onna 11.12.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 kachna, kuchnia super. tez mi się takie podobały, zwlaszcza te płaskie palniki. Co do piekarników Siemensa to nie znam, nie mam pojęcia. Wysuwana szuflada nie wiem czy praktyczna - własciwie to która część się wysuwa? Drzwiczk na prowadnicach czy cala zawartość??? No i czekamy na zdjęcia kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.12.2008 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 A moze jednak ta http://www.megamedia.pl/_p/21/plyty-gazowe-z-wlasnym-sterow.-siemens-er-77560eu-p21114.jpg Markotko -chyba wolę jak ruszt jest większy -a nie taki "pojedynczy" -bo wtedy garnki razem z palnikami "latają" po płycie Kasiu -odzywaj się -odzywaj -kazda uwaga cenna Onna -"wysuwany wózek" -czyli po otwarciu drzwi piekarnika -wysuwa się on jak szuflada wraz z prowadnicami z blachami Nie wiedziałam nawet ze takie coś istnieje -dopóki nie zobaczyłam takiego w MediaMarkt -i mnie "wzięło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.12.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Garnki z palnikami lataja po plycie?? Pierwsze slysze, przeciez te ruszty sa zamocowane i nic nie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.12.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Garnki z palnikami lataja po plycie?? Pierwsze slysze, przeciez te ruszty sa zamocowane i nic nie lata latają lataja -koleżanka mi o tych "latających rusztach" opowiadała A co na budowie? -otóż przez 2 dni mieliśmy zryte podwórko -robiliśmy naraz przyłącz elektryczny, wodny i kanalizację... Wykańczacz jest na dobrej drodze do skończenia łazienki. Kominek się robi. Może uda sie jednak ta wprowadzka na Dzień Kobiet .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.12.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Czy myślicie, ze jak na zlewie pisze, ze jest do szafki "45" -to można go zamontować w "60"? Bo ja chce ten zlew (wiekszy mi niepotrzebny): http://www.sote.agdstyle.pl/photo/product_big/3/4/8/1_348f84135518.jpg ale chciałabym pod nim jakiś wysuwany kosz -a one z kolei są do "60-tek": http://www.agdstyle.pl/photo/product_big/b/d/e/1_bdebabc399ca.jpg a do narożnika takie coś (Magic Corner -bardziej pojemny od "karuzeli", ktorą mam obecnie w narożniku ): http://sklep.artstol.pl/photo/product_big/0/b/b/5_0bb81fcb6c59.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.12.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Mozesz mozesz Podaja minimum zeby sie komory zmiescily Kuzynka tez ma i nic jej nie lata ani garnki ani palniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 dzień dobry A ja nic nie wiedziałam, ze jest coś takiego jak magic corner teraz mam karuzelę, ale czy mozna samemu sobie to coś zamontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Na pewno mozna. Ja nie mam rogow, ale tak mysle, ze zostawie wiekszosc szafek ze zwyczajnymi polkami, a jak mi sie przysni, co by sie jeszcze przydalo, to sobie to potem zrobie. No przeciez nie wiem teraz, co mi sie przyda, jak bede juz te kuchnie uzytkowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Małgos, ostatnio dziewczyny miały temat o szufladach zamiast półek, że to dużo wygodniejsze. No ale i ciut droższe pewnie. Pewnie w Ikei mają te systemy, no tam wszystko mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Tak szuflady ale w szafce naroznej sie nie da mozna zrobic polki a potem jak bedzie wiecej pieniazkow dorzuc magic corner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Małgos, ostatnio dziewczyny miały temat o szufladach zamiast półek, że to dużo wygodniejsze. No ale i ciut droższe pewnie. Pewnie w Ikei mają te systemy, no tam wszystko mają No wlasnie, drozsze... To jest to, czego nie lubimy najbardziej. Ja tez zobacze, o ile drozsze no i poza tym zastanawiam sie, czy naprawde musze cukier trzymac w szufladzie. Nie mam takiej wyobrazni, czego bede miala ile - ile szklanek, ile talerzy, ile garnkow, ile cukru, a ile innych pierdol, wiec jakos tak nie mam odwagi decydowac do konca o wyposazeniu. Musze miec np. cargo po obu stronach piekarnika, bo zostaje mi po jakies 25 cm z kazdej strony i nienawidze tluczenia garami, wiec chcialabym je moc trzymac w szufladzie. Z drugiej strony polke latwiej przesunac - jak cos np. okazuje sie wyzsze, a szuflada to juz doopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dobre masz argumenty, będe je sobie powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dobre masz argumenty, będe je sobie powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Cholercia, no tak, bo mam same półki i jedną cargo tylko. Zobacze jak to będzie w użytkowaniu. Mam problem z mężem, bo On nie schyla sie, zeby zobaczyć co jest tylko mówi, ze nie ma Dobrze, że lodówka jest już w górze, otworzy i będzie wszystko na wysokości wzroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Cholercia, no tak, bo mam same półki i jedną cargo tylko. Zobacze jak to będzie w użytkowaniu. Mam problem z mężem, bo On nie schyla sie, zeby zobaczyć co jest tylko mówi, ze nie ma Dobrze, że lodówka jest już w górze, otworzy i będzie wszystko na wysokości wzroku A my nie mamy tego samego meza przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Chyba nie, bo mój nigdzie nie wyjeżdża chociaż, czekaj, w niedzielę niby do kolegi w odwiedziny jedzie...gdzie? do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Chyba nie, bo mój nigdzie nie wyjeżdża chociaż, czekaj, w niedzielę niby do kolegi w odwiedziny jedzie...gdzie? do Krakowa Wczoraj moj malz latal po domu w poszukiwaniu okularow. Gdzie byly? Centralnie na klawiaturze laptopa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A nie, to chyba nie nasz wspólny mąż. Mój nie nosi okularów. No chyba ze to zmyłka tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A nie, to chyba nie nasz wspólny mąż. Mój nie nosi okularów. No chyba ze to zmyłka tylko Na pewno... To co? Myslisz, ze w szufladzie by znalazl wszystko? Chyba, ze by byla z jakas wyrzutnia, zeby wszystko mu na oczy wlazilo od razu po otwarciu. Albo gdyby wszystko bylo opakowane w puszki po piwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.12.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A nie, to chyba nie nasz wspólny mąż. Mój nie nosi okularów. No chyba ze to zmyłka tylko Na pewno... To co? Myslisz, ze w szufladzie by znalazl wszystko? Chyba, ze by byla z jakas wyrzutnia, zeby wszystko mu na oczy wlazilo od razu po otwarciu. Albo gdyby wszystko bylo opakowane w puszki po piwie. oooooooo po tym zdaniu to i ja bym się obawiała, że mamy wspólnego małżona... dzięń doberek.... Ikea ma takie szuflady samodomykające się... tyle, że tylko w kilku standardowych wymiarach, ale za to robione przez bluma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts