Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urząd Skarbowy

aaa

Recommended Posts

No przecierz PIS

to i,, sprawiedliwie"jest. Wybory tuz tuż :)

Moje wyrazy głebokiego współczucia

.Pozostaje życzyć zdrowia na dalszą walkę o swoje .Pozwać z powódzctwa cywilnego pracownika o odszkodowanie za nieudolną pracę .I żądać 100 lub 200tyś. odszkodowania jako zadośćuczynienie,plus utracone zyski.

Będzie to przykład dla innych :evil:

Pozdr.

Włodek

:) 8)

Prawnik twierdzi,ze US jest czysty wysyłając skutecznie zawiadomienia na stary adres mimo iż są nie odbierane i może ciągnąć nas do odpowiedzialności, pytam za co? Za ich burdel?

Jesli zglosilas zmiane adresu to nie moze.

Wygrasz w kazdym sadzie.

Zmien prawinka ,bo pierdzieli bzdury.

Wspoczuje Ci bardzo

:evil: :evil: :evil:

ps.Mimo wszystko dazylabym do ukarania fiuta , ktory Cie zalatwil

P 63747478 e S#%##&y

pewnie inny kaliber sprawy -

ale pamietasz historie p. Romana Kluski ? I co , kurcze..

niby wygral z nimi - ale kase i zdrowie stracil :(

flaki sie przewracaja jak slyszy sie takie historie,

nie wiem co poradzic - ale wspolczuje i lacze sie we wscieklosci :evil:

nic fiutowi nie zrobia - bo u nas urzednik nie odpowieda za swoje bledy :roll:

Jak ja Cię rozumiem mama :-?

Walczymy z US w Bełchatowie już 3 rok.

Wygrywamy sprawy w sądzie, a oni perfidnie wykorzystują kruczki prawne, żeby się do wyroku sądu nie musieć zastosować.

Było to samo, w ciągu jednego dnia wyczyszczone i zablokowane konta, tak że nie mogliśmy prowadzić działalności, zajęte samochody, mieszkanie.......

szkoda gadać :evil: :evil: :evil:

najgorsze, że pani Śledź (naprawdę śmierdzi tak, że się oddychać nie da przy niej, tylko że nie rybą, a potem i popsutym uzębieniem fuj......) dostała sporą premijkę od znalezionych rzekomych nieprawidłowości

Jak tylko ostatecznie wygramy tę sprawę, a wiem, że wygramy, wytoczymy ww pani sprawę cywilną. Niech się spoci jeszcze bardziej 8)

Myśleliśmy też o telewizji, ale ostatecznie walczymy na drodze prawnej.

Dobrze rrmi mówi, jeśli zgłosiłaś zmianę adresu mogą Ci teoretycznie naskoczyć. Jednak po tym, co przeszłam, wiem, że to pańswo w państwie i mozecie wierzyć, albo nie, ale wyroki sądów mają za nic @#$#%$^^&%$$#

Trzymaj się !!!!!

Dobrze rrmi mówi, jeśli zgłosiłaś zmianę adresu mogą Ci teoretycznie naskoczyć. !
To przeciez do cholery chyba teraz musza sie choc troche obawiac unijnych sadow , Strassburga chociazby.

Tez mialam przejscia z tymi s$#$$#%^^^^ i wiem jak to jest.

Tym bardziej jak czytam takie rzeczy to mi sie ..lepiej nie pisac , bo zbanuja :-? :evil: :evil:

Nienawidze urzedasow ze skarbowki i zusu .

Na pocieszenie powiem ,ze raz jeden mi sie udalo miec racje jak mialam kontrole .Zreszta smieszna sytacja , bo panie przepisow nie znaly .

Ale sobie uzylam jak juz wyszlo na moje :wink:

Na szczescie nie mialam blizszych kontaktow z US (i mam nadzieje nie miec :)) ale gdybym byla w Twojej sytuacji to chyba mimo wszystko powiadomilabym pisemnie tak jak radzi prawnik.

Ok - rozumiem ze gula rosnie i cholera trzaska ale ... wizja kolejnych (niepotrzebnych) nerwow , tlumaczenia sie i udowadniania ze racja jest po mojej stronie sprawila by ze bym spokojnie policzyla do 10 i uznala ze lepiej skoncentrowac sie na dobraniu sie do dupy temu urzedasowi niz tracenie zdrowia zeby udowodnic swoja racje w jakims "drobizagu".

Ty wiesz ze masz racje, i nie musisz akurat w tym przypadku tego udowadniac i sadze ze lepiej opanowac emocje - napisac pismo i przynajmniej miec to z glowy.

Nie napiszaesz - ok, postawisz na swoim ale za jaka cene???

pozdrawiam

ps. urzedasowi nie odpuszczaj :evil: