OK 26.05.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Ja go prawie nie widzę Zdjęcie malutkie, a mój monitorek w lapciu tylko 10" Jutro w robocie zerknę, może coś więcej będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.05.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Dzisiaj to już nie mam czasu, ale w czw. rzucę linka do większego formatu Na razie się żegnam i idę spac (muszę wstac przed 4tą ) -PA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.05.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 To czekam, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.05.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jestem zawiadamiam wszem i wobec iż ZJAWILI SIĘ TYNKARZE!!!! z "lekkim" opóźnieniem -ale SĄ!!! Domek przypomina zasieki -bo wszędzie stoją rusztowania -ale się przedarłam -oczywiście z aparatem http://foto0.m.onet.pl/_m/eef8d131cf274372764de61a7ce68334,5,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/8a5fb68cc28a746786ed3c29a6658cce,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/e380494e99e80b1f75d335a43bad2e49,5,19,0.jpg No i pierwsze efekty : sufity w sieni, holu i kuchni: http://foto1.m.onet.pl/_m/8a5818783742181cbce5fed26dbbf935,5,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/66752a4e7f6ac1424688dff527663252,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/8db8df834a1cdeb2612ecd41d343bf01,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Tynki się robią, a ja nadal szukam płytek do łazienek pomijając kwestię kolorystyki co sądzicie o takiej obudowie wanny narożnej? (półki podesty itp): http://foto3.m.onet.pl/_m/87aff168ef58149ac3f79886f538b5f7,5,19,0.jpg Sorry za jakośc ale fotka z tel.kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Oblukałam narożnik - bardzo fajny Obudowa też fajna - dużo do czyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Obudowa też fajna - dużo do czyszczenia Po czym wnosisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Obudowa też fajna - dużo do czyszczenia Po czym wnosisz? No te polki i podesty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Obudowa też fajna - dużo do czyszczenia Po czym wnosisz? Po tych fajnych półeczkach Tam się zawsze coś nachlapie, zaleje, kurzyć się będzie, kamień, osad z mydła itp. Mopem tego nie przelecisz, trzeba ręcznie wycierać Ja to lubię takie bajery... u kogoś najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ależ Wy macie przyziemne podejście! Ja patrzę pod kątem kąpielowych olejków, perełek, wonnego kwiecia, świec aromatycznych + kieliszka z szampanem -a Wy mopa i ścierę w związku z półeczkami widzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ależ Wy macie przyziemne podejście! Ja patrzę pod kątem kąpielowych olejków, perełek, wonnego kwiecia, świec aromatycznych + kieliszka z szampanem -a Wy mopa i ścierę w związku z półeczkami widzicie Ale to Olga zawsze taka praktyczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ależ Wy macie przyziemne podejście! Ja patrzę pod kątem kąpielowych olejków, perełek, wonnego kwiecia, świec aromatycznych + kieliszka z szampanem -a Wy mopa i ścierę w związku z półeczkami widzicie No to se jeszcze pozdejmujesz to szorowania te olejki, perełki i wonne kwiecie BTW, jak długo ono wonieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Acha ta Olga napewno by z tym swoim Hiszpano-francuzem chętnie z takiej wanny i półeczek skorzystała a tak serio -to zobaczymy co sama powiem po kilku tyg. mieszkania już widzę moje posiniaczone paluchy po kontakcie z tym dolnym podestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Acha ta Olga napewno by z tym swoim Hiszpano-francuzem chętnie z takiej wanny i półeczek skorzystała a tak serio -to zobaczymy co sama powiem po kilku tyg. mieszkania już widzę moje posiniaczone paluchy po kontakcie z tym dolnym podestem... Wątpię, żeby mi akurat półeczki były do szczęścia potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ależ Wy macie przyziemne podejście! Ja patrzę pod kątem kąpielowych olejków, perełek, wonnego kwiecia, świec aromatycznych + kieliszka z szampanem -a Wy mopa i ścierę w związku z półeczkami widzicie No to se jeszcze pozdejmujesz to szorowania te olejki, perełki i wonne kwiecie BTW, jak długo ono wonieje? No wlasnie, ja tez tak lubie z tymi perelkami, ale tak mnie to mycie butelek i bibelotow wkurza, ze musze jakas zamknieta szafke na to wszystko miec, a wyciagac to bede tylko do kapieli... I wtedy poleczka sie przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ależ Wy macie przyziemne podejście! Ja patrzę pod kątem kąpielowych olejków, perełek, wonnego kwiecia, świec aromatycznych + kieliszka z szampanem -a Wy mopa i ścierę w związku z półeczkami widzicie No to se jeszcze pozdejmujesz to szorowania te olejki, perełki i wonne kwiecie BTW, jak długo ono wonieje? No wlasnie, ja tez tak lubie z tymi perelkami, ale tak mnie to mycie butelek i bibelotow wkurza, ze musze jakas zamknieta szafke na to wszystko miec, a wyciagac to bede tylko do kapieli... I wtedy poleczka sie przyda... Ja też mam półeczki - nie mam w łazience miejsca na szafki Poza tym lubię mieć wszystko pod ręką, a nie chować do szafki, więc i tak wsio stoi na wierzchu. Główna półeczka jest dużo wyżej nad wanną, a i tak tam się chlapie Ale ilość półeczek na tym zdjęciu już jest przesadzona Jeszcze ten rancik wkoło wanny Chyba służy do zbierania syfu Jeśli z kolei mowa o szafkach - rozmawiałam z koleżanką, która jeszcze rok temu (przed moim remontem) zachwalała mi zalety szafek w łazience. Jak to fajnie, nic nie stoi na wierzchu, łatwo sprzątnąć itd. Teraz się przeprowadziła i... w nowym domu przy remoncie łazienki wywaliła prawie wszystkie szafki Czemu? Bo jak się przeprowadzała, to musiała powyciągać z tych szafek - większość wywaliła Powiedziała, że więcej żadnych szafek nie chce, bo to skłania do chomikowania całkiem zbędnych dupereli, które się powinno dawno wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No ja szafek w łazience nie planuję.. ale z 2ej strony gdzie upchac te wszystkie balsamy, kremy, suszarki, depilatory itd. itp... no nie wiem -może jakieś koszyczki na półeczkach np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ja mam tylko tę jedną pod umywalką, ale tam już widzę, że głównie chemia gosp. będzie w głównej komorze. Obok akurat na jednej półce zmieści mi się mała zgrzewka papieru toalet., na drugiej półce może właśnie depilator i inne takie, co to ich nie muszę mieć pod ręką Reszta na półeczce - większość się mieści w tych misach zielonych, reszta stoi luzem i podlega regularnemu użyciu. Zauważyłam, że z takich dupereli to najbardziej się brudzą te nieużywane codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.06.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Kurczę, to chyba muszę coś przewidziec... u mnie szafki pod umywalką nie będzie (tylko sam blat) a tak wszystko na wierzchu to chyba nie bardzo (tampony np ). Poza tym pasuje miec jakiś kosz na brudy cholerka taka duża łazienka a nic mi się "nie mieści" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.06.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 U mnie kosz na brudy mieści się w garderobie - do łazienki na pewno by nie wlazł, chyba że pod sufitem A na tampony i podpaski mam koszyczek wiklinowy z przykrywką, co stoi sobie na gebericie i jest pod ręką Szukam pomału czegoś innego, bo koszyczek przytachałam z poprzedniej chałupy, a teraz to ni w pięć, ni w dziesięć w nowej łazience Aha, a suszarka wisi sobie na najniższym piętrze kaloryfera (pod kaloryferem jest gniazdko), na takim haczyku od relingów kuchennych - idealnie pasują do kaloryferów drabinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts