izat 19.09.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 no właśnie .... i co to dalej będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 19.09.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 "....Co ma by to bęęęędzieeee Niebo znajdziesz wszędzie...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dobrze będzie... Cokolwiek by to nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 19.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 CARPE DIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 bedzie dobrze no chyba, zeby nie bylo lewakk - Ty nawet jak mowisz od siebie - to cytujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 19.09.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 bedzie dobrze ładny cytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.09.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 bedzie dobrze ładny cytat nieco oklepany, ale pasuje Izat, zawsze to jakoś będzie w dużej mierze od nas samych zależy, czy będzie jakoś, czy po prostu dobrze będzie Napisz coś więcej, jakie masz nastawienie? Moje było negatywne i miałam za swoje, znaczy swoje musiałam przecierpieć Tak myślę, że dużo zależy od nastawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 19.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 za to wierszyk własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 kuleczko kochana, nastawienie mam dobre ale wiesz.... strach przed nieznanym sami optymiści tutaj widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 19.09.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 izat przepraszam bardzo ale w kwestii formalnej: będziesz rodzić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 izat przepraszam bardzo ale w kwestii formalnej: będziesz rodzić?! dzisiaj nie składamy wniosków formalnych panie pośle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 20.09.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 nastawienie mam dobre ale wiesz.... strach przed nieznanym sami optymiści tutaj widzę ja marzę o nieznanym...więc ci zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Izat - bo pewnie wszyscy czekają jak w dobrym kryminale na sygnał na co Ty czekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 20.09.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 no właśnie .... i co to dalej będzie?? będzie jak będzie znaczy będzie dobrze i niebawem będziesz się śmiała z tych obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 no właśnie .... i co to dalej będzie?? ......ciemno wszędzie , głucho wszędzie ( to jest wersja oszczędniościowa jakbyście za prund nie zapłacili albo zapomnieli go zamówić ) I jak to mówił nasz kolega - dobrze jest nie trza psuć A będzie tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 20.09.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Będzie dobrze, będzie Pani zadowolona... Tak mówi mój majster od schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 20.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 "Pani się nie martwi, dobrze bęęęęęęędzie!" - tak mówi mój majster Najgorsze, że mój mąż, też tak zaczął do mnie mówić A tak serio, to przecież na ten dzień każdy z nas tu obecnych czeka z utęsknieniem, Ty z pewnością też czekałaś, więc nie ma szans, że będzie żle. A żeby było Ci milej, to pomyśl o tych, którzy marzą o własnym domu, szukają środków finansowych, o tych co dopiero stawiają fundamenty (to np. ja), albo o tych, którzy szukają materiałów ekip itp. Ja tam Ci zazdroszczę - oczywiście pozytywnie i życzę abyś w nowym domu była szczęśliwa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.09.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 "Pani się nie martwi, dobrze bęęęęęęędzie!" - tak mówi mój majster Najgorsze, że mój mąż, też tak zaczął do mnie mówić A tak serio, to przecież na ten dzień każdy z nas tu obecnych czeka z utęsknieniem, Ty z pewnością też czekałaś, więc nie ma szans, że będzie żle. A żeby było Ci milej, to pomyśl o tych, którzy marzą o własnym domu, szukają środków finansowych, o tych co dopiero stawiają fundamenty (to np. ja), albo o tych, którzy szukają materiałów ekip itp. Ja tam Ci zazdroszczę - oczywiście pozytywnie i życzę abyś w nowym domu była szczęśliwa Pozdrawiam eee... a ja myślałam, że Izat czeka na ... wybory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 20.09.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 "Pani się nie martwi, dobrze bęęęęęęędzie!" - tak mówi mój majster Najgorsze, że mój mąż, też tak zaczął do mnie mówić A tak serio, to przecież na ten dzień każdy z nas tu obecnych czeka z utęsknieniem, Ty z pewnością też czekałaś, więc nie ma szans, że będzie żle. A żeby było Ci milej, to pomyśl o tych, którzy marzą o własnym domu, szukają środków finansowych, o tych co dopiero stawiają fundamenty (to np. ja), albo o tych, którzy szukają materiałów ekip itp. Ja tam Ci zazdroszczę - oczywiście pozytywnie i życzę abyś w nowym domu była szczęśliwa Pozdrawiam eee... a ja myślałam, że Izat czeka na ... wybory... a może i tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.09.2007 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 wybory?? oszaleliście?!! nigdy w życiu! niedługo (mam nadzieję ) przeprowadzam się do mojej Rezydencji ileż można czekać ..... i tak jestem już wiecznie budującą no i tak się zastanawiam ........ bo nic innego nie mam do roboty :D:D (powiedzmy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts