i jestem szczęśliwy. :D Deszczypada, słońce świeci, orzeł lata nad chałupą, pracownik wyjeżdża za chlebem do Włoch, ale za tydzień będzie wreszcie tynkowanie, :D saremki podchodzą pod dom, :D pies zrobił k..ę na srodku drogi, :lol: szczęśliwy jestem. I grzybki się pokazały w pobliskim lesie. :D

A ja mam nadzieję dołączyć w jak najszybszym tylko się da czasie do tych szczęśliwych siedzących w pewnym miejscu od pewnego czasu :) I nie będzie mi przeszkadzało zimno (chociaż go też nie lubię), puszki z farbą, drabiny, styropiany i inne dziwne przedmioty wcale nie codziennego użytku, bo będę właśnie w tym właściwym miejscu. I oby to się stało jak najszybcie :D

Pozdrawiam Was i niech to szczęście od Was nie odejdzie :D

I od Ciebie Braza niech nie tylko nie odejdzie, ale niech jak naszybciej do Ciebie to szczęście przyjdzie. :D

Nie mogę nie napisać również o swoim szczęściu, domek się wykańcza, co prawda do przeprowadzki jeszcze prawie rok, ale co tam rok nie wyrok. Nie ważne, że ostatni tydzień chodziłem zgięty w pół, bo mnie lumbago połamało na budowie, dziś znowu pracowałem u siebie. Najważniejsze, że wszystko idze w dobrym kierunku. A na forum muratora znalazłem kilku prawdziwych przyjaciół na których mogę zawsze liczyć, więc to kolejny powód do bycia szczęśliwym. Żonka i dziecko zdrowe, ja względnie też. Dziś świeciło słonko, praca jest. Cóż więcej potrzeba do szczęścia, no może jeszcze jednego klona do towarzystwa dla Małgosi. A tak i w ogóle i w szczególe to jestem szczęśliwym człowiekiem

pozdrawiam wszystkich szczęśliwych

maksiu

i ja też :D :lol: :D

tak po prostu szczęśliwa jestem :lol: :D :lol:

potrafię odnaleźc szczęście w takich małych, malutkich rzeczach i to jest wielkie szczęście tak umieć :p :D :p

I ja mam tak samo. :p :p

Male marzenia , male radosci :p

np. wyleweczka 8) :wink:

albo naleweczka :lol: :wink:

najsapierw marzenie...wyleweczka,

radości...naleweczka,

trza stopniować 8) :wink:

potrafię odnaleźc szczęście w takich małych, malutkich rzeczach i to jest wielkie szczęście tak umieć :p :D :p

albo naleweczka :lol: :wink:

O! To! To! :D Nasza już dojrzewa w balonach.

A po za tym łączę się w szczęśliwości. Domek co prawda wciąż jeszcze mgliście in spe, ale w końcu czy to najważniejsze? Cieszę się, bo chyba pierwszy raz w życiu jestem całkowicie pogodzona z jesienią. :)

i rureczki :wink:

Nie na darmo pogrubiłam te cztery słowa. Bo to właśnie o to chodzi. Tak jak małe smuteczki potrafią w pewnym momencie zatruć nam radość życia, tak małe radości w pewnym momencie sprawiają, że jesteśmy ludźmi szczęśliwymi.

O jakie mile towarzystwo tu sie zebralo. :D No i co by nie powiedziec, sami szczesliwcy. :wink: Tak trzymac. :D

p.s. czy mi sie wydaje, czy czytajac te wpisy jakby bardziej szczesliwy czlowiek sie robi? :D :wink:

usciski dla wszystkich :p