wiolasz 17.11.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Piękna będzie No a kto łaskawy i chętny zająłby się moją górną pokręconą łazienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 18.11.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 kachna, to rozumiem,że dziś juz ściany beda???? rzeczywiście bez sensu by bylo bez dekorków, panowie to maja pomysły. To jeszcze pewnie trzeba go przy[ilnować,żeby płytki i dekory ułozyl we wlaściwym kierunku Pamiętasz jak u mnie zastałam drzwi wykute w inym miejscu niż miały być?? A panowie mi radzili wyjechać sobie na wakacje. Ciekawe jak ja bym ten bałagan ogarnęła po ich zmianach nieprzewidzianych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 no i właśnie dlatego ja moim fachurom wszystko rysuję na ścianie.... i piszę płytka podstawowa, a w innym miejscu decor....i będą patrzeć na mnie krzywo, ale ja będę miała spokojniejszą głowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.11.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Ja mu nie pisałam na ścianie -tylko dałam po 2 rysunki każdej ściany -jeden z PRO100 a drugi odręczny -z dokładnymi wymiarami i odległościami -myślałam że to wystarczy . Dekory układa w odpowiednią stronę (czyli kwiatem do góry ), zresztą był bardzo oburzony że śmiem mu o tym przypominać dzisiaj ułożył drugą ścianę (powoli mu idzie -bo jest sporo docinania -baterie, okno itd... Jak wróciłam z pracy ok 16-ej to już go nie było, ale zadzwonił za chwilę i pytał czy może być czy "ma przyjechać oddzierać ". Na szczęście dzisiaj już było ok! Dzisiaj w końcu odebraliśmy drzwi natryskowe Aquaform. W pudełku prezentują się extra -zobaczymy jakie bedą w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 dzień dobry widzę, że wykańczacz to chyba spoko facet ciekawa jestem efektów jego pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Aniu -jak mi Fotosik przestanie strajkować ( ) to może pokażę co nieco Teraz mam inny "zgryz" -dopóki jest malarz to chciałabym go wykorzystać do zrobienia tego wymarzonego szablonu: http://www.szabloneria.pl/galerie/s/szablon-flora-118-multik_1016.jpg Ale teraz zaczynam miec obawy ze on mi sie nie zmieści ... Otóż miałby być na tej ścianie po prawej od stłou -tej na ktorej są schody: http://images44.fotosik.pl/1/117fefdc2edc69cemed.jpg Problem w tym, że tam jest tylko 320cm, a ja chciałabym tam jeszcze postawić jakąś szafkę-barek -coś takiego: http://www.pagedmeble.pl/gfx/med/carina5-ca.jpg ona ma 150cm szerokości -i stałaby dokładnie na srodku tej sciany.. no i boję się, ze te "zwisające" po prawej kwiatki wypadną mi akurat za tą komodą -bez sensu... pasowałby i taki szablon ale jakiś węższy sama nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Kasiu, a nie możesz tego wzoru namalować wyżej?? i na przykład przedłużyć łodygi.. tak sobie pomyślałam, ale nie wiem, czy dobrze zrozumiałam to o co Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Aniu -to jest szablon -i on ma ok 170cm wysokości.... i tak chyba zaczyna się pare cm nad podlogą, ale nie chcę go też "wciskać" w sufit Polatam jeszcze z miarką i pomyślę.. ale jest taki cudny -chyba wart zachodu no nie? (chociaż kosztuje 320zl ) Może znajde jakąś alternatywę na inecie jeszcze (coś tańszego by się przydało ). Fotosik niestety padł -fot dziś nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 19.11.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Kasia a jakbyś zrezygnowała lub/i przesunęła niektóre elementy ? Ja tak zrobiłam ale z mniejszym szablonem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Bianca dobrze radzi, tez o tym pomyślałam, ale jeszcze poszukaj czegoś podobnego.Może znajdzie się coś mniejszego.Ja bym tyle za szablon chyba jednak nie dała...Wolałabym sama odręcznie spróbować namalować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Ten szablon jednak jest dosc skomplikowany. Wyciac taki to naprawde nic przyjemnego. 300 zl to nie jest az tak duzo wydaje mi sie, jesli ma Cie to Kasia tak meczyc okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.11.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ja sie nie znam, to powiem standardowo "dzień dobry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.11.2008 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Hej! problem z szablonem nadal "rozgryzam". Dzisiaj znowu mam "nerwę" bo ten cholerny wykanczacz znowu nie przyszedł a już się tak dobrze zapowiadalo przez te 3 dni Wygląda na to, że do rozgrzebanego tarasu (brak fug), podestu wejściowego (j.w.), zielonego pokoju (czeka na ostatnie gladzenie) -i kominka -dojdzie mi jeszcze rozgrzebana łazienka Nawet cholera nie zadzwonił ani nic! W sobotę mąż go wprost zapytał: "czy pan już zrezygnował z tej roboty? niech pan powie -to będziemy wiedziec na czym stoimy i poszukamy kogoś innego!", to tamten: "Nie -absolutnie! od poniedziałku biorę sie ostro do roboty!" -no i sił mu tylko do środy wystarczyło Do tego wszystkiego zadzwonił kamieniarz -że mojego wymarzonego Rainforesta Brown nie ma w promieniu 150km! i albo trzeba czekać -nie wiadomo jak dlugo -bo dostawy są wielką niewiadomą, albo nastawić się na jakiś inny kamień I teraz sama nie wiem co robić! W dodatku on twierdzi, ze Rainforest jest specyficzny, każda płyta jest inna -są brzydsze i ładniejsze -bielsze i ciemniejsze. On nie zaryzykuje zakupu płyty bez naszej akceptacji i najlepiej jakbyśmy sobie SAMI pojeździli po skladach i poszukali Tylko kiedy? jak my pracujemy do 15ej a o 16ej jest już ciemno jak w pupie i żadnych marmurów na składach nie widać! Poza tym te składy są dość daleko (Rzeszów, Kielce i jeszcze dalej ). Chyba zrezygnuję z tego kominka całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ten szablon jednak jest dosc skomplikowany. Wyciac taki to naprawde nic przyjemnego. 300 zl to nie jest az tak duzo wydaje mi sie, jesli ma Cie to Kasia tak meczyc okropnie. nie myślałam o szablonie, tylko odwzorowaniu czegoś takiego na ścianie. Ołówek do ręki.. zawsze jak coś nie wyjdzie, to można poprawić tylko rękę wprawną trzeba poszukać do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.11.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Pokażę Wam początki mojej łazienki.. jak tak dalej pójdzie -to na poczatkach się skończy http://images46.fotosik.pl/32/1dd64a1dcfa55f77med.jpg http://images33.fotosik.pl/408/60a01458ab4761f1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 20.11.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 kachna! początek wygląda naprawdę obiecujaco. Prosze sie tu nie zaląmywać przejściowymi problemami i cierpliwości trochę. Musisz poczekać na pana, to trudno, wolisz żeby Ci kto inny to teraz rozgrzebywal i narzekal na tamtego????A co do kominka- może da sie w sobote podjechać??? Zawsze można najpierw zadzwonić, zapytać czy i jaki ten kamień mają, albo niech facet szuka i Wam mówi gdzie. A może tez pomyśł o wersji rezerwowej gdyby tego rzeczywiście nie było. Może miałas jakies inne opcje wcześniej. Zresztą - może jak pojedziesz do takiego składu to co innego CI w oko wpadnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Kaisa, jak masz możliwośc podjedź do firmy Zako w Zaczerniu pod Rzeszowem, mają nawet swoją stronę net. Umów się z nimi, obejrzysz na miejscu i dowiozą Ci.Ja jestem zadowolona, choć mój to tylko kawałek był w porównaniu z Twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 płytki tak mogą zostać do parapetówy... bez fug łatwiej będzie je zerwać a i tak ładnie wyglądaja, chociaż nie skończone jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Poczatki obiecujace. A panow to wiesz... pozdrow od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.11.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Hej! dzisiaj już mi trochę lepiej -Pan się zjawił, mąż sobie z nim porozmiawiał -niezbyt drastycznie -coby nie uciekł Dzisiaj położył kostkę wokoło lustra, obrobił płytkami drzwi do łazienki -i zaczął kabinę. Jakoś mu to wychodzi Co do kamienia -mężuś wybiera się w przyszłym tyg. do Przyłęku -to taki spory skład kamienia przed Kolbuszową. Będzie robił foty płyt a ja bedę zatwierdzała. Sama nie pojadę bo nie mam się jak z roboty wyrwać ... Może nam się coś rozjaśni. W "rezerwie" mamy jeszcze trawertyn Marron Persiano (mi się podoba -mężulowi nie bardzo ), on jest łatwo osiągalny i płyty są powtarzalne -więc nie ma problemu z wyborem: http://www.interstone.pl/userFiles/store/symbol/m_B1927.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts