wiolasz 13.01.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dzień dobry kurtka fajowa, prawie tak ładna jak moja Tapetę podobną widziałam u dziewczyny spod Krakowa, tylko juz nie pamiętam kto to był. A wypoczynek też w Rzeszowie zamawialiscie? gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 udane zakupki, wszystko ładne te płytki są śliczne, widziałam je u Maylandzi. Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.01.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dziękuję wszystkim za pochwały Markotko płytki byly w promocji w Leroy-Merlin -po 68zl/m (podłogowe 30x60, scienne -nie wiem -ale chyba tak samo). Wiolasz -sofy zamawiałam w RCMB -po lewej jest taki pawilon "Restol", i zaraz po lewej od wejścia widac wielki napis Bizzarto i jest wieszak z tkaninami i stoją sofy -miedzy innymi naroznik Trivio Dzisiaj był stolarz na oblukaniu. W przyszłym tyg. zaczyna podłogi na poddaszu i zabiera dechy na schody (będzie wycinał u siebie w warsztacie). Pan wykańczacz płytkowy zbliża się do finału -prawdopodobnie pożegnamy się z nim w tym tyg. (jutro ma ukladac płytki w kuchni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.01.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Po 68?? jestem w szoku, wszedzie byly po 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 zbliżamy się do wielkiego finału juz się efektów koncowych nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.01.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Markotko -no bo to jakaś promocja była my i tak wzięliśmy tylko 3 paczki -bo nam tylko 15szt potrzeba było Aniu -ty to kombinuj jak tu dojechac z tym dziecińcem na parapetówkę No i Olgę trzeba wydobyc z "niebytu" PS markotkę też off corse zapraszam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.01.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A mnie? a Ty myslisz, ze dla kogo ja te alkohole od 0,5 roku zbieram? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A mnie? a Ty myslisz, ze dla kogo ja te alkohole od 0,5 roku zbieram? A co tam zbierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.01.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A mnie? a Ty myslisz, ze dla kogo ja te alkohole od 0,5 roku zbieram? A co tam zbierasz? a wszystko jak leci nalewki, wino, wodke, a nawet ocet -bo tez ma procenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A mnie? a Ty myslisz, ze dla kogo ja te alkohole od 0,5 roku zbieram? A co tam zbierasz? a wszystko jak leci nalewki, wino, wodke, a nawet ocet -bo tez ma procenty Mi winko wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.01.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 to zapytam jak Małgoś - a mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.01.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 to zapytam jak Małgoś - a mnie? Jessuuu -czy mam teraz co drugiego uzytkownika FM osobiście zapraszac ? Kasiu -przecież już Ci mówiłam jak byłaś u mnie -trzeba w koncu to winko wypic ! Jak termin nadejdzie -to wszystkich uprzedzę -spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kasia nie dziw sie, ze wszyscy chca Twoje cuda obejrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.01.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kasia nie dziw sie, ze wszyscy chca Twoje cuda obejrzec. żeby tylko "wszyscy" nie wyjechali ogromnie rozczarowani - a -to Was spiję i nic nie bedziecie pamietały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kasia nie dziw sie, ze wszyscy chca Twoje cuda obejrzec. żeby tylko "wszyscy" nie wyjechali ogromnie rozczarowani - a -to Was spiję i nic nie bedziecie pamietały Tylko pigulki gwaltu nam nie podawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.01.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kasia nie dziw sie, ze wszyscy chca Twoje cuda obejrzec. żeby tylko "wszyscy" nie wyjechali ogromnie rozczarowani - a -to Was spiję i nic nie bedziecie pamietały Tylko pigulki gwaltu nam nie podawaj. Cholera! wiedziałam, że o czymś zapomniałam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.01.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kasia nie dziw sie, ze wszyscy chca Twoje cuda obejrzec. żeby tylko "wszyscy" nie wyjechali ogromnie rozczarowani - a -to Was spiję i nic nie bedziecie pamietały Tylko pigulki gwaltu nam nie podawaj. Małgoś no co Ty - fajnie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kasia nie dziw sie, ze wszyscy chca Twoje cuda obejrzec. żeby tylko "wszyscy" nie wyjechali ogromnie rozczarowani - a -to Was spiję i nic nie bedziecie pamietały Tylko pigulki gwaltu nam nie podawaj. Małgoś no co Ty - fajnie może być Tym bardziej, ze maz Kasi to spec od gwaltow i pobic jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 po1. Mąż Kasi z wyglądu mi nie groźny po 2. ja nie pijam a na parapetówkę jadę po 3. pisałaś o sofach 2+2 a zdjecie pokazałaś narożnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts