Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A nie mozesz miec tego banana takiego hmmmm... wewnetrznego. :roll: Zeby nikt nie widzial... :roll: :roll: :roll: :wink:

no jakoś nie... banan mi się najbardziej uzewnętrznia przy kominku i "kamienistej plaży" :) a już jak moja Alabastrinowa łazienka bedzie zrobiona -to mnie chyba w wariatkowie za tą durną szczęśliwość na gębie zamkną :roll:

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

"Achów" prędko nie bedzie -bo gościu nadal "chory" :evil: Już nawet jego pomocnik (ten od gładzenia i malowania, ktory jest u nas codziennie), mówi że powinniśmy sobie z tamtym "porządnie porozmiawiać" :-?

yyyyyyyyyyy jego właśny pracownik dołki pod nim kopie? :o hm......

yyyyyyyyyyy jego właśny pracownik dołki pod nim kopie? :o hm......

eee.. chyba nie, raczej chodzi o to, że zazwyczaj oni robią jednocześnie (równolegle) tzn ten gładzi i maluje, a tamten płytkuje. a teraz ten wyprzedził tamtego z robotą o dobre 3 tygodnie -i w zasadzie chyba sobie pójdzie od nas wcześniej niż tamten, ale dopóki tamten nie skończy, to chyba ten będzie miał "przestój"... ja sobie to tak tłumaczę :roll:

A nie mozesz miec tego banana takiego hmmmm... wewnetrznego. :roll: Zeby nikt nie widzial... :roll: :roll: :roll: :wink:

no jakoś nie... banan mi się najbardziej uzewnętrznia przy kominku i "kamienistej plaży" :) a już jak moja Alabastrinowa łazienka bedzie zrobiona -to mnie chyba w wariatkowie za tą durną szczęśliwość na gębie zamkną :roll:

my Cię obronimy, nie zamkną Cię :wink:

a łazienką to się naciesz, bo wiesz co będzie jak na parapetówę dojadę... 8)

wiem wiem :lol:

Aniu -tak w ogole to podejrzewam Cię o zmowę z moim wykańczaczem -specjalnie kazałaś mu przeciągać tak tą robotę, zeby Nadia trochę podrosła, bo teraz jest za malutka na taką trasę :wink:

Ania sklada na wiekszy samochod, co by jej wszystkie weszly. :wink:

kurcze jak ja nie umiem się wpraszać... :oops:

a ja nie umiem odmawiać :lol:

kasiu -oczywiście że zapraszam :) ! Daj tylko znać w który by to bylo dzień (chodzi chyba o weekend 22-23.11?) I jeśli chcecie obejrzeć nasz nowy domek -to powinniście przyjechać o jakiejś w miarę wczesnej porze -bo nie mamy tam jeszcze światła (Energetyka się od maja nie wyrobiła :x ). No to czekam co wymyśliłaś! :wink:

ooo no to super.... oczywiście chodzi mi o 22-23.11 dam jeszcze znać co i jak.... bardzo się cieszę... ale jakby co to przyjadę sama - znaczy bez ogonów :lol: a męża i dziecka zostawię u teściów w Sokolnikach i podskocze do Ciebie... oki?

ooo no to super.... oczywiście chodzi mi o 22-23.11 dam jeszcze znać co i jak.... bardzo się cieszę... ale jakby co to przyjadę sama - znaczy bez ogonów :lol: a męża i dziecka zostawię u teściów w Sokolnikach i podskocze do Ciebie... oki?

Dobra -to ja mojego też bym wygoniła :) (jakby to była sobota to i tak by go nie było).

wiem wiem :lol:

Aniu -tak w ogole to podejrzewam Cię o zmowę z moim wykańczaczem -specjalnie kazałaś mu przeciągać tak tą robotę, zeby Nadia trochę podrosła, bo teraz jest za malutka na taką trasę :wink:

8) 8) 8) 8)

a co...

:wink: