kachna28 25.02.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ostatnio trendy były takie obrazy "meridiany" czy cos takiego -takie kolorowe kwadraciki -górowała czerwień, biel i czarny oraz żółty -ale to nie dla mnie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.02.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Wpadłam na moment -bo nie mam weny do pisania... finał tak bliski, a jednak ku..wa coraz dalej Stolarz dzwonił, ze dąb odebrany tydzień temu z suszarni nie został do końca wysuszony -i musi go oddac na conajmniej tydzień znowu do suszenia -więc schody (a przy okazji podloga w salonie) znowu się przesunęły Meblarz kuchenny milczy -meble mialy byc w tym tyg. a jednak nie ma! (może i lepiej bo usyfilyby się przy robieniu schodow i podlogi w salonie -dlatego się nie upominamy zbytnio)... Sofy miały byc 2 tyg temu -salon w Rzeszowie -tez milczy (może i dobrze -ze względow powyższych ). Dzisiaj byl glazurniko-wykańczacz, żeby W KOŃCU zrobic biały montaż i ułożyc reszte płytek (gres w holu na poddaszu i w garderobie), ale wpadl na 1 godzinę i potem "musiał gdzieś jechac" więcej mi się nie chce pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.02.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Kasia, spokojnie. Do maja zdarzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.02.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Kasia, spokojnie. Do maja zdarzysz. chyba 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Na końcu każdemu z nas terminy sie przesunęły. Nie ma co płakać. Widzisz sama, ze lepiej ze neiktórych rzeczy jeszcze nie ma. Pewnei jak wejdą kończyć to wszyscy naraz i w tydzięń to zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 właśnie.... Kasia dobrze jest... więcej już za Tobą niż przed.... jeśli to Cie pocieszy to Ci powiem, że w marcu mija rok od pierwszej transzy naszego kredytu... i zgodnie z umową bank chce zdjęć z realizacji wydanych pieniedzy i jajo chodzę cała w nerwach bo jedyne co udało mi się zrobić to kominek i kotłownia... TYLE! a miały być jeszcze podłogi na całym dole i łazienki i co? i jajo i mam tylko cichą nadzieję, że się nikt o to nie dowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.02.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Kachna, co sie bojasz? za telefon i opierdziel porządnie, ze co to za firma i takie tam. Ja tak robię jak sie spóźniają za dużo. Co do końcówki to akutar jestem w temacie i wiesz co? męczące to jest fizycznie też, Nie tylko psychicznie. Dobrze, że jakiś czas temu już sprzątałam z grubsza to dziś prawie wszystko w jeden dzień we dwie załatwiłyśmy sprzątanie. Kasia, masz dach nad głową, gdzie Wam się spieszy? lepiej zeby drzewo dosuszyli niż potem płakać. Nituś, obawiam się, że może być kiepsko. No chyba że Twój szanowny coś wymyśli, w końcu w temacie siedzi. U nas kilka dni po zgłoszeniu przyjeżdżali robić fotki i dopiero kasę dostawaliśmy. I liczyli procentową ilość wykonanych prac dokładnie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Siostra zawaliła zdjecia w Millenium. Napisała o wydłuzenie terminu i sie zgodzili. Dali jej 2 miesiace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Siostra zawaliła zdjecia w Millenium. Napisała o wydłuzenie terminu i sie zgodzili. Dali jej 2 miesiace. ooooo to może i u nas tez tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Próbuj Kasiu, warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.02.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dzień dobry! Co do transz, to w PKO BP sami przysyłają inspektora z aparatem. Ale nasz gościu jest spoko -i powpisywał co chcielismy, czyli też, że zrobione było to, co nie było nikt nie wnikał! szukam inspiracji do okien w łazience i kuchni. W kuchni miały byc rolety drewniane -ale babka wyceniła mi je na 600zł (1szt)! Na allegro wyczaiłam coś takiego: http://www.allegro.pl/item563901462_firanka_tubki_paseczki.html http://www.swiatfiran.pl/data/gfx/pictures/large/0/3/1030_2.jpg http://www.swiatfiran.pl/data/gfx/pictures/large/0/3/1030_3.jpg Czy pasowalaby? Do łazienki wzięłabym ewentualnie jakieś jasnokremowe paski. Oczywiście oprócz tego byłyby zwykłe roletki materialowe w prowadnicach (toto za malo zasłania chyba ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ty sie Kasia nigdy nie liczysz z moim zdaniem, ale Ci powiem, ze te paseczki doprowadzalyby mnie do szalu. Nie mozesz zamowic jakichs gladkich rolet z dekorii na przyklad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.02.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Nie mozesz zamowic jakichs gladkich rolet z dekorii na przyklad? ale jakich? takich "luzem" czy w prowadnicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Nie mozesz zamowic jakichs gladkich rolet z dekorii na przyklad? ale jakich? takich "luzem" czy w prowadnicach? Nie rozumiem... Mozesz miec jakie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.02.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Widziałam z dekorii te rzymskie -nawet fajne, tylko chciałabym uniknąc wrażenia "szmaty" w oknie... a te tkaniny sa dośc "ciężkie" i tak to właśnie wygląda.. moze leoiej nie kombinowac i dac zwykle tzn. tego typu?:http://www.sepoint.home.pl/z/uni-1%20r.jpgczy jednak te lepsze?:http://images39.fotosik.pl/66/f5557cfccce33ab5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Sa tam rozne materialy przeciez, takie polprzezroczyste tez. Takie z kaseta kiedys rozwazalam, ale z bliska one dosc fatalnie wygladaja, za duzo tego plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.02.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Sa tam rozne materialy przeciez, takie polprzezroczyste tez. Tak -tylko kuchnia jest na parterze i musza byc dośc "kryjące' bo inaczej bedę "wystawkę" robiła babkom idacym chodnikiem .. w łazience też -ze zrozumiałych względów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Sa tam rozne materialy przeciez, takie polprzezroczyste tez. Tak -tylko kuchnia jest na parterze i musza byc dośc "kryjące' bo inaczej bedę "wystawkę" robiła babkom idacym chodnikiem .. w łazience też -ze zrozumiałych względów To sobie wez z serii blackout i nie beda nic a nic widzialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.03.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Dzień dobry! kafkę przyrzadziłam wiecie, że dzisiaj spałam 13 godzin : http://www.rossi.pl/thumbnails_431/th_431_1945.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.03.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 dzień dobry taką kawkę lubię.... mmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts