Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u nas jest tak zasada w regulaminie placówki, że jak dziecko choruje dłużej niż tydzień wymaga się od rodziców by było na wizycie lekarskiej i przedstawienia zaświadczenia, że maluch jest zdrowy - myślę, że to kłopotliwe, ale słszne !!!!

Wiola mamnadzieję, że wiesz, że katarem Twoja pociecha zaraza, co? :wink:

Natomiast ja uznałam te wizyty u lekarza, za dobry sposob udawadniania, że moje dziecko jest zdrowe mimo sporego czasem kaszlu :wink:

ja nic nie poradzę na to... nas w domu jest nawilżacz i temp ok 18-19 'C, a w przedszkolu mają jakieś 21-22 i Bartuś się tam dusi, bo jest za gorąco i za sucho :roll: no ale co mam zrobić, przeciez nie będę go trzymała w domu tylko dlatego, że w przedszkolu jest za ciepło :evil:

:o :o :o :o

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1347,title,Co-musi-umiec-przedszkolak-Dorosly-moglby-nie-sprostac,wid,10755119,wiadomosc_prasa.html

to co? powinnam wziąć sie za architekturę wnętrz a arch. zieleni poćwiczymy do tego czasu na działce słuchając Mozarta i zerkając przez ramie na "Wesele Figara" puszczane z płytki :o

Kasia, wiem że zaraża bo sama została zarażona. Niestety to placówka państwowa i rodzice jakoś niespecjalnie sie tym przejmują. W tamtym roku już pierwszego dnia, kiedy miała katar zostawała w domu. ALe tym sposobem siedziała w domu od października do kwietnia non stop. W tym roku już nie mam takiej możliwości żeby ją cały czas w domu trzymać.

Nie na zasadzie, ze inni przyprowadzają swoje chore to ja też będę. Nie mam innego wyjścia. :-?

ho ho chciałoby się, co?

tak szczerze-chętnie ino odległosć :roll:

a wogle to sobie zrób dziewczynke i będziesz miała własną :wink:

ej no ale z Ciebie koleżanka :)

ja bym chciała se popleść warkoczyki, ubrać w sukienkę, choć jeden raz i bym wiedziała już czy to dla mne czy nie, nie? hihihi :lol:

ooo to źle wybrałaś. Julka co prawda lubi sukienki i spódniczki ale z włosami ledwo da kucyk sobie zrobić, a już jak zamką sie za nią drzwi w przedszkolu to jednym ruchem gumkę ściąga :lol:

ALe z Was koleżanki, nie ma co...żadna nawet do mnie nie wpadnie i dzień dobry nie powie. znaczy, że nikt o mnie nie mysli, tak?? dobra, zapamiętam :(

no to ja dzień dobry :)

ja powiem szczerze, ż epo tym tekście o infantylnym dzień dobry - to jakoś nie wiem pisać, nie pisać.... i widzę, że nie jestem sama, bo jakos tak ostatnio pusto na forum....

Wiola to mogę do Ciebue chodzić i pisać choćby dzień dobry, co mogę? :roll: