wiolasz 03.11.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.11.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 My też tak mamy mój mąż też ma dzisiaj wolne zamiast 10,11.... a ja do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.11.2008 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzień dobry A ja myslałam że wszyscy jeszcze śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.11.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzień dobry A ja myslałam że wszyscy jeszcze śpią A co ? chciało się tą kawkę tylko dla siebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.11.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 taaaaajak już zrobi to nie chce się podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.11.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Jak Pan jest kumaty to zrobi. No chyba jednak nie za bardzo... właśnie stoczyłam z nim "kamienno-wejściową" dyskusję : "Za dużo docinania, przymierzania - i w ogole z kamieniem jeden wielki problem, a cegiełka jest lux!" -to consensus dyskusji z wykańczaczem. Sama już nie wiem na czym stanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.11.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kasia, to nie jest naprawdę kamień, to piaskowiec, więc jest miękki. Niech nie pitoli, bo widać że mu się nie chce. Płytkę elewacyjną też będzie musiał przecież docinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kasia, to nie jest naprawdę kamień, to piaskowiec, więc jest miękki. Niech nie pitoli, bo widać że mu się nie chce. Płytkę elewacyjną też będzie musiał przecież docinać. witam i przychylam się do Wioli.... mam wrażenie , że może panu z jakiegoś powodu nie pasi ten kamień... Kachna - czyli qurcze ten beckers wcale nie jest jakoś kosmicznie drogi ja mnie się wydawało... a ściany gruntowałaś gruntem czy farbą podkładową? a ja za kawkę dziękuję....nie pijam, ale dla pozostałych takich innych mam coś pyszne http://images30.fotosik.pl/278/ea1b19a39b1e44cb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.11.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kasia, to nie jest naprawdę kamień, to piaskowiec, więc jest miękki. to nawet piaskowiec nie jest -tylko jakaś gipsowa atrapa... Kachna - czyli qurcze ten beckers wcale nie jest jakoś kosmicznie drogi ja mnie się wydawało... a ściany gruntowałaś gruntem czy farbą podkładową? http://images30.fotosik.pl/278/ea1b19a39b1e44cb.jpg Kasiu -dzięki za pyszną oponkę A co do pytania, to ściany były pomalowane pierwszy raz ta samą farbą, która bedzie ostatecznie -czyli zamiast jeden -malujemy wszedzie 2 razy. Dzisiaj zakupiłam ostatnią "kolorową" farbe do domku: Kamienista plaża (Dekoral off corse ). Jak już pisałam -bedzie nią umalowana 1 ściana w salonie (pod "nitabugowy" szablon ) i hol na górze: http://www.dekoral.pl/upload_module/colours/kamienista_plaza.gif mam nadzieję, że już jej nie wymienię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 pod "nitabugowy" szablon ) i hol na górze: http://www.dekoral.pl/upload_module/colours/kamienista_plaza.gif łooo jak to brzmi tak cudnie i dostojnie, słyszycie nitubagowy szablon Kachna - jak się już z nim uporasz to foty koniecznie pokaż... a szablon juz kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.11.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kachna - jak się już z nim uporasz to foty koniecznie pokaż... a szablon juz kupiłaś? Kasiu -jeszcze go nie mam -bo to dość odległa przyszłość jest, a farbę musiałam już wybrać -bo mnie malarz cisnął Co do szablonu to bedzie albo ten, albo jakiś "mniej gałęziasty" -w każdym bądź razie też taki duży. W tym akurat zupełnie mi ten czerwony kolor nie pasuje do niczego.. Myślicie, że możnaby go np białym zastąpić żeby te kolorki trochę "uspokoić"? (wszystkie ściany w salonie, oprócz tej "szablonowej" będą białe): http://www.szabloneria.pl/galerie/s/szablon-flora-118-multik_1144.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.11.2008 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Zostawiam Wam kafkę -i sobie jadę! Dbajcie o mój wątek http://www.kawalavazza.com.pl/dzialy/3/63143.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dzien dobry, pyszna kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ń dobry ... dbamy dbamy.... kawka faktycznie wygląda smacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 04.11.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Kurna gospodyni wpadła przeciąg zrobiła i już jej nie ma..... Dobrze że kawę na ławę postawiła chociaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.11.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Wróciłam!!!! Dzień Dobry!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.11.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 szczerze powiedziawszy -to liczyłam, że jak wrócę po 4dniowym niebycie -to zastanę domek prawie wykończony ... ale nic z tego. jedyną "nowością" jest zafugowanie cokołu, położone 5m płytek na podeście wejściowym, i wybudowana ścianka prysznica.... Wykańczacz ma twardy zamiar zacząć od pon. kładzenioe płytek w dużej łazience -mam nadzieję, bo to dla mnie chyba najważniejsze pomieszczenie w domku -i strrrasznie jestem ciekawa -jaki bedzie efekt końcowy? Co do kolorków w domku. To pokazywana przeze mnie kamienista plaża z Dekoralu -jest PIĘKNA!!! Bardzo "spokojna" i delikatna Za to na zapach mchu mąż mówi, że "wygląda jak kupa" ... ale moim zdaniem tak nie jest, tym bardziej że było malowane tylko raz i jeszcze ten żółtawy winogron prześwituje spod spodu. "Mchowy" efekt ostateczny bedzie znany w przyszłym tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kasiu ta kamienista plaża to dwa razy malowany? Machnij fotkę jakąś jutro bo mnie ciekawość zżera A wogle to witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.11.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Witam! wiolasz -jeden raz na razie. Kolorek śliczny, bardzo delikatny -jak wykańczacz sobie pojedzie -to cyknę fotkę a tak w ogóle to Dzień Dobry http://www.kawamanuel.pl/data/cms/1/00000008/158/hfEfMbTAWZbebZRSXYBh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 na kawke przylazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts