wiolasz 26.11.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dzień dobry Kasia, nie masz innego kafelkarza? Bo tak będzie układał w nieskończoność. Nie dziwię się, że na wiosnę dopiero planujesz parapetówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 heloł, heloł.... eeeeeeeee nie jest tak żle.... może się pan spręży, jak to się mawia: najważniejsze, że już coś widać... - noś do góry i pana na muszkę...pod obstrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.11.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 wiolasz -niestety nie mamy nikogo innego w zanadrzu Ale na szczęście -pan się dziś objawił -zobaczymy na jak długo Acha! Oznajmiam, że wczoraj dotarły do nas ostatnie 3 szt drzwi wewnętrznych z firmy MASONITE -Przypominam, że zamówienie było złożone 5 sierpnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Acha! Oznajmiam, że wczoraj dotarły do nas ostatnie 3 szt drzwi wewnętrznych z firmy MASONITE -Przypominam, że zamówienie było złożone 5 sierpnia! no to czas najwyższy pisać dużymi lliterami o takich firmach dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.11.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Masz rację Nituś -drugi raz bym pewnie ich nie zamówiła (chociaż same drzwi są ok.. chociaż to nie drewno ). Jedynym zadośćuczynieniem był rabat 100zł i listwy szerokie w cenie ćwierćwałków -czyli ok 300zł -"do przodu". UWAGA!!!! dzisiaj mąż był w Przyłęku na składzie z kamieniami - i znalazł dla nas płytę Rainforest Brown!!!! Zrobił rezerwację -zapłacił zaliczkę -500zł -i w przyszłym tyg. płyta jedzie do naszego kamieniarza !!!!! czyli kominek na dobrej drodze!!!! Oto MOJA płyta: http://images33.fotosik.pl/413/0e068cb2186ae786med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Masz rację Nituś -drugi raz bym pewnie ich nie zamówiła (chociaż same drzwi są ok.. chociaż to nie drewno ). Jedynym zadośćuczynieniem był rabat 100zł i listwy szerokie w cenie ćwierćwałków -czyli ok 300zł -"do przodu". UWAGA!!!! dzisiaj mąż był w Przyłęku na składzie z kamieniami - i znalazł dla nas płytę Rainforest Brown!!!! Zrobił rezerwację -zapłacił zaliczkę -500zł -i w przyszłym tyg. płyta jedzie do naszego kamieniarza !!!!! czyli kominek na dobrej drodze!!!! Oto MOJA płyta: http://images33.fotosik.pl/413/0e068cb2186ae786med.jpg no i znów jestem - gdzie ten Przyłęk i czy maja granity? bo może ja wogóle zacznę się zaopatrywac na południu pięknej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.11.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 no i znów jestem - gdzie ten Przyłęk i czy maja granity? bo może ja wogóle zacznę się zaopatrywac na południu pięknej Polski Kasiu -Przyłęk jest za Tarnobrzegiem -jadąc na Rzeszów, trzeba w Komorowie odbić na Ostrowy Tuszowskie -to w sumie około 30km od Tarnobrzega No i onyksy też mieli w cenie od 250-2000zl/metr. Facet opowiadał mężowi że ostatnio z onyksu wycinali płytki łazienkowe , za które "jakaś babka" zapłaciła około 80tys zł Co do blatów z granitu -to mogę Ci dac namiary na mojego kamieniarza z Motycza (obok Gorzyc) -wyniosą Cię taniej niż w Przyłęku -bo oni licza sobie koszmarnie za transport dlatego nawet ten kamieniarz woli sam materiał wieźć od nich, niż żeby oni mu przywieźli (z "naszym" marmurem też tak robi) On nam mowił za gotowe, obrobione blaty z granitu około 450-500zl/mb. Ma też próbki jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 no i good.... jak już będę wiedziała co i jak - to się zgłoszę.... dzięki kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Facet opowiadał mężowi że ostatnio z onyksu wycinali płytki łazienkowe , za które "jakaś babka" zapłaciła około 80tys zł . Powariowali ci ludzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Kasia, jak nawali jeszcze raz kafelkarz to daj znać. Może "mój" bedzie chciał dojeżdżać do Ciebie, w sumie to nie aż tak daleko. Teraz jadą do Zakopca, do Ciebie jednak bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Facet opowiadał mężowi że ostatnio z onyksu wycinali płytki łazienkowe , za które "jakaś babka" zapłaciła około 80tys zł . Powariowali ci ludzie??? A takie ladne moglaby miec namalowane i taniej by ja wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.11.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Hej! pan wykańczacz działa -i nieźle mu to wychodzi Teraz to ja lekko "nawaliłam" bo kupiłam za mało dekorów Otóż wiedziałam, że na wysokość łazienki wchodzi 4,5szt dekoru. Myślałam, ze to 0,5 też da się wykorzystać -a się nie da bo "kwiatki muszą być do góry" i cięcie wychodziło by w górze Dlatego musze dokupić 5szt (na ściankę przy prysznicu), a trzeba czekać około tygodnia Wykańczacz skupi się na wannie -prysznic poczeka -bo bez dekorów facet nic nie zrobi -bo on szlifuje jedną płytkę do drugiej -i musi być wszystko naraz "spasowane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Kasia, znam ten ból. Ja już mam prawie wszystko. Zdjęcia som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 siem nomalnie bojem tu zaglądać bo mnie kasisława spiła łostatnio Witka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Duchu, nie bój sie tu same bezbronne kobietki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.11.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Cudna ta skora slonia Kurcze fajnie masz w tym sandomierzu fajne sklady kamienia i producenta frontow i tania sila robocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Jaka skóra słonia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.11.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 No ten rainforest brown mi przypomina skore slonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 aaaaaaaaaa w życiu bym nie pomyślała...Nigdy takiego słonia rudego nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.11.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A jak sie w rudym blocie wypaprze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts