nitubaga 16.01.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 aaaaaa i jeszcze jedno - czy mi się wydaje czy od kilku dni jakoś pusto jest wszędzie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Hej Kasia, u Was trzeba jakieś karteczki od lekarza?? ja swoją zakatarzoną prowadzam, bo moja ma tylko katar, inne kaszlą jak gruźliki kiedyś jej pilnowałam a teraz wyrodna matka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.01.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 u nas jest tak zasada w regulaminie placówki, że jak dziecko choruje dłużej niż tydzień wymaga się od rodziców by było na wizycie lekarskiej i przedstawienia zaświadczenia, że maluch jest zdrowy - myślę, że to kłopotliwe, ale słszne !!!! Wiola mamnadzieję, że wiesz, że katarem Twoja pociecha zaraza, co? Natomiast ja uznałam te wizyty u lekarza, za dobry sposob udawadniania, że moje dziecko jest zdrowe mimo sporego czasem kaszlu ja nic nie poradzę na to... nas w domu jest nawilżacz i temp ok 18-19 'C, a w przedszkolu mają jakieś 21-22 i Bartuś się tam dusi, bo jest za gorąco i za sucho no ale co mam zrobić, przeciez nie będę go trzymała w domu tylko dlatego, że w przedszkolu jest za ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1347,title,Co-musi-umiec-przedszkolak-Dorosly-moglby-nie-sprostac,wid,10755119,wiadomosc_prasa.html to co? powinnam wziąć sie za architekturę wnętrz a arch. zieleni poćwiczymy do tego czasu na działce słuchając Mozarta i zerkając przez ramie na "Wesele Figara" puszczane z płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Kasia, wiem że zaraża bo sama została zarażona. Niestety to placówka państwowa i rodzice jakoś niespecjalnie sie tym przejmują. W tamtym roku już pierwszego dnia, kiedy miała katar zostawała w domu. ALe tym sposobem siedziała w domu od października do kwietnia non stop. W tym roku już nie mam takiej możliwości żeby ją cały czas w domu trzymać. Nie na zasadzie, ze inni przyprowadzają swoje chore to ja też będę. Nie mam innego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.01.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 oj wierzę.... ja gdyby nie to że jeszcze nie latam do roboty pewnie też bym tak robiła.... słuchaj to jakby co podrzcaj ją do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ho ho chciałoby się, co? tak szczerze-chętnie ino odległosć a wogle to sobie zrób dziewczynke i będziesz miała własną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.01.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ho ho chciałoby się, co? tak szczerze-chętnie ino odległosć a wogle to sobie zrób dziewczynke i będziesz miała własną ej no ale z Ciebie koleżanka ja bym chciała se popleść warkoczyki, ubrać w sukienkę, choć jeden raz i bym wiedziała już czy to dla mne czy nie, nie? hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ooo to źle wybrałaś. Julka co prawda lubi sukienki i spódniczki ale z włosami ledwo da kucyk sobie zrobić, a już jak zamką sie za nią drzwi w przedszkolu to jednym ruchem gumkę ściąga ALe z Was koleżanki, nie ma co...żadna nawet do mnie nie wpadnie i dzień dobry nie powie. znaczy, że nikt o mnie nie mysli, tak?? dobra, zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 U mnie tez specjalnie tlumow nie ma a imprezka na calego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Jakoś tak sobie pomyślałam w zwiazku z tym dzień dobry infantylnym Wusi, bo to wychodzi że o mnie nikt nie myśli tylko ja sie wszędzie wpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Jak ty napiszesz dzien dobry to inni tez dopisza bo dostana powiadomienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No na chłopski rozum tak, na mój kobiecy- nie chcę sie narzucać ale gdzieś pogadac muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.01.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 no ja czytam i czytam i dzien dobry zapomnialam powiedziec ale sie poprawiam dzis mam wolne ale zajmuje sobie czas jak moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.01.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 no to ja dzień dobry ja powiem szczerze, ż epo tym tekście o infantylnym dzień dobry - to jakoś nie wiem pisać, nie pisać.... i widzę, że nie jestem sama, bo jakos tak ostatnio pusto na forum.... Wiola to mogę do Ciebue chodzić i pisać choćby dzień dobry, co mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.01.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 u mnie tez mozesz ja pisze, bo uwazam tak samo jak Wu ze jak sie kogos lubi to sie do niego zaglada i mowi sie czesc szkoda, ze niektórzy sa na tyle ograniczeni zeby tego nie rozumiec, ale to nie moj problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Kasia możesz Ja tam lubie "dzień dobry". Mój tata zawsze mi kazał tak mówić, gdziekolwiek sie wchodziło, kazał mi być kulturalną i tak mi już zostało. To dobrze o nas świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Hej, a kto pisal o infantylnym dzien dobry, bo nie zalapalam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No gdzieś tam, chyba u Dandiego. Ale to było już dawno, kilka stron temu i jakos tak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Irma jest czasami troche szorstka, ale jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts