kachna28 01.02.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No wlasnie, te klamerki sa oblesne. Chyba tez ich nie zainstaluje tylko kaze sobie zrobic z drewna... a gdzie?! do betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No wlasnie, te klamerki sa oblesne. Chyba tez ich nie zainstaluje tylko kaze sobie zrobic z drewna... a gdzie?! do betonu? No jasne, a z czego mam miec listwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.02.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No jasne, a z czego mam miec listwy? hmm.. no nie wiem -sama bym miała dylemat My tam gdzie płytki -mamy "cokoliki" z płytek, a tam gdzie deche -drewniane listwy. Chyba to i u Ciebie bedzie najlepsze rozwiazanie. Z Barlinka czy z kahrsa kosztują 22-30zl za 2,2m. A Editta z czego ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No jasne, a z czego mam miec listwy? hmm.. no nie wiem -sama bym miała dylemat My tam gdzie płytki -mamy "cokoliki" z płytek, a tam gdzie deche -drewniane listwy. Chyba to i u Ciebie bedzie najlepsze rozwiazanie. Z Barlinka czy z kahrsa kosztują 22-30zl za 2,2m. A Editta z czego ma? Nie pytalam, ale chyba tez z drewna. Ja chce swoje miec biale, jak najmniej widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.02.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 hej hej Kasia, fajna tapeta będzie i fajne podłogi, ja Ci mówię. A fachowca nie popędzaj, wie co robi. Mój też z tych dokładnych (mąż znaczy się) i dopiero dziś po tygodniu pracy piec działa A miały być już panele ułożone i ściany malnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 wizualki juz som zapraszam wszystkie advocatusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.02.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Kasiu -byłam, widziałam -i się wypowiedziałam -jak można się domyślec to ja za ciemną jestem (może niekoniecznie to zebrano -membasa czy cośtam -bo za bardzo 'zebrowate" jak dla mnie ) Wiolasz -podlogi na poddaszu skończone (jeszcze bez listew). Jesion rustic w pokoju dzieciaczkowym jest śliczny A dąb espresso nadaje mojej sypialni tajemniczo-mroczności -jak w jakiejś alkowie Acha! postanowiłam jutro kupic tą lampę o ktorej Wam pisałam tydzień temu! (tą srebrno-białą z dużym szklanym kloszem -co to jest tylko 1 egz. ). Zapewne do niczego nie będzie pasowac i reszty lamp (czyli tej nad bar i nad stół) do niej nie dobiorę -ale tak mi zalazła za skórę -że nie da rady -żadne inne mi się już po prostu nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Acha! postanowiłam jutro kupic tą lampę o ktorej Wam pisałam tydzień temu! (tą srebrno-białą z dużym szklanym kloszem -co to jest tylko 1 egz. ). Zapewne do niczego nie będzie pasowac i reszty lamp (czyli tej nad bar i nad stół) do niej nie dobiorę -ale tak mi zalazła za skórę -że nie da rady -żadne inne mi się już po prostu nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.02.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Oto schody, które mnie powaliły jak je dziś ujrzałam Jutro dzwonimy do producenta (drewex) zapytac, czy można kupic te metalowe "stopki" do tralek -drewno mamy swoje więc tylko tych metalowych elementów nam brak -mam nadzieję, ze gdzieś je znajdę Piękne są prawda? http://www.drewex.net.pl/fot/balustrady/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Piekne, ale bez tych metalowych byloby chyba jeszcze ladniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.02.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Piekne, ale bez tych metalowych byloby chyba jeszcze ladniej... No coś Ty!? w nich cała uroda! i trzymajcie kciuki żeby nam się udało zrobic z dębu merbau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Piekne, ale bez tych metalowych byloby chyba jeszcze ladniej... No coś Ty!? w nich cała uroda! i trzymajcie kciuki żeby nam się udało zrobic z dębu merbau no to czymiemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.02.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 nie mogę znaleźć zdjęć podłóg.... dzięki za info że kahrs jest w komforcie - w życiu bym się po nich tego nie spodziewała a tak mam gdzie porównać ceny. małgoś - weż zrób polistyrenowe malowane pod kolor ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.02.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 nie mogę znaleźć zdjęć podłóg.... No bo są tylko z etapu wstępnego -troszke pod okapami dzięki za info że kahrs jest w komforcie - w życiu bym się po nich tego nie spodziewała a tak mam gdzie porównać ceny Są są -naprawdę cudne! Skoro w takiej dziurze -Tarnobrzegu ich tyle mają -to u Ciebie napewno jeszcze większy wybór jest Z dzisiejszych nowości -schody będą takie!!! : http://www.drewex.net.pl/fot/balustrady/3.jpg Stolarz zaakceptował nasz wybór, a Mężul znalazł wykonawcę tych nierdzewnych elementów! Super co!? Acha -dzisiaj przybyły listwy przypodlogowe do jesionu i badi -natomiast jutro tapetowanie w sypialni ! No i w końcu -kupiłam moją lampę do salonu!!! Jest dośc długa (ok 120cm) i bedzie wisiała nad sofami (teraz jedynie pozostaje mi dobrac do niej coś nad stół i nad barek ): Wierzch: http://images34.fotosik.pl/450/a302ae21a3e0b8a0med.jpg Spód: http://images42.fotosik.pl/56/a7e0a0d131cb80c8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.02.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 śliczna szkoda że to nie okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.02.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ładniutka lampa, ile? schody arcobaleno ja też mam. Moje będą na Jej wzór robione Kasia, Twoje też bedą ładne, sprawiają wrażenie lekkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.02.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Elfiko -luknij tu: http://www.allegro.pl/item542210831_okazja_wloski_okap_falmec_moon_przscienny.html albo tu: http://www.allegro.pl/item538476312_elica_grace_mw_remote_ix_f51_sklep_szczecin.html Wiolasz -290zł taniutko -bo na inecie podobne są po ponad 500zł. Np taka za 550: http://image.ceneo.pl/data/products/1910149/product.jpg a nie ma gałązek i jest tylko na 1 żarówkę a co do schodów -to miały byc takie jak u Arcobaleno -ale ma je już polowa FM -więc chcę coś nieco innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 małgoś - weż zrób polistyrenowe malowane pod kolor ścian. A czym te polistyrenowe sie roznia od drewnianych poza tym, ze nie sa drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Pewnie sa tansze a jak pomalowane to i tak nie widac z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.02.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dzień dobry... chciałam powiedzieć , że fajna ta lampa... i żeczywiście taniusia a zdjęcia kiedy będą.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts