kachna28 10.11.2008 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Najlepiej jednak będzie zostawic tak jak jest no i tak na razie zostanie -ale już widze, że na narożnikach już jest niewiele tynku Najpewniej stanie na klinkierze -tym bardziej że zostało nam go 5 pudełek (bo ja zawsze biorę "na zapas" ). A ogólnie to dzisiaj kiszka -bo wykańczacz się rozchorował i pupa z dzisiejszego rozpoczecia prac w gornej łazience .. a ja się wczoraj tak "orysowałam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 To gdzie te foty z Baranowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.11.2008 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 To gdzie te foty z Baranowa? nie ma -bo nie było aparatu mogę Wam jedynie pokazać miejsce gdzie bylo szkolenie: http://www.baranow.com.pl/system/html/2ac476a9ab076cc4231e6cad28f6fdce.jpg http://www.baranow.com.pl/system/html/68d016c0df6e54335f92f76b90bfa86f.jpg http://www.baranow.com.pl/system/html/98724d9e35dea28e3c6cb3ef33b4fb39.jpg A tak w ogóle to było tyle jedzenia, że przytyłam 2kg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Wow! Super. A dlaczego aparatu nie wzielas sierotko? Taka bylas zajeta chorem meskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 chor widzialam i jesli Kachna byla nim zajeta to sie wcale nie dziwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.11.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Niestety -na szkoleniu chóru nie było i średnia wieku też nie 65 a 30 raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Niestety -na szkoleniu chóru nie było i średnia wieku też nie 65 a 30 raczej A malz o tym wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.11.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Niestety -na szkoleniu chóru nie było i średnia wieku też nie 65 a 30 raczej A malz o tym wie? wie ale nic nie mówi -bo pojutrze sam jedzie się "szkolić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Niestety -na szkoleniu chóru nie było i średnia wieku też nie 65 a 30 raczej A malz o tym wie? wie ale nic nie mówi -bo pojutrze sam jedzie się "szkolić" Rozumiem, ze z chorem zenskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.11.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Gdzie wy pracujecie ze takie szkolenia macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Pierwszy raz tu zajrzałam, a tu tak kolorowo (ładne te kolorki Dekorala) i tyle kawki. Podoba mi się. Kachna28, możesz zdradzić co to za umywalki sobie sprawiłaś? A na koniec -moje umywalki (będą 2szt na blacie) : http://images49.fotosik.pl/28/4d7bcd361c276a55med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.11.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Pierwszy raz tu zajrzałam, a tu tak kolorowo (ładne te kolorki Dekorala) i tyle kawki. Podoba mi się. Kachna28, możesz zdradzić co to za umywalki sobie sprawiłaś? TomKa -bardzo mi miło Cię gościć -wpadaj częściej a umywalki -zwykłe najzwyklejsze "beznazwowe" kupione w OBI za 130zl/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 no kto by pomyślał, ze z Obi... fajna.... mnie by taka pasiła, albo ecrue, albo bordowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.11.2008 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 no kto by pomyślał, ze z Obi... fajna.... mnie by taka pasiła, albo ecrue, albo bordowa... sama byłam zaskoczona jak ją ujrzałam poczatkowo mieliśmy kupić 2 szt Roca Bol -ale jedna kosztuje ok 600zł ... a na tej i tak nazwy nie ma -kto się domyśli że 130zl? U mnie prace nadal stoją -wykańczacz jest chory Dzisiaj dzwonił się tłumaczyć, że leży w łóżku i "żeby sobie państwo nie pomyśleli przypadkiem że jestem na jakiejś innej robocie -ja NAPRAWDĘ jestm chory" ... Chyba już wie, że mu nie ufamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 no kto by pomyślał, ze z Obi... fajna.... mnie by taka pasiła, albo ecrue, albo bordowa... sama byłam zaskoczona jak ją ujrzałam poczatkowo mieliśmy kupić 2 szt Roca Bol -ale jedna kosztuje ok 600zł ... a na tej i tak nazwy nie ma -kto się domyśli że 130zl? U mnie prace nadal stoją -wykańczacz jest chory Dzisiaj dzwonił się tłumaczyć, że leży w łóżku i "żeby sobie państwo nie pomyśleli przypadkiem że jestem na jakiejś innej robocie -ja NAPRAWDĘ jestm chory" ... Chyba już wie, że mu nie ufamy.... no i kto wie, czy tak nie będzie lepiej... czasem ciut chłodu pomaga, bo daje jawny sygnał, że łatwo sie nie dasz... mi kiedyś Małgoś tak poradziła - nos wysoko i wszędzie fochy.... i żadnych achów... i podziałało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.11.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Mój mąż to jest na niego już taki cięty- że w ogóle to zapewne jakby się gościu dzisiaj zjawił to chyba by go przegonił w diabły .... Ja studzę emocje -bo boję się, że całkiem na lodzie zostaniemy... Plusy są takie, że facet jest tani i naprawdę zna się na swojej robocie (a jeśli chodzi o płytki to naprawdę mistrz!) a jeden wielki minus to to, że coś zabrać mu się za tą robotę nie chce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Mój mąż to jest na niego już taki cięty- że w ogóle to zapewne jakby się gościu dzisiaj zjawił to chyba by go przegonił w diabły .... Ja studzę emocje -bo boję się, że całkiem na lodzie zostaniemy... Plusy są takie, że facet jest tani i naprawdę zna się na swojej robocie (a jeśli chodzi o płytki to naprawdę mistrz!) a jeden wielki minus to to, że coś zabrać mu się za tą robotę nie chce ... no jeśli jest jak mówisz - to gdyby mu sie ściało robić to byłby idealny chłop.... a tacy przecie nie istnieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.11.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 no kto by pomyślał, ze z Obi... fajna.... mnie by taka pasiła, albo ecrue, albo bordowa... sama byłam zaskoczona jak ją ujrzałam poczatkowo mieliśmy kupić 2 szt Roca Bol -ale jedna kosztuje ok 600zł ... a na tej i tak nazwy nie ma -kto się domyśli że 130zl? U mnie prace nadal stoją -wykańczacz jest chory Dzisiaj dzwonił się tłumaczyć, że leży w łóżku i "żeby sobie państwo nie pomyśleli przypadkiem że jestem na jakiejś innej robocie -ja NAPRAWDĘ jestm chory" ... Chyba już wie, że mu nie ufamy.... no i kto wie, czy tak nie będzie lepiej... czasem ciut chłodu pomaga, bo daje jawny sygnał, że łatwo sie nie dasz... mi kiedyś Małgoś tak poradziła - nos wysoko i wszędzie fochy.... i żadnych achów... i podziałało... Milo mi, ze czasami mam dobre pomysly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.11.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Milo mi, ze czasami mam dobre pomysly... Przecież nikt w to nigdy nie wątpił chociaż ja czasem się powstrzymać nie mogę -i zamiast oziębłych spojrzeń -to chodzę jak to mówi wiolasz: "z bananem na ustach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.11.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Milo mi, ze czasami mam dobre pomysly... Przecież nikt w to nigdy nie wątpił chociaż ja czasem się powstrzymać nie mogę -i zamiast oziębłych spojrzeń -to chodzę jak to mówi wiolasz: "z bananem na ustach" A nie mozesz miec tego banana takiego hmmmm... wewnetrznego. Zeby nikt nie widzial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts