anjamen 04.12.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 na balkon?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja to sie wogole nad piekarnikiem zastanawiam czy potrzebuje z pewnoscia ekspres jest mi bardziej potrzebny a mój mąż stwierdził że i taniej i "praktyczniej" bedzie zamiast robić kuchnię to kupić stół do bilarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja to sie wogole nad piekarnikiem zastanawiam czy potrzebuje z pewnoscia ekspres jest mi bardziej potrzebny a mój mąż stwierdził że i taniej i "praktyczniej" bedzie zamiast robić kuchnię to kupić stół do bilarda o to to to kieliszki rowniutko mozna postawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja to sie wogole nad piekarnikiem zastanawiam czy potrzebuje z pewnoscia ekspres jest mi bardziej potrzebny a mój mąż stwierdził że i taniej i "praktyczniej" bedzie zamiast robić kuchnię to kupić stół do bilarda o to to to kieliszki rowniutko mozna postawic Stol do bilarda kojarzy mi sie z moja kuzynka i jej eks-mezem, czyli zle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Stol do bilarda kojarzy mi sie z moja kuzynka i jej eks-mezem, czyli zle... hmmm.. to może jednak kuchnia lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 staram sie sobie przypomnec jej historie, to ten co 100zł alimentow placi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nie to inna. Moja jest popierdzielona - zrobila sobie dzieciaka w wieku 17 lat, jej rodzice nie zdazyli splacic dlugow za wesele, jak ona juz byla po rozwodzie (z gosciem od stolu). Co pare miesiecy ma nowego KOLEGE i przeprowadzila sie do Krakowa, w dodatku blisko mnie, zeby mnie nekac. Moja mama z litosci przyjela ja do pracy, w ktorej narobila strasznego bydla (oczywiscie zgodnie z moimi przewidywaniami, tylko sluchac mnie nikt nie chcial). Na szczescie juz jej nie musze ogladac, bo po tym jak mama nie przedluzyla z nia umowy o prace obrazila sie na zawsze. Oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nie to inna. Moja jest popierdzielona - zrobila sobie dzieciaka w wieku 17 lat, jej rodzice nie zdazyli splacic dlugow za wesele, jak ona juz byla po rozwodzie (z gosciem od stolu). Co pare miesiecy ma nowego KOLEGE i przeprowadzila sie do Krakowa, w dodatku blisko mnie, zeby mnie nekac. Moja mama z litosci przyjela ja do pracy, w ktorej narobila strasznego bydla (oczywiscie zgodnie z moimi przewidywaniami, tylko sluchac mnie nikt nie chcial). Na szczescie juz jej nie musze ogladac, bo po tym jak mama nie przedluzyla z nia umowy o prace obrazila sie na zawsze. Oby... to trzeba przyznać że ma urozmaicone życie.... a co to ma wspólnego z bilardem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nie to inna. Moja jest popierdzielona - zrobila sobie dzieciaka w wieku 17 lat, jej rodzice nie zdazyli splacic dlugow za wesele, jak ona juz byla po rozwodzie (z gosciem od stolu). Co pare miesiecy ma nowego KOLEGE i przeprowadzila sie do Krakowa, w dodatku blisko mnie, zeby mnie nekac. Moja mama z litosci przyjela ja do pracy, w ktorej narobila strasznego bydla (oczywiscie zgodnie z moimi przewidywaniami, tylko sluchac mnie nikt nie chcial). Na szczescie juz jej nie musze ogladac, bo po tym jak mama nie przedluzyla z nia umowy o prace obrazila sie na zawsze. Oby... to trzeba przyznać że ma urozmaicone życie.... a co to ma wspólnego z bilardem? Jej maz - sprawca dziecka byl celnikiem i w domu mial stol bilardowy. Odtad mi sie zle kojarzy. To niezly b.uc byl tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kobiety! Zostawiam Was na 2 dni -wracam w niedzielę. Postanowiliśmy z mężem -dla odmiany pojechać gdzieś razem Skoczymy w gory i na Słowację! Bedę w ndz! Zostawiam Wam bar -cobyście się nie nudziły beze mnie : http://images38.fotosik.pl/28/3e8991722481aeed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 A mnie sie to niebieskie szklo podoba na barze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 noooo to paa....będziemy tęskniły ... jak wytrzeźwiejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.12.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Kasia a czemu ta mikro nie moze byc pod blatem?? tym pod ekspresem np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Bo Kasia sie boi, ze jej dzieci beda lalki gotowac i misie. W piekarniku oczywiscie tez by mogly gdyby mial byc pod plyta tak jak wczesniej planowala, ale dla Kasi mikrofalowka to jakis straszny potwor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 05.12.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Bo Kasia sie boi, ze jej dzieci beda lalki gotowac i misie. W piekarniku oczywiscie tez by mogly gdyby mial byc pod plyta tak jak wczesniej planowala, ale dla Kasi mikrofalowka to jakis straszny potwor. To o lalkach i misiach to były moje obawy a nie Kasi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.12.2008 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Jestem! Widzę że bar opróżniony Co do mikro -odpuszczam na razie -chyba można bez niej żyć. Jadąc w góry polatałam trochę po sklepach meblowych (Tarnów i Nowy Sącz). Oczywiście we wszystkich kuchniach są słupki -ale się nie ugnę!!!! Poza tym w MediaMarkt w Nowym Sączu -po raz pierwszy zobaczyłam "na żywca" MÓJ piekranik EOB68000X! No i oczywiście zrobiłam śledztwo w sprawie zabudowy (przypominam, że wszędzie pisało o słupku a nigdzie, że można pod blatem ). I co? no i MOŻNA!!!! pan był dość kompetentny -strzelił mi prawdziwy wykład -przeczytał instrukcje i warunki gwarancji - i zapewnił -że można zabudowac ten piekarnik pod blatem! LUX!!!!!! Teraz polujemy na promocję (chciałabym go kupić do 2000zł -według Ceneo można), ale chcę też zapłacić bonami (Firma się "rzuciła" na Gwiazdkę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.12.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Nie za bardzo rozumiem czym sie rozni zabudowa w slupku od tej pod blatem wiec dla mnie kazdy sprzet do zabudowy mozna mntowac pod blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.12.2008 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Nie za bardzo rozumiem czym sie rozni zabudowa w slupku od tej pod blatem wiec dla mnie kazdy sprzet do zabudowy mozna mntowac pod blatem Markotko -dla mnie też to było "logiczne" -dopóki w instrukcji montażu tego "mojego" piekarnika nie zobaczyłam tego obrazka: http://images25.fotosik.pl/301/20e1275f6dc4ddd2.jpeg Wynika z niego wyraźnie że za piekarnikiem musi być "odpływ" powietrza (co przy blacie dosuniętym do ściany jest niemożliwe w zasadzie ) W instrukcji nie ma mowy o zabudowie pod blatem. Potem pytałam w kilku sklepach AGD -nikt nie potrafił mi odpowiedzieć -straszono nawet utratą gwarancji przy "nierawidłowym montażu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.12.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Blat jest do sciany ale z tylu szafki nie sa dopchane do konca.Poza tym takie zabudowane piekarniki powinny miec chlodzenie z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 No i slupek tez przy scianie stoi przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts