wiolasz 12.12.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Wiem Nituś, że ma, bo w swoim kiedyś te systemy zamontuję. Na pewno 3 razy tańsze niż z salonu meblowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No i to jest rozsadne podejscie. Ja bym chciala poczekac az zaczne tej kuchni uzywac, zebym sobie mogla ulozyc co gdzie najwygodniej itd. Do tej pory zylam w warunkach spartanskich i tez sobie daje rade, wiec nie mam wyobrazni, jak mozna miec jak najwygodniej. Poza tym nie kazdemu odpowiada to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2008 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 hej! -sorki że mnie nie ma -ale widzę że sobie jakos radzicie Dzisiaj bedzie kuchenna "godzina prawdy" -bo facio przyjeżdża na wstępny pomiar.... zobaczymy... Łazienka się robi -ale baaardzo powoli -wanna nieskończona, kabina też ani blaty -a facio się wział za podłogę -jakoś tak nie po kolei moim zdaniem acha -wczoraj byłam w salonie na "macaniu" Paged-u. Jak zwykle jest problem -bo komoda mi sie podoba z jednej a stół i krzesła z innej kolekcji -no i nie występują w tym samym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Cześć Kasia Nie dałoby sie jakoś zamówić w tym samym kolorze? Małgos, przyznam się i ja, że jakoś głupio czułabym sie w luksusie Wolę akademicki wystrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 13.12.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Cześć babeczki Ja też wolę swojskie klimaty nad chłody nowoczesności a i zbytnio ustrojone wnętrza mnie po dłuższym czasie męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Cześć Kasia Nie dałoby sie jakoś zamówić w tym samym kolorze? no coś Ty -przecież dla takiej jednej kasi z Sandomierza -wielki producent mebli nie zrobi wyjątku dziewczyny PILNIE potrzebna pomoc -otóż mój wykonywacz kuchenny nie ma frontów "Heban" i musi je zamówić pierwszy raz w życiu. Sek w tym, że w internecie "Hebanów" jak psów -i nie każdy mi się podoba ... Inspiracją jest ta fotka: http://images31.fotosik.pl/408/daa2f61adb650095med.jpg autorka wie tylko że "ma heban" -nie wie jaki... na stronie producenta naturalnych oklein znalazłam takie "Hebany", no i który jest ten "mój"?: Heban 004PP: http://www.cdo.net.pl/images/okleiny/modyfikowane_heban0004pp.jpg Heban 7001PS: http://www.cdo.net.pl/images/okleiny/mod_heban_7001.jpg heban 7064 PS: http://www.cdo.net.pl/images/okleiny/mod_heban_7064.jpg heban 7069 PW: http://www.cdo.net.pl/images/okleiny/mod_heban_7069.jpg No i który to może być z tych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Ostatni, bo najmniej pisiaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Ostatni, bo najmniej pisiaty... a mąż twierdzi że to ten drugi is.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.12.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 przychylam się do Małżona.... mnie to ten drugi sie widzi, ze to ten ze zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 13.12.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dla mnie to ten 7001PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Ja Ci mowie, ktory mi sie podoba najbardziej, a nie ktory jest na zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.12.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 mo to sie widzi ze to ten na zdjeciu piwrwszym, a ja dzis ogladalam oklein tyle ze w glowie mi sie poprzewracalo, taki czerwony palisander mi sie spodobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Jesli chodzi o ten, ktory jest najbardziej podobny, to z pewnoscia ten pierwszy. Kolor jest najbardziej zblizony i rysunek drewna tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Wg mnie, przychylam sie do zdania małżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 ja też obstwawim 1 i 2 1 ma bardziej stonowany odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Hej! zasugerowałam Panu jednak kolorek nr 2. Teraz bedzie poszukiwał, bo jak już pisałam -on nie robił nigdy z hebanu. Ma dać znać w ciągu tygodnia czy coś znalazł. Jak mu się nie uda -to pójdę do innej firmy (zapewne droższej ), lub zdecyduję się na zebrano ciemne -które pan akurat ma: http://www.mikrowitryna.pl/domeny/zsmeble/grafika/mini/544.jpg Ogólnie zaskoczyłam chyba wykonywacza kuchennego tym, że akurat dokładnie wiem czego chce -czyli co, gdzie, jaki wymiar, cargo itd itp... zobaczymy jak mi to teraz wyceni. Co do realizacji -to meble byłyby gotowe najwcześniej pod koniec lutego... myslę ze może wtedy podłogi też juz będą ... acha -w przyszłym tygodniu montaż kominka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Nie ma jak zdecydowana klientka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Nie ma jak zdecydowana klientka. no pan raczej wyglądał na "przytłoczonego" -a nawet postawionego pod ścianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.12.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Nie ma jak zdecydowana klientka. no pan raczej wyglądał na "przytłoczonego" -a nawet postawionego pod ścianą moi panowie tez jakos tak "bezuzytecznie" sie czuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Nie ma jak zdecydowana klientka. no pan raczej wyglądał na "przytłoczonego" -a nawet postawionego pod ścianą moi panowie tez jakos tak "bezuzytecznie" sie czuli No bo oni (przynajmniej ten "mój") są przyzwuczajeni, że klientka wie tylko że "chce kuchnię" i pokazuje mu 4 ściany -a oni się mogą wykazać. Ja natomiast pokazałam mu sciany, 8 stron wydruków -projektu z PRO 100, plik Excela z wymiarami i odleglościami szafek, zdjęcia szafek z FM, numery seryjne oklein od ich producenta (nawet nie "nazwy" a numery ), a także nazwy zawiasów i carga. Poza tym z wzorników oklein ktore miał ze sobą (4 wzorniki z różnych firm -w sumie około 80 kolorów) -nie podobał mi się żaden (no może tylko to Zebrano ). Sądzę że po tej wizycie musiał się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts