Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cholerka -płytki podłogowe mają zupełnie inny format niż ścienne -podloga to kwadrat:

35x35cm, zaś ściana: 30x45 :roll: nie wiem czy takie pasy by wyszły.. no i w wc szerokości 96cm duuużo cięcia się szykuje :-? Muszę to przemyślec, a przede wszystkim zobaczyc płytki "na żywo" -może w ndz. zaciągnę męża do jakiegoś WIELKIEGO miasta -typu Rzeszów lub Lublin :D

ja biorę co moje o dwa dni za późno...

:oops: :oops: :oops: :oops:

http://www.soki-naturalne.com/top4.jpg

jeszcze w miarę będzie świeże??

kurczę, to przez tą komunię niedzielną i wczorajsze ciśnienie nie dotarłam na imprezkę :cry: :cry: :cry:

Kasiu, to dla Ciebie, największy jaki znalazłam o tej godzinie :wink: :wink: :wink:

http://www.zgodzinski.com/galeria/i/g-kwiaty-botaniczny-2004/images/Kwiaty-Botaniczny-04.jpg

STO LAT I WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ....

jak małż mnie przestanie przeganiać od kompa :roll:

Niedobry :-? !

A ja teraz codziennie leżę w mojej wannie :D oczywiście "na sucho" :wink: Już się nie mogę doczekac -bo od 5 lat tylko prysznic :roll: ...

Dlatego ja sobie nie wyobrażam nie mieć wanny :roll: Ale leżenia w mojej "na sucho" nie uskuteczniałam :lol: :lol: :lol: Może dlatego, że tylko 1,5 roku miałam sam prysznic :lol:

Hej wiolasz... ta łazienka (a raczej wc) to naprawdę problem, bo ma tylko 96cm "szerokości", nie ma chyba m-sca na "szaleństwa" typu karo czy pasy :roll: Najpewniej dam jakieś b.jasne płytki duuużego formatu. Jutro jadę do Kielc na rekonesans.

Ten Twoj przybytek wyglada na duzo wiekszy niz u mnie. Tez mam niecaly metr (91 cm) szerokosci, ale 1,30 dlugosci. Ja bym nie dawala "schodka" nad geberitem, tylko pociagnela sciane az do samego sufitu, zeby geberit sie calkiem schowal - nie musisz oszczedzac na dlugosci tego pomieszczenia. Ale to tylko moja taka paranoja na temat rzeczy niby ukrytych, a oczywistych. Karo to nie moja bajka, a pasy poziome jak proponuje Olga dobrze wygladaja.

Nie muszą to być szaleństwa, ale karo rzeczywiście poszerza. Ostatnio u jednej P. widziałam dwa korytarze: podobnej szerokości: jeden normalnie płytki miał położone, drugi w karo. Ten w kar- dałabym sobie rękę uciąć że szerszy- owszem ale wizualnie.

Zawsze możesz dodać lustro.