wiolasz 07.02.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Fajowo, ryli jestem na etapie lamp to powiem, ze bardzo mi się podobają. Bardzo tylko mnie na nie nie stać chyba byłoby. Ale super są. kotłownia też ładnie wygląda. wogle to kiedy przeprowadzka? bo już większość masz skończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.02.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 jestem na etapie lamp to powiem, ze bardzo mi się podobają. Bardzo tylko mnie na nie nie stać chyba byłoby. Ale super są. Wiolasz -wcale nie są takie drogie! pojedyncza np. kosztuje tylko 123zl luknij tu: http://www.pmlighting.pl/Seria-Jerry_d257_d347.html wogle to kiedy przeprowadzka? bo już większość masz skończone no jeszcze trochę brakuje.. stolarz np na razie nie ma czasu. Dopiero za ok 2 tygodnie przyjdzie robic schody i podlogę w salonie. Płytki jeszcze są do ułożenia w garderobie i holu na poddaszu. Do tego biały montaż, oraz gniazdka, pstryczki itp. meble kuchenne będą na początku marca, natomiast salonowe pod koniec lutego. Więc przy pomyślnych wiatrach przeprowadzka (najwczesniej) w polowie marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.02.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzień dobry -kawkę zrobiłam : http://www.woseba.com.pl/img/b93bc4c4_large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.02.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dzien dobry! Pyszna kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ale tylko jedna..... ? cześć kochana ja to czekam jak kania dżdżu tych Twoich tapet.... bo się zastanawiam czy by takowymi nie załatwić garderoby, by mi na ich tle pięknie wyglądały póki... bo drzwi to pewnie na samym końcu zrobimy a byłam ostatnio w liroy'u i nie powiem.... niektóre to sa piękne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.02.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a byłam ostatnio w liroy'u i nie powiem.... niektóre to sa piękne.... Moje są właśnie z Liroy'a Kasiu mój kumpel zrobił garderobę w tapetach -w jasnopastelowe pionowe pasy, a niektóre pasy były w ciemne róże (jakąś taką "mieszaną" serię znalazł) -naprawdę pięknie -taki damski buduarek sie zrobił No ale garderobę ma sporą -nie to co ja -2,4m.kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Od 3 dni nikt do mnie nie zajrzał strasznie mi przykro jest ... wiem, że to już nieaktualne ... ...ale wbijam się do "zaglądających" Na razie nic więcej nie powiem ... bo muszę poczytać ... (sporo tego) ... ale nadrobię Do miłego .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.02.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ...ale wbijam się do "zaglądających" Na razie nic więcej nie powiem ... bo muszę poczytać ... (sporo tego) ... ale nadrobię Do miłego .. Witam nowego Gościa Co do nadrabiania -to "tylko" 49 stronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 a byłam ostatnio w liroy'u i nie powiem.... niektóre to sa piękne.... Moje są właśnie z Liroy'a Kasiu mój kumpel zrobił garderobę w tapetach -w jasnopastelowe pionowe pasy, a niektóre pasy były w ciemne róże (jakąś taką "mieszaną" serię znalazł) -naprawdę pięknie -taki damski buduarek sie zrobił No ale garderobę ma sporą -nie to co ja -2,4m.kw. ja właśnie tam na wystawce garderobianej widziałam te tapety i stwierdziłam, że zanim je zasłonię drzwiami przesuwnymi - a i to tylko w części - to nich będzie pięknie, nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.02.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 jestem na etapie lamp to powiem, ze bardzo mi się podobają. Bardzo tylko mnie na nie nie stać chyba byłoby. Ale super są. Wiolasz -wcale nie są takie drogie! pojedyncza np. kosztuje tylko 123zl luknij tu: http://www.pmlighting.pl/Seria-Jerry_d257_d347.html no tak, ale do kompletu musze mieć jeszcze potrójną czy podwójną i jak zsumujesz to już tak mało nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dzięki kasiu za okapy - elica i falmec to właśnie moje typy. choć nie ukrywam że gdyby elica zrobiła okap a la Twoja lampa to byłabym przeszczęsliwa lampki super polecam przejrzeć sklep Lumina bo tam naprawdę jest dużo fajnych tanich opraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.02.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Faktycznie wiolasz -ceny lamp mnie nieco przerażają... do górnej łazienki zamówiliśmy gorną plus dwa kinkiety nad lustro -w sumie ponad 400zl Lampka do sieni -180zl, do holu na dole 240zl a do salonu -3szt X290zł a jeszcze musze kupic do kuchni, sypialni, do holu na gorze i do wc oraz kotlowni i garderoby Efilko -ten na Allegro -piękny -fakt -tylko on jest przyścienny, a tobie chyba wyspowy potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dzień dobry Widzisz Kasia, to nie takie proste jak sie wydaje. Dla mnie pozostaje tylko Ikea choć przyznam szczerze, że jest wg mnie spory wybór. Wiecej artykulów podoba mi sie tam niż w sklepach branżowych. NO i są w przystepniejszych cenach. Zwykły towar dla ludu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.02.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiolasz poszukaj , jest spory wybor moze na cos trafisz http://www.lumina.sklep.pl/oswietlenie-wnetrzowe-c-89.html?osCsid=k6b04r4teeonvv6lskcde8jv06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.02.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dla mnie pozostaje tylko Ikea Akurat za Ikeą to ja nie przepadam jakos szczególnie -chociaz ta lampa, którą Ci juz kilka razy pokazywałam -pasowalaby mi chyba do kuchni chociaż nie widziałam jej na zywca Ciekawe jak wygladają te klosze- czy sa plaskie czy okragłe? Cholera -najbliższa Ikea jest w Krakowie -a ja się tam nieprędko wybieram http://www.ikea.com/PIAimages/42520_PE137396_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kasia, ta lampa jest super. I nieważne czy na metce ma Ikea czy nie. Ważne dla mnie że ładne, mi się podoba (czy też Tobie) i nie jest w cenie jak z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.02.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 i nie jest w cenie jak z kosmosu. ale żarówki nieco kosmiczne Ja zawsze chciałam lampę wiszacą zaraz nad stołem (w kuchni też), ale po pierwsze -na razie tam stołu nie bedzie, a po drugie nie wiem czy tak idealnie z kablem nad stól "wycelowałam' zresztą taka wyżej wisząca to chyba więcej swiatła daje co? A Ty co wybrałas do swojej klasycznej kuchni? bo mi tam metal zupełnie nie pasi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kasia, ja mam wybrane wstępnie w Ikei, gdzieś w komentach moich mam albo w dzienniku.Twoja lampa pasowałaby mi do przedpokoju, ale muszę zobaczyć jakie swiatło daje i do kompletu czy kinkiety mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.02.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Weszłam na stronkę tej lampy: Rozmiary po złożeniu: Średnica: 23 cm Wysokość całkowita: 2 m 35 cm cjhyba im się coś pomyliło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 może i pomyliło ale z drugiej strony co za problem dać dłuższą linkę? wiesz ile ja się naszukałam zwisu który będzie wystarczająco długi? a wszyscy tak żałują tych linek jakby one były ze złota kasiu, okap elica jest też w wersji wyspowej. niestety ma ten oczywisty minus że jest droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts