kachna28 18.01.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 paseczek 4 cm i wola to zamienic na 30+18 no dokladnie -ja się strasznie kłóciłam -ze wolę pełne 50cm + ten paseczek -ale facet powiedział: "Ja tak pani nie zrobię -bo by mnie chyba wszyscy wyśmiali" ! No to kto tu do cholery jest inwestorem, a kto wykonawca?! ale nie uległ... mamy mu jutro odpowiedziec, czy wolimy 17cm z plytek czy wsadzamy merbau Wybrałam więc gres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.01.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 kachna jak chcesz ocieplić salon to może te nowe materiałowe zwisy z massivu? bardzo ładnie się prezentują na żywca. mają roślinny dekor - nie wiem czy cię to interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.01.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 dzien dobry.... Kasia i jak tam podlogi.... co postanowione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.01.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 kachna jak chcesz ocieplić salon to może te nowe materiałowe zwisy z massivu? bardzo ładnie się prezentują na żywca. mają roślinny dekor - nie wiem czy cię to interesuje Bardzo interesuje! -tylko gdzie one są!? bo jeszczem nie widziała Kasiu -w holu bedzie jednak tylko gres! Dzisiaj natomiast zamawialismy listwy podlogowe z Barlinka -jesteśmy lżejsi o kolejny tysiąc zł -a to taka "pierdoła" jest Acha -w sobotę byliśmy w Krakowie -kupiliśmy 100kg kleju do podłóg drewnianych na podłogówkę -koszt -z wiadrem gruntu -2170zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.01.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 ech życie ale pociesz się, że już niedługo.... i będziesz się pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.01.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 ale pociesz się, że już niedługo.... i będziesz się pakować No bedę -nawet jutro -bo w środe jadę na kolejne szkolenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Jaka farciara Witałam się dziś? nie? do dobrego wieczoru życzę. Kachna, co to za pakowanie jak na tym samym podwórku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.01.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Kachna, co to za pakowanie jak na tym samym podwórku? no właśnie -takie chyba najgorsze -bo bedę się kilka lat przeprowadzac -biorac po trochu tylko potrzebne w danym momencie rzeczy ... a poza tym szkoda mi naszego ciasnego mieszkanka a może niech mąż się sam wyprowadzi? bedzie przychodził do mnie na "randki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 ale pociesz się, że już niedługo.... i będziesz się pakować No bedę -nawet jutro -bo w środe jadę na kolejne szkolenie ! Kasia Ty się coś za często szkolisz... Podejrzane te Twoje wyjazdy służbowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam Faktycznie, Kaśka ciągle gdzieś się tłucze. Ciekawe co mąż na to? I w czym śpi ta nasza Kaśka jak pidżamki nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.01.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Wiola a Ty skąd wiesz, że nie ma? witanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 20.01.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam! Zawitałam tutaj z pytaniem do Kachny28. Gdzieś wyczytałam że sama robiłaś projekt łazienki w programie pro100. Ja dopiero stawiam pierwsze kroki w tym programie i ma do Ciebie pytanie jak sie pokrywa np wanne płytkami. Jak wejdę w materiały i wybiorę płytkę to mi nie chce pokryć, a np. podłogę pokrywa całą w jednym wzorze a chciałabym zrobić na podłodze jakiś pas w innym kolorze. Podobnie ściany. Jak chcę zrobić jakiś dekor to mam całą ścianę w dekorach. Jeśli już jest to gdzieś na forum to napisz, będę szukać. Jeśli możesz to napisz tylko tak prosto, kawa na ławę. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.01.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 niestety to dłubanina. musisz na podłodze położyć nowe elementy o takich wymiarach jak np. pasek z dekoru i to pokryć wzorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.01.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 niestety to dłubanina. musisz na podłodze położyć nowe elementy o takich wymiarach jak np. pasek z dekoru i to pokryć wzorem potwierdzam -robiłam tak jak Efilo Np mój dekor Alabastrino to nowy element o wymiarach -wys 280cm szer 16cm a grubośc 0,5cm. A wanny mozaiką też nie udalo mi się pokryc Wiolasz -nie rób ze mnie jakiejś wyjazdowej ekshibicjonistki , to że w domu nie mam piżamki, nie znaczy że nie mam jakiejś "okazyjno-szkoleniowej" -własnie mam -i to bardzo "grzeczną" A na szkolenie jadę jutro popołudniu -do Czarnej (to oboko Ustrzyk Dln.), wracam w piątek wieczorkiem. Acha -mąż nie marudzi -bo też się szkoli -teraz jedzie za 2 tyg -na 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.01.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 wystarczy się nauczyć wyginać element. nie jest to nie do opanowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.01.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Teraz już nie mam po co "wyginac" bo płyki już ułożone "na żywo" Dziewczyny -strasznie zła jestem -5.01. zamówiłam AGD do kuchni w sklepie "Magiczna Planeta".. no i czekam do tej pory. Dzisiaj dzwoniłam -mówią, ze piekarnika nie mają (przy wszystkich produktach był termin realizacji max 7dni....). No i nie wiem, czy sobie ich odpuścic i kupowac gdzie indziej (jeszcze nie płaciłam), czy czekac nadal (pani mnie poinformowała, że niewiadomo czy to bedzie 2 dni, czy 2 tygodnie...). A oni byli najtańsi na ceneo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Kasia, a różnica między planetą a innym sklepem jest aż tak duża? może zamów w innym ale najpierw dowiedz sie o dostępność. A pidżamka? no nie wiem, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 23.01.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dzięki za wyjaśnienie dot. programu do projektowania. Już kumam o co chodzi i jak zrobić dekor. Jakby co to będę jeszcze pytać. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.01.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Dzień dobry -wróciłam! alew jestem chora, zasmarkana, zakichana... lał deszcz a organizatorzy zapewniali atrakcje w terenie... chyba odchoruję to szkolenie wiolasz -różnice w cenie są znaczne -i to na wszystkich trzech produktach (płyta, piekarnik, lodówka). Dzwonili do mnie w czwartek, ze brakuje "tylko" piekarnika... a dzisiaj się wnerwiłam -bo na ich stronie nadal widnieje jako dostepny -i do tego 80zl TANIEJ NIZ JA ZAMÓWIŁAM! no to jak k..wa! nie dośc, ze tyle czekam -to jeszcze mam płacc drożej niz inni!??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Wez lepiej Kasia uderz do Maylandki. Ona chyba gdzies z Twoich stron jest, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts