Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tez mam niecaly metr (91 cm) szerokosci, ale 1,30 dlugosci. Ja bym nie dawala "schodka" nad geberitem, tylko pociagnela sciane az do samego sufitu, zeby geberit sie calkiem schowal - nie musisz oszczedzac na dlugosci tego pomieszczenia.

:o no to faktycznie -mam spooro więcej :) (chociaż raczej nie za bardzo bo drzwi do kotlowni "zabierają" mi 90cm z długości :-? ). Z tym dociądnięciem do sufitu -to chyba tak właśnie zrobimy (pomysł mojego mężulka -no i Twój teraz :) ) -bo o wiele łatwiej będzie płytki ułożyc -mniej cięcia...

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tez mam niecaly metr (91 cm) szerokosci, ale 1,30 dlugosci. Ja bym nie dawala "schodka" nad geberitem, tylko pociagnela sciane az do samego sufitu, zeby geberit sie calkiem schowal - nie musisz oszczedzac na dlugosci tego pomieszczenia.

:o no to faktycznie -mam spooro więcej :) (chociaż raczej nie za bardzo bo drzwi do kotlowni "zabierają" mi 90cm z długości :-? ). Z tym dociądnięciem do sufitu -to chyba tak właśnie zrobimy (pomysł mojego mężulka -no i Twój teraz :) ) -bo o wiele łatwiej będzie płytki ułożyc -mniej cięcia...

I nie bedziesz miala "polecki na domestosa"... :lol: :lol: :lol:

O tych dwóch to nie wiedziałam..

Oczopląsu sie nie dostanie? :lol:

Raczej nie - jak stoisz na przeciwko lustra, to nie widzisz swojego odbicia, bo je zasłaniasz, jak stoisz z boku, to jest tylko wrażenie powiększenia przestrzeni :wink:

Będzie jeszcze trzecie lustro :lol:

Właśnie wróciłam z rekonesansu -no i WIELKIE ROZCZAROWANIE :cry:

Po pierwsze:

miałam kupic gres polerowany do holu, kuchni i sieni -ale nie było NIC godnego uwagi;

po drugie -widziałam NAJPIĘKNIEJSZY NA ŚWIECIE NAROŻNIK do mojego salonu (foty będą jutro bo dziś mi beznadziejnie inet chodzi i się nie ładują :evil: ) -ale -okazało się, że jest tylko 1szt -już sprzedana w dodatku to model po targach, który jeszcze nie wszedł do produkcji - i niewiadomo czy wejdzie :cry: ;

po trzecie -płytki Opoczno Fiji zostają wykreślone z rankingu -ponieważ na żywo sa po prostu BARDZO brzydkie :roll: ... no może nie bardzo.. ale na fotach prezentują się o nieeebo lepiej. W dużej łazience może jeszcze jako-tako -ale w małym kibelku -porażka :roll: . Po tym paśmie rozczarowań idę spac.. pogagam z Wami jutro jak mi dół minie :cry:

po trzecie -płytki Opoczno Fiji zostają wykreślone z rankingu -ponieważ na żywo sa po prostu BARDZO brzydkie :roll: ... no może nie bardzo.. ale na fotach prezentują się o nieeebo lepiej. W dużej łazience może jeszcze jako-tako -ale w małym kibelku -porażka :roll: . Po tym paśmie rozczarowań idę spac.. pogagam z Wami jutro jak mi dół minie :cry:

Ja doswiadczylam takiego samego rozczarowania co do Opoczno Trawertyn. Na zywo wygladaja strasznie... Nie przejmuj sie. Po prostu trzeba polazic o cos Ci w koncu wpadnie w oko.

Jestem z fotkami -zgodnie z obietnicą :) no i dobre wieści -dzwoniła pani z tego wczorajszego salonu meblowego -mój narożnik jest dostępny u producenta na zamówienie :D w dowolnuch tkaninach i kolorach. Cena 3500zł. A oto ON (kolorki przekłamane -bo foto komórką robione -na żywo był w kolorze czekoladowym -poduchy różne odcienie brązu):

http://foto3.m.onet.pl/_m/7a34838278f32474e4b37fe96811705f,5,19,0.jpg

http://foto1.m.onet.pl/_m/39310a2e7dcbb992e4fd9e9829f8899d,5,19,0.jpg

jeszcze TYLKO z pół roku :roll: ...