nitubaga 30.11.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Kachna - Ty masz tam duuużo miejsca i nawet jakby Ci przyszło postawić ją na blacie to przeciez żaden kłopot posłuchaj Małgoś - bo wydaje mi się że ma rację.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 posłuchaj Małgoś - bo wydaje mi się że ma rację.... Prosze, jaka rozsadna osoba... Ale Kachna i tak zrobi, jak bedzie uwazala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.12.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień dobry, zaglądam dziś za pierwszym podejściem poszło niektórych zdjęć nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2008 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Kasia a gdybyś lodówkę sobie zabudowała normalną tam gdzie ją planujesz, a mikrofalę zabudować po prawej stronie okapu przy ścianie. No tak to nie da rady -bo ja mam kuchnię otwartą na salon (na wizualizacji tego nie widać) -tam jest tylko blat o wys. 100cm -a nie cała sciana: http://images38.fotosik.pl/4/eec4cd505c546639med.jpg Czyli proponujecie zeby to była jednak lodówka 2w1? Np taka? http://image.ceneo.pl/data/products/263340/product.jpg Siemens KI 38 SA 50 -cena ok 1900zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.12.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Kasia jest sporo mikrofali ktore maja 39cm wysokosci, a te szafki co plaujesz to sa gotowe elementy , nie jest robiona na wymiar? Mikrofale mozesz dac w dowolnym miejscu pod blatem, chyba to lepsze rozwiazanie niz pchanie tam zamrazalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.12.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Kasia, jakiś mały ten zamrażalnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.12.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Kasia a gdybyś lodówkę sobie zabudowała normalną tam gdzie ją planujesz, a mikrofalę zabudować po prawej stronie okapu przy ścianie. No tak to nie da rady -bo ja mam kuchnię otwartą na salon (na wizualizacji tego nie widać) -tam jest tylko blat o wys. 100cm -a nie cała sciana: http://images38.fotosik.pl/4/eec4cd505c546639med.jpg Czyli proponujecie zeby to była jednak lodówka 2w1? Np taka? http://image.ceneo.pl/data/products/263340/product.jpg Siemens KI 38 SA 50 -cena ok 1900zł Aaaa, no to teraz już wiem że ten mój pomysł nie przejdzie jeśli tam nie ma ściany. Szkoda bo byłoby to jakies rozwiazanie. A mikrofala pod blatem to dla mnie niedobry pomysł, a poza tym przy przyszłych dzieciach to bym się bała czy czegos nie będą chciały na własną rękę podgrzać... misia albo lalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.12.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Kasia a gdybyś lodówkę sobie zabudowała normalną tam gdzie ją planujesz, a mikrofalę zabudować po prawej stronie okapu przy ścianie. No tak to nie da rady -bo ja mam kuchnię otwartą na salon (na wizualizacji tego nie widać) -tam jest tylko blat o wys. 100cm -a nie cała sciana: http://images38.fotosik.pl/4/eec4cd505c546639med.jpg Czyli proponujecie zeby to była jednak lodówka 2w1? Np taka? http://image.ceneo.pl/data/products/263340/product.jpg Siemens KI 38 SA 50 -cena ok 1900zł Aaaa, no to teraz już wiem że ten mój pomysł nie przejdzie jeśli tam nie ma ściany. Szkoda bo byłoby to jakies rozwiazanie. A mikrofala pod blatem to dla mnie niedobry pomysł, a poza tym przy przyszłych dzieciach to bym się bała czy czegos nie będą chciały na własną rękę podgrzać... misia albo lalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Kasia, jakiś mały ten zamrażalnik hmmm.. może i tak.. obecnie mamy 2 szuflady -no i mały jest, a ten to chyba trzy som? ale ta górna jakś niziuteńka Markotko -albo bedzie w górnej zabudowie -albo wcale.... A Wy jak czesto używacie mikro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ja dosc czesto, ale ja sie zywie warzywkami mrozonymi... Raczej bym poszukala mniejszej mikrofalowki, zeby Ci tam weszla niz kombinowala jak kon pod gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ja dosc czesto, ale ja sie zywie warzywkami mrozonymi... Raczej bym poszukala mniejszej mikrofalowki, zeby Ci tam weszla niz kombinowala jak kon pod gore. ja mrożone warzywka robię "z patelni" Jak szukam tej lodówki to zabudowy -to stwierdzam że wybór nie jest oszałamiający -Albo zamrażalnik mały, albo kichowate wykończenie, a o NoFrost -to w ogóle można zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ja dosc czesto, ale ja sie zywie warzywkami mrozonymi... Raczej bym poszukala mniejszej mikrofalowki, zeby Ci tam weszla niz kombinowala jak kon pod gore. ja mrożone warzywka robię "z patelni" Jak szukam tej lodówki to zabudowy -to stwierdzam że wybór nie jest oszałamiający -Albo zamrażalnik mały, albo kichowate wykończenie, a o NoFrost -to w ogóle można zapomnieć A ze tak niesmialo zapytam - musi byc do zabudowy? Sa takie fajne lodowki w roznych kolorach, nawet w bezu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 A ze tak niesmialo zapytam - musi byc do zabudowy? Sa takie fajne lodowki w roznych kolorach, nawet w bezu... chyba jednak wolę zabudowę. Tam jest jeszcze kwestia taka, ze obok okna jest tylko ok 70cm -na lodówkę, czyli w zasadzie zaraz obok krawędzi parapetu (a raczej parapeto-blatu) -zaraz zacznie się lodówka -i wydaje mi się, że ładniej "powiąże" się blat z zabudowaną lodówką -niż taką "luzem" -rozumiesz? PS No chyba że ten "nasz" szklany biały Bosh stanieje do 2tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 A ze tak niesmialo zapytam - musi byc do zabudowy? Sa takie fajne lodowki w roznych kolorach, nawet w bezu... chyba jednak wolę zabudowę. Tam jest jeszcze kwestia taka, ze obok okna jest tylko ok 70cm -na lodówkę, czyli w zasadzie zaraz obok krawędzi parapetu (a raczej parapeto-blatu) -zaraz zacznie się lodówka -i wydaje mi się, że ładniej "powiąże" się blat z zabudowaną lodówką -niż taką "luzem" -rozumiesz? PS No chyba że ten "nasz" szklany biały Bosh stanieje do 2tys A piekarnik juz kupilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.12.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ale ta niezabudowana lodowka jest duzo bardziej pojemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ale ta niezabudowana lodowka jest duzo bardziej pojemna No i taka szafa chyba bardziej zagraca przestrzen niz lodowka - lodowka... Ale moze ja sie nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.12.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 A piekarnik juz kupilas? Nie denerwuj mnie nic nie kupiłam -odpowiedzi z Electroluxa nadal nie mam -i nie wiem czy mogę zabudować pod blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.12.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Nie wierze zeby nie moznabylo zabudowac piekarnika pod blatem bo niby gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.12.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Dzień dobryKasia, ja odnośnie zamrażalnika: Ten ma tylko 63 l. Mój ma 71 l i jakoś za mały jeszcze mi się wydaje. Obudowy szuflad dużo miejsca zajmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 A piekarnik juz kupilas? Nie denerwuj mnie nic nie kupiłam -odpowiedzi z Electroluxa nadal nie mam -i nie wiem czy mogę zabudować pod blatem No to wlasnie dobrze. Poszukalabym na Twoim miejscu piekarnika z mikrofala. Mialabys problem z glowy. Ja znalazlam kompaktowy, bo taki mi pasowal, ale jest wiele innych - wiekszych i mniejszych. Brak odpowiedzi od Electroluxa nie swiadczy najlepiej o tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts