kachna28 10.02.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Heloł! Efilo -faktycznie -trudno znaleźc lampę dłuższą niz 120cm -a ja szukalam takiej ok 140cm nad stół (te moje "zwisy" właśnie tyle mają). Dlatego zastanawiałam się gdzie Ty znajdziesz lampę do salonu, która w koncu musi obejmowac 2 kondygnacje ? Acha -moja tapeta się własnie kładzie jak wykańczacz sobie pójdzie to cykne fotkę (chyba, ze już będą egipskie ciemności -bo prądu w domku nadal niet ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Cyknij z wykanczaczem, bedzie ciekawiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.02.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Cyknij z wykanczaczem, bedzie ciekawiej... hmm.. jakby to delikatnie powiedziec.. modelem to on nie jest Ale za to tapeta jest!!!: http://images38.fotosik.pl/57/e4f45590835e3df9med.jpg http://images49.fotosik.pl/61/75fab294554d0ffamed.jpg http://images36.fotosik.pl/57/f25b141bcd838349med.jpg Na tej ostatniej focie widac jak cholernie się syfi ten dąb espresso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No pieknie... Ale syfi sie nie tylko dab esspresso, wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.02.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ekstra ta tapeta i podłoga w salonie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Oj jak to ładnie wygląda Oj Kaśka, nie pokazuj mi takich rzeczy jak ja jestem z daleka i swoich pokoi obejrzeć nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.02.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Heloł! Efilo -faktycznie -trudno znaleźc lampę dłuższą niz 120cm -a ja szukalam takiej ok 140cm nad stół (te moje "zwisy" właśnie tyle mają). Dlatego zastanawiałam się gdzie Ty znajdziesz lampę do salonu, która w koncu musi obejmowac 2 kondygnacje ? Acha -moja tapeta się własnie kładzie jak wykańczacz sobie pójdzie to cykne fotkę (chyba, ze już będą egipskie ciemności -bo prądu w domku nadal niet ). na szczęście gluty maja specjalną wersję z linką długą na 3 metry (same mają 1, więc jakbym się postarała to byśmy łbem w nie walili na parterze tapeta wyszła super. a jakie będą meble? bo na razie trochę mdło jest chyba że to tylko tak na zdjęciu wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 no i własnie się utwierdziłam, że w garderobie na bank będą tapety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.02.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ekstra ta tapeta i podłoga w salonie mi się podoba Dziekuje Aniu -cieszę się, że Ci się podoba, chociaż w zasadzie to nie wiem co, bo podlogi w salonie jeszcze nie mamy położonej a jakie będą meble? bo na razie trochę mdło jest chyba że to tylko tak na zdjęciu wygląda Efilko -najważniejszym meblem w sypialni bedzie moja odrestaurowana toaletka po prababci: http://foto3.m.onet.pl/_m/35073b98aa33235b93b616f52f4c5a8b,5,19,0.jpg Tu lepiej widac kolor: http://foto2.m.onet.pl/_m/253d6fac37b72cf058231914d23e0936,5,19,0.jpg Pod kolor tej toaletki bedziemy robic łóżko i szafki nocne -z dębu. Kasiu -POPIERAM! Sama żałuję, że mam tylko tapetę na jednej ścianie i tylko w jednym pokoiku Nawet mężul antytapetowy się przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 11.02.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Z dzisiejszych nowości -schody będą takie!!! : http://www.drewex.net.pl/fot/balustrady/3.jpg Stolarz zaakceptował nasz wybór, a Mężul znalazł wykonawcę tych nierdzewnych elementów! Super co!? Kasiu, zdradzisz, gdzie można kupić te metalowe części balustrady? Głowę sie potwornie nad swoimi schodami i ciągle coś mi nie pasuje, a te które planujesz zrobić wyglądają ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.02.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kasiu, zdradzisz, gdzie można kupić te metalowe części balustrady? Głowę sie potwornie nad swoimi schodami i ciągle coś mi nie pasuje, a te które planujesz zrobić wyglądają ciekawie. Elementów jako takich -to nie wiem gdzie kupic -jak już pisałam -my kupujemy sam profil kwadratowy oraz śruby z nierdzewki 5x5cm zaś elementy bedą nam robili znajomi spawacze (mąż pracuje w zbliżonej branzy i znalazł takich fachowców). Więc chyba nie ulatwiłam Ci zadania Możesz zadzwonic do firmy Drewex, z której pochodzi ta fotka -oni chyba wykonaliby coś takiego na zamowienie: http://www.drewex.net.pl/index.php?idstrony=19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 11.02.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dziękuję za linka. Jak pisałam ciągle nie jestem zdecydowana, więc i tak będę nadal szukać czegoś co mnie zachwyci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 dzień dobry.... jak Bąki wyzdrowieja idę do LM kupic tapety... a Szanowny się nie godzi.... i kij mu do mojej garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.02.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 jak Bąki wyzdrowieja idę do LM kupic tapety... a Szanowny się nie godzi.... i kij mu do mojej garderoby Zobaczysz -bedzie zachwycony! a kto przyklei? Ty własnoręcznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 jak Bąki wyzdrowieja idę do LM kupic tapety... a Szanowny się nie godzi.... i kij mu do mojej garderoby Zobaczysz -bedzie zachwycony! a kto przyklei? Ty własnoręcznie? yyyyyyyyy czy Ty zawsze musisz mi utrudniać życie takimi pytaniami ? jeszcze nie wiem.... a nóż ja siama.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.02.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 a nóż ja siama.... No ja to byłam w szoku -bo mój wykonywacz przykleił ją sam a to przecież trzeba sobie przytrzymac, przylożyc, powietrze "wypchnąc" -ja bym się nie podjęła.... a jakiś wzorek masz oblukany? albo chociaż kolorystykę? co bedzie tam na podłodze? bo u nas w garderobie gres beżowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 a nóż ja siama.... No ja to byłam w szoku -bo mój wykonywacz przykleił ją sam a to przecież trzeba sobie przytrzymac, przylożyc, powietrze "wypchnąc" -ja bym się nie podjęła.... a jakiś wzorek masz oblukany? albo chociaż kolorystykę? co bedzie tam na podłodze? bo u nas w garderobie gres beżowy... no widziesz właśnie jeszcze nie... ale półki będa jasne, coś a'la klon z LM, czy Casto... więc tło jakies ciemniejsze by musiało być ale jak co znajde/kupie to sim oczywiście pochwale a napisz mi czy dużo z tym roboty... jak to Twój facet robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.02.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.02.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 a ta podłoga to gdzie jest?? http://images47.fotosik.pl/58/55286f415df65e5fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.02.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 kachna, witam się po dluuugiej przerwie. Powiem tylko (bo ja zapóźniona jestem ) że ta Twoja lampa jedyna to strasznie by mi do tapety pasowalą w sypialni, nieprawdaż???no i zmykam znowu, nie wiem na jak dlugo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts