Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Acha! Oznajmiam, że wczoraj dotarły do nas ostatnie 3 szt drzwi wewnętrznych z firmy MASONITE :) -Przypominam, że zamówienie było złożone 5 sierpnia! :evil:

no to czas najwyższy pisać dużymi lliterami o takich firmach :x

dzień dobry :)

Masz rację Nituś -drugi raz bym pewnie ich nie zamówiła (chociaż same drzwi są ok.. chociaż to nie drewno :( ). Jedynym zadośćuczynieniem był rabat 100zł :lol: i listwy szerokie w cenie ćwierćwałków -czyli ok 300zł -"do przodu".

UWAGA!!!! dzisiaj mąż był w Przyłęku na składzie z kamieniami - i znalazł dla nas płytę Rainforest Brown!!!! Zrobił rezerwację -zapłacił zaliczkę -500zł -i w przyszłym tyg. płyta jedzie do naszego kamieniarza :D !!!!! czyli kominek na dobrej drodze!!!!

Oto MOJA płyta:

http://images33.fotosik.pl/413/0e068cb2186ae786med.jpg

Masz rację Nituś -drugi raz bym pewnie ich nie zamówiła (chociaż same drzwi są ok.. chociaż to nie drewno :( ). Jedynym zadośćuczynieniem był rabat 100zł :lol: i listwy szerokie w cenie ćwierćwałków -czyli ok 300zł -"do przodu".

UWAGA!!!! dzisiaj mąż był w Przyłęku na składzie z kamieniami - i znalazł dla nas płytę Rainforest Brown!!!! Zrobił rezerwację -zapłacił zaliczkę -500zł -i w przyszłym tyg. płyta jedzie do naszego kamieniarza :D !!!!! czyli kominek na dobrej drodze!!!!

Oto MOJA płyta:

http://images33.fotosik.pl/413/0e068cb2186ae786med.jpg

no i znów jestem - gdzie ten Przyłęk i czy maja granity? bo może ja wogóle zacznę się zaopatrywac na południu pięknej Polski :wink:

no i znów jestem - gdzie ten Przyłęk i czy maja granity? bo może ja wogóle zacznę się zaopatrywac na południu pięknej Polski :wink:

Kasiu -Przyłęk jest za Tarnobrzegiem -jadąc na Rzeszów, trzeba w Komorowie odbić na Ostrowy Tuszowskie -to w sumie około 30km od Tarnobrzega :)

No i onyksy też mieli :wink: w cenie od 250-2000zl/metr. Facet opowiadał mężowi że ostatnio z onyksu wycinali płytki łazienkowe :o , za które "jakaś babka" zapłaciła około 80tys zł :o

Co do blatów z granitu -to mogę Ci dac namiary na mojego kamieniarza z Motycza (obok Gorzyc) -wyniosą Cię taniej niż w Przyłęku -bo oni licza sobie koszmarnie za transport :-? dlatego nawet ten kamieniarz woli sam materiał wieźć od nich, niż żeby oni mu przywieźli (z "naszym" marmurem też tak robi) :roll: On nam mowił za gotowe, obrobione blaty z granitu około 450-500zl/mb. Ma też próbki jakby co.

Hej! pan wykańczacz działa -i nieźle mu to wychodzi :) Teraz to ja lekko "nawaliłam" bo kupiłam za mało dekorów :roll: Otóż wiedziałam, że na wysokość łazienki wchodzi 4,5szt dekoru. Myślałam, ze to 0,5 też da się wykorzystać -a się nie da bo "kwiatki muszą być do góry" i cięcie wychodziło by w górze :-? Dlatego musze dokupić 5szt (na ściankę przy prysznicu), a trzeba czekać około tygodnia :x Wykańczacz skupi się na wannie -prysznic poczeka -bo bez dekorów facet nic nie zrobi -bo on szlifuje jedną płytkę do drugiej -i musi być wszystko naraz "spasowane" :roll: