Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

lomp gratuluję zamieszkania!!! :) No i koszty faktycznie -kosmicznie niskie!!!!! No szok! My budowaliśmy "gospodarczo", co prawda bez "rodzinnej firmy budowlanej" ;) ale myślę że obecnie nasz domek to w takim standardzie jak mamy to jakieś 350-400 tys minimum....

No i pochwalam skorzystanie z moich pomysłów: okno nad schodami i garderoba w sypialni -rewelka!!! Zazdroszczę okna między kuchnią a salonem -u nas nie wchodziło w grę -wąska działka...

Zastanawiam się gdzie Wy upchaliscie tą kotłownię!!? u nas gazowa kotłownio-pralnia ledwie się mieści B)

No i wspomniany dodatkowy pokój na parterze -faktycznie -kwestia niespełnionych marzeń w tym domku...

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam serdecznie.jak ja bym chciala taki stan surowy zamkniety oj chcialabym.u nas troche zmian czyli do przodu.projekt w domu w piatek spotkanie z archtektem.warunki przylaczy sa.kierownik budowy jest czeka w gotowosci.teraz tylko adaptacja projektu i zlozenie wniosku o pozwolenie na budowe.niby nic a tak wiele.mam cichutka nadzieje ze zajmie im to mniej niz 65ustawowych dni :confused:pozdrawiam sedecznie.aaaaaa pomysle nad oknem pod schodami fajna sprawa

• 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 5 months później...
  • 2 years później...
nie bylo mnie dwa lata domek stoi dach sciany okna scianki sa cala resztamna wiosne mala uwaga do projektu jak na dom jednorodzinny 120m to kuchnia troche mala ciasna ani otwarta ani zamknieta ja osobiscie zamurowalam no moze maz zamurowal:p sciane od kominka i mam zamknieta kuchnie to jedyna rzecz jak mi nie pasuje a reszta super