aaa 18.09.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 (edytowane) G Edytowane 30 Listopada 2012 przez aa***a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 21.09.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No przecierz PIS to i,, sprawiedliwie"jest. Wybory tuz tuż Moje wyrazy głebokiego współczucia .Pozostaje życzyć zdrowia na dalszą walkę o swoje .Pozwać z powódzctwa cywilnego pracownika o odszkodowanie za nieudolną pracę .I żądać 100 lub 200tyś. odszkodowania jako zadośćuczynienie,plus utracone zyski. Będzie to przykład dla innych Pozdr. Włodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Prawnik twierdzi,ze US jest czysty wysyłając skutecznie zawiadomienia na stary adres mimo iż są nie odbierane i może ciągnąć nas do odpowiedzialności, pytam za co? Za ich burdel? Jesli zglosilas zmiane adresu to nie moze. Wygrasz w kazdym sadzie. Zmien prawinka ,bo pierdzieli bzdury. Wspoczuje Ci bardzo ps.Mimo wszystko dazylabym do ukarania fiuta , ktory Cie zalatwil P 63747478 e S#%##&y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaa 21.09.2007 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 (edytowane) G Edytowane 30 Listopada 2012 przez aa***a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.09.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 pewnie inny kaliber sprawy - ale pamietasz historie p. Romana Kluski ? I co , kurcze.. niby wygral z nimi - ale kase i zdrowie stracil flaki sie przewracaja jak slyszy sie takie historie, nie wiem co poradzic - ale wspolczuje i lacze sie we wscieklosci nic fiutowi nie zrobia - bo u nas urzednik nie odpowieda za swoje bledy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.09.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Jak ja Cię rozumiem mama Walczymy z US w Bełchatowie już 3 rok. Wygrywamy sprawy w sądzie, a oni perfidnie wykorzystują kruczki prawne, żeby się do wyroku sądu nie musieć zastosować. Było to samo, w ciągu jednego dnia wyczyszczone i zablokowane konta, tak że nie mogliśmy prowadzić działalności, zajęte samochody, mieszkanie....... szkoda gadać najgorsze, że pani Śledź (naprawdę śmierdzi tak, że się oddychać nie da przy niej, tylko że nie rybą, a potem i popsutym uzębieniem fuj......) dostała sporą premijkę od znalezionych rzekomych nieprawidłowości Jak tylko ostatecznie wygramy tę sprawę, a wiem, że wygramy, wytoczymy ww pani sprawę cywilną. Niech się spoci jeszcze bardziej Myśleliśmy też o telewizji, ale ostatecznie walczymy na drodze prawnej. Dobrze rrmi mówi, jeśli zgłosiłaś zmianę adresu mogą Ci teoretycznie naskoczyć. Jednak po tym, co przeszłam, wiem, że to pańswo w państwie i mozecie wierzyć, albo nie, ale wyroki sądów mają za nic @#$#%$^^&%$$# Trzymaj się !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Dobrze rrmi mówi, jeśli zgłosiłaś zmianę adresu mogą Ci teoretycznie naskoczyć. !To przeciez do cholery chyba teraz musza sie choc troche obawiac unijnych sadow , Strassburga chociazby. Tez mialam przejscia z tymi s$#$$#%^^^^ i wiem jak to jest. Tym bardziej jak czytam takie rzeczy to mi sie ..lepiej nie pisac , bo zbanuja Nienawidze urzedasow ze skarbowki i zusu . Na pocieszenie powiem ,ze raz jeden mi sie udalo miec racje jak mialam kontrole .Zreszta smieszna sytacja , bo panie przepisow nie znaly . Ale sobie uzylam jak juz wyszlo na moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.09.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Na szczescie nie mialam blizszych kontaktow z US (i mam nadzieje nie miec ) ale gdybym byla w Twojej sytuacji to chyba mimo wszystko powiadomilabym pisemnie tak jak radzi prawnik. Ok - rozumiem ze gula rosnie i cholera trzaska ale ... wizja kolejnych (niepotrzebnych) nerwow , tlumaczenia sie i udowadniania ze racja jest po mojej stronie sprawila by ze bym spokojnie policzyla do 10 i uznala ze lepiej skoncentrowac sie na dobraniu sie do dupy temu urzedasowi niz tracenie zdrowia zeby udowodnic swoja racje w jakims "drobizagu". Ty wiesz ze masz racje, i nie musisz akurat w tym przypadku tego udowadniac i sadze ze lepiej opanowac emocje - napisac pismo i przynajmniej miec to z glowy. Nie napiszaesz - ok, postawisz na swoim ale za jaka cene??? pozdrawiam ps. urzedasowi nie odpuszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaa 23.09.2007 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 (edytowane) G Edytowane 30 Listopada 2012 przez aa***a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts