marekcmarecki 16.09.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Moja córcia dzisiaj zabiła mi niezłego ćwieka . Szukałem dla niej materiałów do szkoły związanych z historią Dnia Chłopaka i ... nic nie znalazłem. Kompletnie nic. Same wierszyki, życzenia, sms-y, ale nic na temat skąd sie to świeto wzięło. Wie ktoś coś może gdzie można znaleźć jakieś materiały na temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 18.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Oooo - dobrze,że mi przypomniałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.09.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 ale to przecież w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.09.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 a nie 30.09? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Dokladnie tak jak napisalas Agnieszka - 30.09. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 18.09.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Dla mnie moze byc i w marcu i teraz 30wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 24.09.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Czy na dzień chłopaka trzeba kupić coś mężowi? Dla mnie zawsze jest chłopakiem, ale obiektywnie rzecz biorąc to ekhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.09.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 kofi, uważam, że "ekhm"-y to powinny mieć osobne święto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 24.09.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 kofi, uważam, że "ekhm"-y to powinny mieć osobne święto... No, ale jak poczuje się urażony, jak go, że tak powiem, pominę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.09.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 kofi, uważam, że "ekhm"-y to powinny mieć osobne święto... No, ale jak poczuje się urażony, jak go, że tak powiem, pominę? chyba masz rację, kofi, chłopaki to wbrew pozorom wrażliwe są a im bardziej ekhm, tym bardziej wrażliwy... mój chłopak jest już baaardzo ekhm coś tam ode mnie dostanie /jeszcze nie wiem co / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Czy na dzień chłopaka trzeba kupić coś mężowi? Dla mnie zawsze jest chłopakiem, ale obiektywnie rzecz biorąc to ekhm... Dzień 30 września jest dniem szczególnie wyczekiwanym przez wszystkich przedstawicieli płci męskiej,przynajmniej dla mnie, ponieważ właśnie w tym dniu przypada nasze święto - Dzień Chłopaka. Zawsze był,jest i będzie chłopcem.Nie wolno o tym zapominać Zresztą, nie oszukujmy się - skoro możemy obchodzić Dzień Dziecka,Kobiet, Matki, Ojca, Dziadka, Babci, Nauczyciela,Komunalnika,itd to tym bardziej w/w dzień chłopaka.Więc czasu ciut,ciut by sprawić swojemu chłopakowi(małżowi) przyjemność w postaci drobnego upominku. pzdr wszystkich chłopaków.....tych dużych i tych małych.Tych co są ładni i tych co są odrobinę mniej piękniejsi itp. Znalazłem cos takiego To prawda że od dawna Panowie utożsamiają się z czterdziestoma męczennikami.Wielu jednak nie wie skąd się tych 40-tu męczenników wzięło, żartobliwe podsumowując że chodzi o "umęczonych" przez teściowe zięciów Dzień Chłopaka, od wielu lat funkcjonuje 31 września,jest jak najbardziej akceptowany i świętowany szczególnie w szkołach. Przenosi się jednak w szersze kręgi i jest to miłe. Żeby było miło wszystkim, uśmiechajmy się do siebie na codzień, bez specjalnego powodu, tak zwyczajnie z sympatii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.09.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Dzień Chłopaka, od wielu lat funkcjonuje 31 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.09.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Dzień Chłopaka, od wielu lat funkcjonuje 31 września od wielu lat żyję w przekonaniu, że wrzesień ma 30 dni elutku, cóż Cię tak zadziwowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Dzień Chłopaka, od wielu lat funkcjonuje 31 września Sam sie zdziwiłem.To jest cytat który znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Dzień Chłopaka, od wielu lat funkcjonuje 31 września od wielu lat żyję w przekonaniu, że wrzesień ma 30 dni elutku, cóż Cię tak zadziwowało Ale jesteś drobiazgowa.Zostało już tak niewiele do tego święta postaraj się być miła Choćby miało być 31 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 24.09.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Coś mi się zdaje, że to chodzi o tę noc między 30 września, a 1 października.I wtedy zrobić dzień chłopaka? Dooobra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Coś mi się zdaje, że to chodzi o tę noc między 30 września, a 1 października. I wtedy zrobić dzień chłopaka? Dooobra.... Nio ...nio.. Ty jedna wiesz o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts