kachna28 12.11.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 A nie mozesz miec tego banana takiego hmmmm... wewnetrznego. Zeby nikt nie widzial... no jakoś nie... banan mi się najbardziej uzewnętrznia przy kominku i "kamienistej plaży" a już jak moja Alabastrinowa łazienka bedzie zrobiona -to mnie chyba w wariatkowie za tą durną szczęśliwość na gębie zamkną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Kachna, Ty wyślij najpierw męża na oglądanie tej łazienki, żeby fuszerki wyłapał bo jak już wejdziesz i zaczniesz się cieszyć, to niczego nie zauważysz dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 tu nie ma śmiacia... Wiola ma racje... jak już zaczną sie ochy i achy... to już koniec z obiektywną oceną pracy glazurnika... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.11.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Kachna dziewczyny mają racje, wyślij najpierw męża na przegląd a później wkroczysz Ty z achami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 "Achów" prędko nie bedzie -bo gościu nadal "chory" Już nawet jego pomocnik (ten od gładzenia i malowania, ktory jest u nas codziennie), mówi że powinniśmy sobie z tamtym "porządnie porozmiawiać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 "Achów" prędko nie bedzie -bo gościu nadal "chory" Już nawet jego pomocnik (ten od gładzenia i malowania, ktory jest u nas codziennie), mówi że powinniśmy sobie z tamtym "porządnie porozmiawiać" yyyyyyyyyyy jego właśny pracownik dołki pod nim kopie? hm...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 yyyyyyyyyyy jego właśny pracownik dołki pod nim kopie? hm...... eee.. chyba nie, raczej chodzi o to, że zazwyczaj oni robią jednocześnie (równolegle) tzn ten gładzi i maluje, a tamten płytkuje. a teraz ten wyprzedził tamtego z robotą o dobre 3 tygodnie -i w zasadzie chyba sobie pójdzie od nas wcześniej niż tamten, ale dopóki tamten nie skończy, to chyba ten będzie miał "przestój"... ja sobie to tak tłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.11.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 kachna28, dziękuję za odpowiedź. Też nie przyszłoby mi do głowy, że to "beznazwowe" umywalki. Fajniusie . Cena też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.11.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A nie mozesz miec tego banana takiego hmmmm... wewnetrznego. Zeby nikt nie widzial... no jakoś nie... banan mi się najbardziej uzewnętrznia przy kominku i "kamienistej plaży" a już jak moja Alabastrinowa łazienka bedzie zrobiona -to mnie chyba w wariatkowie za tą durną szczęśliwość na gębie zamkną my Cię obronimy, nie zamkną Cię a łazienką to się naciesz, bo wiesz co będzie jak na parapetówę dojadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.11.2008 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 a łazienką to się naciesz, bo wiesz co będzie jak na parapetówę dojadę... wiem wiem Aniu -tak w ogole to podejrzewam Cię o zmowę z moim wykańczaczem -specjalnie kazałaś mu przeciągać tak tą robotę, zeby Nadia trochę podrosła, bo teraz jest za malutka na taką trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.11.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 a łazienką to się naciesz, bo wiesz co będzie jak na parapetówę dojadę... wiem wiem Aniu -tak w ogole to podejrzewam Cię o zmowę z moim wykańczaczem -specjalnie kazałaś mu przeciągać tak tą robotę, zeby Nadia trochę podrosła, bo teraz jest za malutka na taką trasę Ania sklada na wiekszy samochod, co by jej wszystkie weszly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 witanko.... Kachnaaaa wiesz, że być może w next weekend będę w Tbg-u.... może byśmy się tak ... no.... wiesz..., co? kurcze jak ja nie umiem się wpraszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.11.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 kurcze jak ja nie umiem się wpraszać... a ja nie umiem odmawiać kasiu -oczywiście że zapraszam ! Daj tylko znać w który by to bylo dzień (chodzi chyba o weekend 22-23.11?) I jeśli chcecie obejrzeć nasz nowy domek -to powinniście przyjechać o jakiejś w miarę wczesnej porze -bo nie mamy tam jeszcze światła (Energetyka się od maja nie wyrobiła ). No to czekam co wymyśliłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ooo no to super.... oczywiście chodzi mi o 22-23.11 dam jeszcze znać co i jak.... bardzo się cieszę... ale jakby co to przyjadę sama - znaczy bez ogonów a męża i dziecka zostawię u teściów w Sokolnikach i podskocze do Ciebie... oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.11.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ooo no to super.... oczywiście chodzi mi o 22-23.11 dam jeszcze znać co i jak.... bardzo się cieszę... ale jakby co to przyjadę sama - znaczy bez ogonów a męża i dziecka zostawię u teściów w Sokolnikach i podskocze do Ciebie... oki? Dobra -to ja mojego też bym wygoniła (jakby to była sobota to i tak by go nie było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ania sklada na wiekszy samochod, co by jej wszystkie weszly. póki co to nasz mały autek stoi sobie u mechanika.. i nie wiadomo na co się rozchorował już poszło 1000 zł i nic.. dalej choruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 a łazienką to się naciesz, bo wiesz co będzie jak na parapetówę dojadę... wiem wiem Aniu -tak w ogole to podejrzewam Cię o zmowę z moim wykańczaczem -specjalnie kazałaś mu przeciągać tak tą robotę, zeby Nadia trochę podrosła, bo teraz jest za malutka na taką trasę a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.11.2008 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Dzień dobry -zapraszam na kawkę http://www.artstore.pl/wp-content/gfx/latte-art5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.11.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 oj taką to bym wypiła..na uspokojenie dnia dziś moja kolej w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.11.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 oj taką to bym wypiła..na uspokojenie dnia dziś moja kolej w pracy czyli pracujesz dziś? współczuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts