Żelka 13.09.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 No wlasnie..., jak w tytule. Domek sie wykancza, nie dlugo przeprowadzka. Na razie myszka sobie u nas mieszka i rzadzi... Duzo jeszcze do zrobienia ale co mi tam... Opuznienia byly, w sumie nie malo tego sie uzbieralo. 9-ty miesiac leci... opuznien znaczy sie... ale co mi tam... Jesien juz sie zaczela, zima idzie.., zimna nie lubie..., ale co mi tam.... Wstaje sobie rano kazdego dnia i mysle..., dobrze mi tak.., pasuje mi wszystko.., oby tylko zdrowia i spokoju bylo. Nie wiem czy to starosc, madrasc, czy lata na Forum Muratora..., ale co mi tam..., przyznam sie..., szcesliwym jestem czlowiekiem. (tfu, tfu ) Kto do mnie dolaczy i przyzna sie, ze jest szcesliwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Zeljko kochana, ja też szczęśliwy jestem. Siedzę od wiosny w remontowanej komturii, pomiędzy drabiną, stropianem, puszkami z farba i workami cementu i jestem szczęśliwy. Deszczypada, słońce świeci, orzeł lata nad chałupą, pracownik wyjeżdża za chlebem do Włoch, ale za tydzień będzie wreszcie tynkowanie, saremki podchodzą pod dom, pies zrobił k..ę na srodku drogi, szczęśliwy jestem. I grzybki się pokazały w pobliskim lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 A ja mam nadzieję dołączyć w jak najszybszym tylko się da czasie do tych szczęśliwych siedzących w pewnym miejscu od pewnego czasu I nie będzie mi przeszkadzało zimno (chociaż go też nie lubię), puszki z farbą, drabiny, styropiany i inne dziwne przedmioty wcale nie codziennego użytku, bo będę właśnie w tym właściwym miejscu. I oby to się stało jak najszybcie Pozdrawiam Was i niech to szczęście od Was nie odejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 I od Ciebie Braza niech nie tylko nie odejdzie, ale niech jak naszybciej do Ciebie to szczęście przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.09.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ja też czuję się szczęśliwy, co prawda uziemiony na pół roku ale potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 I od Ciebie Braza niech nie tylko nie odejdzie, ale niech jak naszybciej do Ciebie to szczęście przyjdzie. Nie dziękuję teraz Komturze, żeby ni zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Nie mogę nie napisać również o swoim szczęściu, domek się wykańcza, co prawda do przeprowadzki jeszcze prawie rok, ale co tam rok nie wyrok. Nie ważne, że ostatni tydzień chodziłem zgięty w pół, bo mnie lumbago połamało na budowie, dziś znowu pracowałem u siebie. Najważniejsze, że wszystko idze w dobrym kierunku. A na forum muratora znalazłem kilku prawdziwych przyjaciół na których mogę zawsze liczyć, więc to kolejny powód do bycia szczęśliwym. Żonka i dziecko zdrowe, ja względnie też. Dziś świeciło słonko, praca jest. Cóż więcej potrzeba do szczęścia, no może jeszcze jednego klona do towarzystwa dla Małgosi. A tak i w ogóle i w szczególe to jestem szczęśliwym człowiekiempozdrawiam wszystkich szczęśliwychmaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 13.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 i ja też tak po prostu szczęśliwa jestem potrafię odnaleźc szczęście w takich małych, malutkich rzeczach i to jest wielkie szczęście tak umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 i ja też tak po prostu szczęśliwa jestem potrafię odnaleźc szczęście w takich małych, malutkich rzeczach i to jest wielkie szczęście tak umieć I ja mam tak samo. Male marzenia , male radosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 i ja też tak po prostu szczęśliwa jestem potrafię odnaleźc szczęście w takich małych, malutkich rzeczach i to jest wielkie szczęście tak umieć I ja mam tak samo. Male marzenia , male radosci np. wyleweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Zelijka, przyłączam się do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 13.09.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 i ja też tak po prostu szczęśliwa jestem potrafię odnaleźc szczęście w takich małych, malutkich rzeczach i to jest wielkie szczęście tak umieć I ja mam tak samo. Male marzenia , male radosci np. wyleweczka albo naleweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 i ja też tak po prostu szczęśliwa jestem potrafię odnaleźc szczęście w takich małych, malutkich rzeczach i to jest wielkie szczęście tak umieć I ja mam tak samo. Male marzenia , male radosci np. wyleweczka albo naleweczka najsapierw marzenie...wyleweczka, radości...naleweczka, trza stopniować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 13.09.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 i ja też tak po prostu szczęśliwa jestem potrafię odnaleźc szczęście w takich małych, malutkich rzeczach i to jest wielkie szczęście tak umieć I ja mam tak samo. Male marzenia , male radosci np. wyleweczka albo naleweczka O! To! To! Nasza już dojrzewa w balonach. A po za tym łączę się w szczęśliwości. Domek co prawda wciąż jeszcze mgliście in spe, ale w końcu czy to najważniejsze? Cieszę się, bo chyba pierwszy raz w życiu jestem całkowicie pogodzona z jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 i ja też tak po prostu szczęśliwa jestem potrafię odnaleźc szczęście w takich małych, malutkich rzeczach i to jest wielkie szczęście tak umieć I ja mam tak samo. Male marzenia , male radosci np. wyleweczka i rureczki Nie na darmo pogrubiłam te cztery słowa. Bo to właśnie o to chodzi. Tak jak małe smuteczki potrafią w pewnym momencie zatruć nam radość życia, tak małe radości w pewnym momencie sprawiają, że jesteśmy ludźmi szczęśliwymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 O jakie mile towarzystwo tu sie zebralo. No i co by nie powiedziec, sami szczesliwcy. Tak trzymac. p.s. czy mi sie wydaje, czy czytajac te wpisy jakby bardziej szczesliwy czlowiek sie robi? usciski dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 13.09.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ...muszę się poprawić i naprawdę cieszyć tym, co mam...a co mi tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.09.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a ja nie wiem czy jestem szczęśliwa ?musze sie zastanowic .... bo co to jest szczescie ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 bywam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.09.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Pozwólcie, że dołoncze do zacnego grona zawsze staram się cieszyć tym co mam nawet w problemach szukam sensu, i po czasie widzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny, naprawdę Buziaki dla wszystkich szczęśliwców!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts