malgos2 07.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Nic z tego nie wiem. z czego? No z tych systemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 a czym się różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 08.01.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Na pierwszy rzut oka różnią się umiejscowieniem szyn. Nie znam się, ale jakos tak intuicyjnie ten drugi do mnie bardziej przemawia - chyba stabilniej sie będą te kosze trzymać przy ich zapełnianiu, nie będą się kiwać itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Na pierwszy rzut oka różnią się umiejscowieniem szyn. Nie znam się, ale jakos tak intuicyjnie ten drugi do mnie bardziej przemawia - chyba stabilniej sie będą te kosze trzymać przy ich zapełnianiu, nie będą się kiwać itp... przychylam sie do zdania koleżanki jakbym miała kupić bez macania to byłby właśnie te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 a i dzien dobry u nas piękne słoneczko, mrozek tez piękny, ale już nie aż tak duzy.... a co na południu słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.01.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja już się wypowiedziałam - wiszący stabilniejszy IMHo ale argument o wymianie za kilka lat na inne do mnie przemawia. niemniej jednak jak będe miała wybór to wezme wiszące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.01.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nie wiem, jaki mi doradzi meblarz -(on ponoc zna tylko te z Bluma), ale ja chyba wybiorę jednak ten "z dnem" -bo wtedy mogę sobie w tą "szufladę' wstawic dowolny kosz, a obok postawic np jakiegoś Ajaxa czy ściereczki Acha! DZISIAJ glazurnik skończył płytki w wc na dole (tylko ścienne ). Super wyglądają z tymi srebrno-grafitowymi dekorami. Jutro bierze się za kotłownię! Ma speeda -bo 15 lutego musi zacząc dużą robotę w innym mieście -i u nas do tej pory ma byc finał ! Jeszcze w styczniu stolarz ma zrobic podłogi na poddaszu w lutym natomiast schody i salon -merbau.. może więc dzień kobiet bedzie juz w naszym Z45+ ! Teraz szukam lamp do gornej łazienki.. jak przelecę Allegro to podpytam Was o radę ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.01.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 kachna a w pupe chcesz?gdzie zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzień dobry Zdjęcia som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzień dobry Zdjęcia som? dzień dobry zdjęcia som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.01.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 hihi podpisuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Pewnie bendom jak Kasia z pracy wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.01.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Pewnie bendom jak Kasia z pracy wróci Hej! sorki -ale fotki bedą jutro popołudniu. Dopiero wróciłam a w domku panują egipskie ciemności -i jest to niewykonalne tak więc -proszę o cierpliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ladnie to tak nas trzymac w niepewnosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.01.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ladnie to tak nas trzymac w niepewnosci? ale wy się jakichś cudów spodziewacie -a te płytki jeszcze nawet niezafugowane, i białego montazu nie ma.... i na podlodze nie ma... e -chyba nie bedzie tych zdjęc jutro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Kaśka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dobra, to ja tu juz nie zagladam, bo nie ma po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.01.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Kaśka!!! Kaśka igrasz z ogniem !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Kaśka!!! Kaśka igrasz z ogniem !!!! bo zajdę w ciążę i na parapetówkę nie przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.01.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ale Wy jesteście! każecie sobie wszystko pokazywac -a co bedzie na parapetowce? zero niespodzianek!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts