Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dzień Chłopaka

marekcmarecki

Recommended Posts

Moja córcia dzisiaj zabiła mi niezłego ćwieka :D . Szukałem dla niej materiałów do szkoły związanych z historią Dnia Chłopaka i ... nic nie znalazłem. Kompletnie nic. Same wierszyki, życzenia, sms-y, ale nic na temat skąd sie to świeto wzięło. Wie ktoś coś może gdzie można znaleźć jakieś materiały na temat?

Gość elutek
kofi, uważam, że "ekhm"-y to powinny mieć osobne święto... :roll: :wink:

No, ale jak poczuje się urażony, jak go, że tak powiem, pominę?

chyba masz rację, kofi, chłopaki to wbrew pozorom wrażliwe są

a im bardziej ekhm, tym bardziej wrażliwy...

mój chłopak :wink: jest już baaardzo ekhm

coś tam ode mnie dostanie /jeszcze nie wiem co :roll: /

Czy na dzień chłopaka trzeba kupić coś mężowi? :)

Dla mnie zawsze jest chłopakiem, ale obiektywnie rzecz biorąc to ekhm... :roll:

Dzień 30 września jest dniem szczególnie wyczekiwanym przez wszystkich przedstawicieli płci męskiej,przynajmniej dla mnie, ponieważ właśnie w tym dniu przypada nasze święto - Dzień Chłopaka.

Zawsze był,jest i będzie chłopcem.Nie wolno o tym zapominać :( :wink: Zresztą, nie oszukujmy się - skoro możemy obchodzić Dzień Dziecka,Kobiet, Matki, Ojca, Dziadka, Babci, Nauczyciela,Komunalnika,itd to tym bardziej w/w dzień chłopaka.Więc czasu ciut,ciut by sprawić swojemu chłopakowi(małżowi) przyjemność w postaci drobnego upominku.

pzdr wszystkich chłopaków.....tych dużych i tych małych.Tych co są ładni i tych co są odrobinę mniej piękniejsi itp. :wink: :wink: :wink:

Znalazłem cos takiego :wink: :wink: :wink:

To prawda że od dawna Panowie utożsamiają się z czterdziestoma męczennikami.Wielu jednak nie wie skąd się tych 40-tu męczenników wzięło, żartobliwe podsumowując że chodzi o "umęczonych" przez teściowe zięciów

Dzień Chłopaka, od wielu lat funkcjonuje 31 września,jest jak najbardziej akceptowany i świętowany szczególnie w szkołach.

Przenosi się jednak w szersze kręgi i jest to miłe.

Żeby było miło wszystkim, uśmiechajmy się do siebie na codzień, bez specjalnego powodu, tak zwyczajnie z sympatii