Bea7777 05.04.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kachna, kuchnia śliczna. I nie mogę się doczekać schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.04.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kachna, kuchnia śliczna. I nie mogę się doczekać schodów Bedą gotowe w płowie tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołzaa 05.04.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kachna a co to za drzwi tarasowe? możesz zdradzić nazwę firmy i ich koszt, kolor, wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.04.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Kachna a co to za drzwi tarasowe? możesz zdradzić nazwę firmy i ich koszt, kolor, wymiar? Wszystkie okna i drzwi tarasowe to firma Jezierski. Profil 5-komorowy Premium -kolor "Canadian". Dwa boki to nieotwieralne "fixy" natomiast środek to przesuwka. Do okna są rolety podtynkowe z 3 silnikami -koszt tego okna z roletami to 11,5tys. (wszystkie okna w domku to razem koszt 18tys) Wymiary całego okna tarasowego: 240x380cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołzaa 05.04.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 strasznie Ci dziękuję za szybką odpowiedź na początku myślałam o tym, żeby wstawić w salonie takie duże okno jak ma Tola u siebie plus drzwi tarasowe z boku, ale po przemyśleniu tego ze względu na to że mam niewielki salon, nie chce przedobrzyć i wstawie takie drzwi tarasowe jak masz Ty i myśle że będą ładnie się prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.04.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 strasznie Ci dziękuję za szybką odpowiedź na początku myślałam o tym, żeby wstawić w salonie takie duże okno jak ma Tola u siebie plus drzwi tarasowe z boku, ale po przemyśleniu tego ze względu na to że mam niewielki salon, nie chce przedobrzyć i wstawie takie drzwi tarasowe jak masz Ty i myśle że będą ładnie się prezentować szczerze polecam takie duże okno! u nas jest waska działka, z tego wzgledu nie mamy w ogóle okien po bokach domu, tylko od frontu i z tyłu. To okno doświetla cały parter świetnie! tylko za ogród się trzeba wziąc, bo na razie to widok z niego jest na smietniko-gruzowisko pobudowlane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołzaa 05.04.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Ja też mam wąziutką dziełeczke 16m za to dłłłuuugaśna bo prawie 200m i też mam problem z ogrodem więc wiem co czujesz a jeszcze pytanko dotyczące tych rolet, w jaki sposob sie je zasuwa? czy ten mechanizm do tych rolet jest widoczny np. z salonu? bo widziaąm kiedys takie coś i to strasznie duże było i wyglądało nieestetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.04.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Drążek na meble do szaf 35cmhttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70141153 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 05.04.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Cześć Chciałam powiedzieć, że kuchnię już dawno obejrzałam i bardzo mi się podoba no w końcu! bo już tylko Ty zostałaś jako "nieogladająca":) a o schodach co myślisz? i szablonie? a ja? a ja??? obejrzałam kuchnię bo sobie przypomnialam że miala być gdzies teraz. Całkiem fajnie wyszła, te różne uchwyty ktore mnie tak zastanawialy wogóle nie rzucają się w oczy. Ciekawa jestem jakie masz doklądnie szafki i czy więcej niż ja, bo moja kuchnia ciut mniej kosztowala. Zlew fajnie się wtapia w blat. tylko tej podlogi już Ci współćzuję a co do łóżka - prawie identyczne z tym ktore pokazaląś z allegro ja kupiłam - tyle że to sosna i tańsze - jak chcesz na tymczasowo to może nie ma sensu wydawać wiecej kasy: http://www.allegro.pl/item601264954_magnat_lozko_wiktoria_160x200_kolekcja_debowa.html jedynie stoliki z tego Twojego są super, moje szafki takie zwykłę i się jeszcze okazało że do wnęki za dużę (pierwotnie łóżko miało być w inym miejscu) a a propos mojego nieodzywania się.... czasem zaglądam, ale duuużo rzadziej. Dziś mam gorączkę i jeszcze idę na noc do pracy może jak nastepnym razem tu będę to się do schodów dokopię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.04.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Cześć Chciałam powiedzieć, że kuchnię już dawno obejrzałam i bardzo mi się podoba no w końcu! bo już tylko Ty zostałaś jako "nieogladająca":) a o schodach co myślisz? i szablonie? a nieprawda, bo ja też ale juz obejrzałam, bardzo ładnie wyszło. Nie męczy wzroku, dobrze co do łóżek.. to żadne co widziałam tutaj nie pasują mi do tej szafki ciężka sprawa będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.04.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Onna i Aniu -bardzo dziekuję, że zajrzałyscie i wydałysnie pozytywną opinię na temat kuchni Onna -ja tej podlogi sobie też już współczuję -codziiennie ją myję (po fachowcach "przechodzacych" ) a jeszcze nawet nie mieszkamy.. no i te jasne fugi Łóżko bardzo fajne -szafeczki -też moga byc, ale jak pisze Ania -bardzo trudno mi coś bedzie dobrac do toaletki, dlatego ciągle "rozgryzam" temat temat wysuwanych drążków na wieszaki dzisiaj panu zapodałam -mają byc Zołzo -Mechanizm nie jest widoczny z salonu -tylko skrzynka, w ktorej jest ukryty. Rolety działają na zwykły włącznik w ścianie (taki mniej więcej jak do swiatła jest). No w tej skrzynce rolet jest problem -fakt... u mnie jest ona widoczna z salonu -ale już przywykłam i "stapia" mi się wizualnie z oknem (ten sam kolor ma). Nie mozna jej zupełnie zabudowac -bo musi byc dostęp w razie awarii, nam udalo się ją zabudowac tylko z zewnatrz -elewacją, od strony salonu jest rewizja -i nie da rady -tym bardziej, że okno jest szerokie -3,80m -i zadna konstrukcja typu k-g -nie wchodziła w grę . tak to wyglada z salonu (skrzynka jest nad oknem -jeszcze obklejona taśmą): http://images25.fotosik.pl/265/ead0561e89439b09med.jpg Schody dzisiaj zostały zabejcowane.. no i wydają mi się strasznie ciemne -w porównaniu z dębem, którym były jeszcze wczoraj ... ale chyba przywyknę -nie mam już wyjścia A zaraz idę do domku przenieśc z garażu parkiet merbau, ktory jutro pan zaczyna układac -to bedzie ostatnia "grubsza" robota w domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołzaa 06.04.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzięki za wyjaśnienie swoją drogą jak się bedzie miało piękny widok za tym dużym oknem to raczej nikt nie będzie zwracał uwagi na jakiś tam włącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.04.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kasia, kuchnia wyszła super. Strasznie podobająmi sie jednak płytki na ścianie. Meble oczywiście też ale płytki wpadają w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Tez mi sie podobaja te plytki najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Kasiu, a te schody to nie zjaśnieją, co?? Bo bejca jak dobrze wyschnie to chyba się jaśniejsza robi.. a jak nie, to przywykniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.04.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/mm350_wielkanocne232.jpg Błogosławionych Świąt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.04.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Nelli -bardzo dziękuję za Zyczenia Malgos i wiolasz -płytki były do "zachwycania" kilka m-cy temu -teraz kuchnią się macie zachwycac Kasiu, a te schody to nie zjaśnieją, co?? Bo bejca jak dobrze wyschnie to chyba się jaśniejsza robi.. a jak nie, to przywykniesz niestety -nie zjaśniała ani o ton podłoga już ułożona więc "ciemnośc" jeszcze bardziej rzuca się w oczy .... Musze przywyknąc... Schody same w sobie (takze ich kolor) baaardzo mi się podobają , pogłaga też.. ale razem -jakoś to nie pasi kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.04.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.umcs.lublin.pl/images/media/Samorzad.Studentow.Wydzialu.Prawa.i.Administracji/wielkanoc1.jpg Dużo słońca, uśmiechu na twarzy, obfitości na wielkanocnym stole oraz rodzinnej atmosfery ... Justyna i Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.04.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 yyyyyyy a czy zdjęcia tych bejcowanych schodów to już były bo chyba mi coś umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.04.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 yyyyyyy a czy zdjęcia tych bejcowanych schodów to już były bo chyba mi coś umknęło nie było... muszę najpierw przywyknąc -potem bedą foty W przyszłym tyg. malowanie oraz montaz garderoby, oraz szafy w sieni. 18.04 mężul ma urodziny -więc może będą już w nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts