Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Najlepiej jednak będzie zostawic tak jak jest :roll:

no i tak na razie zostanie -ale już widze, że na narożnikach już jest niewiele tynku :roll: Najpewniej stanie na klinkierze -tym bardziej że zostało nam go 5 pudełek :-? (bo ja zawsze biorę "na zapas" :x ).

A ogólnie to dzisiaj kiszka -bo wykańczacz się rozchorował i pupa z dzisiejszego rozpoczecia prac w gornej łazience :evil: .. a ja się wczoraj tak "orysowałam" :-?

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To gdzie te foty z Baranowa? :roll:

:lol:

nie ma -bo nie było aparatu 8) mogę Wam jedynie pokazać miejsce gdzie bylo szkolenie:

http://www.baranow.com.pl/system/html/2ac476a9ab076cc4231e6cad28f6fdce.jpg

http://www.baranow.com.pl/system/html/68d016c0df6e54335f92f76b90bfa86f.jpg

http://www.baranow.com.pl/system/html/98724d9e35dea28e3c6cb3ef33b4fb39.jpg

A tak w ogóle to było tyle jedzenia, że przytyłam 2kg :oops: ...

Pierwszy raz tu zajrzałam, a tu tak kolorowo (ładne te kolorki Dekorala) i tyle kawki. Podoba mi się.

Kachna28, możesz zdradzić co to za umywalki sobie sprawiłaś?

TomKa -bardzo mi miło Cię gościć -wpadaj częściej :) a umywalki -zwykłe najzwyklejsze "beznazwowe" kupione w OBI za 130zl/szt :)

no kto by pomyślał, ze z Obi... :o fajna.... mnie by taka pasiła, albo ecrue, albo bordowa...

sama byłam zaskoczona jak ją ujrzałam :) poczatkowo mieliśmy kupić 2 szt Roca Bol -ale jedna kosztuje ok 600zł :roll: ... a na tej i tak nazwy nie ma -kto się domyśli że 130zl? :)

U mnie prace nadal stoją -wykańczacz jest chory :x Dzisiaj dzwonił się tłumaczyć, że leży w łóżku i "żeby sobie państwo nie pomyśleli przypadkiem że jestem na jakiejś innej robocie -ja NAPRAWDĘ jestm chory" :roll: ... Chyba już wie, że mu nie ufamy....

no kto by pomyślał, ze z Obi... :o fajna.... mnie by taka pasiła, albo ecrue, albo bordowa...

sama byłam zaskoczona jak ją ujrzałam :) poczatkowo mieliśmy kupić 2 szt Roca Bol -ale jedna kosztuje ok 600zł :roll: ... a na tej i tak nazwy nie ma -kto się domyśli że 130zl? :)

U mnie prace nadal stoją -wykańczacz jest chory :x Dzisiaj dzwonił się tłumaczyć, że leży w łóżku i "żeby sobie państwo nie pomyśleli przypadkiem że jestem na jakiejś innej robocie -ja NAPRAWDĘ jestm chory" :roll: ... Chyba już wie, że mu nie ufamy....

no i kto wie, czy tak nie będzie lepiej... czasem ciut chłodu pomaga, bo daje jawny sygnał, że łatwo sie nie dasz... mi kiedyś Małgoś tak poradziła - nos wysoko i wszędzie fochy.... i żadnych achów... i podziałało... :wink:

Mój mąż to jest na niego już taki cięty- że w ogóle to zapewne jakby się gościu dzisiaj zjawił to chyba by go przegonił w diabły :-? .... Ja studzę emocje -bo boję się, że całkiem na lodzie zostaniemy... Plusy są takie, że facet jest tani i naprawdę zna się na swojej robocie (a jeśli chodzi o płytki to naprawdę mistrz!) a jeden wielki minus to to, że coś zabrać mu się za tą robotę nie chce :roll: ...

Mój mąż to jest na niego już taki cięty- że w ogóle to zapewne jakby się gościu dzisiaj zjawił to chyba by go przegonił w diabły :-? .... Ja studzę emocje -bo boję się, że całkiem na lodzie zostaniemy... Plusy są takie, że facet jest tani i naprawdę zna się na swojej robocie (a jeśli chodzi o płytki to naprawdę mistrz!) a jeden wielki minus to to, że coś zabrać mu się za tą robotę nie chce :roll: ...

no jeśli jest jak mówisz - to gdyby mu sie ściało robić to byłby idealny chłop.... a tacy przecie nie istnieją... :lol:

no i kto wie, czy tak nie będzie lepiej... czasem ciut chłodu pomaga, bo daje jawny sygnał, że łatwo sie nie dasz... mi kiedyś Małgoś tak poradziła - nos wysoko i wszędzie fochy.... i żadnych achów... i podziałało... :wink:

:oops: :oops: :oops: Milo mi, ze czasami mam dobre pomysly... :wink:

:oops: :oops: :oops: Milo mi, ze czasami mam dobre pomysly... :wink:

Przecież nikt w to nigdy nie wątpił :wink:

chociaż ja czasem się powstrzymać nie mogę -i zamiast oziębłych spojrzeń -to chodzę jak to mówi wiolasz: "z bananem na ustach" :)

A nie mozesz miec tego banana takiego hmmmm... wewnetrznego. :roll: Zeby nikt nie widzial... :roll: :roll: :roll: :wink: