onna 04.12.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no, to rozumiem. TO ja go sobie zaanektuje, będe się uczyć robić kawkę z ekspresu. Z pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ooo to Manuel u Ciebie się cały czas ukrywa!! a ja myślałam, ze razem z Olgą pojechał gdzieś. No nieładnie tak dla siebie zagarniać, nieładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 04.12.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 wygląda że u KAsi dotąd był. A ja go tak calkiem oficjalnie zagarniam. A chcecie kawkę w sobotę??? No to się podzielę przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nie wyrażam zgody na zagarnianie załatwcie sobie swojego kafkarza Wrzucam jeszcze kilka fotek m-sca strategicznego -barkowo-słupkowego, z różnych perspektyw: Od strony wejścia do kuchni: http://images35.fotosik.pl/37/98bdd0980915f3eemed.jpg od strony "jadalni": http://images37.fotosik.pl/37/355e7313082c1e1dmed.jpg od strony "głównej" kanapy: http://images31.fotosik.pl/413/04513102bf8a2dcamed.jpg jak widać byłby widoczny zewsząd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja osobiście jeślibym musiała zostawić ten barek, to nie dałabym za nim słupka tylko blat normalny -znaczy ciągłosć szafek i byłyby te szafki przedłużeniem tego blatu jak sie na niego patrzy od strony salonu. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja osobiście jeślibym musiała zostawić ten barek, to nie dałabym za nim słupka tylko blat normalny -znaczy ciągłosć szafek i byłyby te szafki przedłużeniem tego blatu jak sie na niego patrzy od strony salonu. I tyle. Czyli tak, jak pisałam u Onny: Powiem Ci że od kiedy weszła "moda" na słupki -to mi się strasznie marzył taki... ale teraz jak już mam porobione wszystkie podejścia, gniazdka, tynki -a nawet pomalowane -to chyba nie chcę się bawić w demolkę Poza tym -chcę żeby kuchnia była "jasna" (stąd białe fronty górne i biełe płytki), a ten słupek mi ją optycznie "zamknie" i nieco przytłoczy.... Prawodopodobnie stanie na tej wersji (raczej bez mikro): http://images38.fotosik.pl/35/035fd6ba8453857fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 04.12.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 mi sie wydaje że ta ścianka będzie wyższa niz szafki??? czyli blat będzie wyżej niż blat roboczy? Tylko o ile? Bo jeśli tak to zrobisz, to mikro (jak Ci już bedzie potrzebna) możesz sobie wstawić na blat za barkiem. NAwet tak w poprzek, tylem do salonu;) Jak chcesz hokerki to chyba barek musi być wyższy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.12.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 mi sie wydaje że ta ścianka będzie wyższa niz szafki??? czyli blat będzie wyżej niż blat roboczy? Tylko o ile? Bo jeśli tak to zrobisz, to mikro (jak Ci już bedzie potrzebna) możesz sobie wstawić na blat za barkiem. NAwet tak w poprzek, tylem do salonu;) Jak chcesz hokerki to chyba barek musi być wyższy??? o właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 mi sie wydaje że ta ścianka będzie wyższa niz szafki??? czyli blat będzie wyżej niż blat roboczy? Tylko o ile? będzie wyższy o około 20-25cm... mikro tam nie wejdzie -na razie sobie ją odpuszczam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 dzien dobry..... jak tam humorki? ja właśnie dziedze i patrze jak moje dziecię czeka na mikołaja w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja właśnie dziedze i patrze jak moje dziecię czeka na mikołaja w przedszkolu no i przyszedł już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no jakos jeszcze nie... już są stoliczki poskładane na bok... moment ooooooooo już wchodzą do sali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 macius siedzi w drugim rzędzie wiec będzie wsio widział... niestety nie mogę dojrzeć Bartusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 niestety nie mogę dojrzeć Bartusia zadzwoń! -niech go "wypchną" na środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja jestem za zostawieniem barku i nie umieszczaniu za nim wysokiego slupkaczesc w ten nerwowy dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 A ja jestem caly czas za mikrofalowka wolnostojaca w szafce dolnej, jesli ma byc uzywana sporadycznie. Lub na blacie gdyby miala byc uzywana czesciej. Taka wiszaca - nawet, gdyby sie zmiescila do gornej szafki musi byc strasznie niewygodna. Dla mnie by to bylo chyba za wysoko... Szczegolnie, jak trzeba bedzie kuchenke umyc w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 u mnie na bank bedzie piekarnik z mikrowela, dzieki Malgos za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nie ma sprawy. Ja w dodatku chce miec maly piekarnik, bo klasyczny wydaje mi sie cokolwiek za duzy. Nigdy nie uzywam, bo nie chce mi sie czekac az sie nagrzeje. Jak bedzie mniejszy i z mikrowela, bedzie przynajmniej wykorzystywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja to sie wogole nad piekarnikiem zastanawiam czy potrzebuje z pewnoscia ekspres jest mi bardziej potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No ale niech juz bedzie, bo potem gdzie go wsadze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts