kachna28 07.03.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kuchnia nie zajac. Nie musza jej akurat wtedy montowac. Czy musza? malgos -kuchnia jak dobrze pójdzie to bedzie w czwartek -jak nie bedzie "obsuwy' to wszystko wypali Dzień Dobry! kaffka is: http://www.strykowski.net/kawa/Cappucino,_zdjecie_kawy_z_pianka,_fotografie_biurowe_kawy_1416.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 przyszlam na kawke i poogladac firanki, myslalam ze wiecej tu inspiracji firanowych. moich nie pokaze bo siedza w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 przyszlam na kawke i poogladac firanki, myslalam ze wiecej tu inspiracji firanowych. moich nie pokaze bo siedza w glowie Aniu -ja to wogóle najchętniej miałabym "gołe' okna -ale mieszkam wśród innych domków, a "kochane" sasiadki lubią wiedziec co sie dzieje w innych domkach. Dlatego muszę czymś zaslonic okna w kuchni i łazienkach -przynajmniej .. ale jakoś do tej dośc nowoczesnej kuchni nie mam koncepcji.. dziewczyny mnie namawiają na rolety rzymskie -ale w przypadku ciężkich -zasłaniających materiałów -one wygladają nieco "szmaciano", natomiast przezroczyste nie spełnią swej roli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 u mnie w kuchni na 90 procent rzymskie beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Cześć Kasia, przyszłam słynny kominek obejrzeć, bo gdzieś mi mignęło, że juz jest, ale nie mogę znaleźć Jest??? Pokaż, plisss Ale się dopatrzyłam, że się na "moje" pstryczki zdecydowałaś Super są - nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Cześć Kasia, przyszłam słynny kominek obejrzeć, bo gdzieś mi mignęło, że juz jest, ale nie mogę znaleźć Jest??? Pokaż, plisss Ale się dopatrzyłam, że się na "moje" pstryczki zdecydowałaś Super są - nie? No halllo dzien dobry, a gdzies Ty byla jak Cie nie bylo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dobry, dobry Nigdzie nie byłam, siedziałam w domku i pilnowałam podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Olga! Witam w moich skromnych progach !!!! Kominek? proszę bardzo -jeszcze tylko czeka go wymiana szyby (ta się stłukła jeszcze przed montażem ) i jednokrotne malowanie. Wykonany jest z rainforest brown (sami pojechaliśmy na skład marmurów wybierac płytę, bo kamieniarz miał problem ze znalezieniem takiej bez bialych "zwapnień"). Półka pod wkładem to breccia (tych białych cegieł oczywiście już nie ma ). Z brecci beda też półeczki w wnękach z lewej strony -na focie nie widac : http://images34.fotosik.pl/422/28c26603c14c7491med.jpg Co do pstryczków -to chyba te raczej nie wypalą Wyliczyłam, że same te pstryczki -i to tylko na parter -to prawie 600zł - a musze jeszcze kupic całą kupę gniazdek i 4 lampy na razie bedą zwykłe, a jak się koniunktura polepszy -to wymienimy (chyba że premia jakaś 10-ego wpadnie -to mejbi.. mejbi... ) Z aktualności -to łazienki już mamy gotowe, w tym tyg. montaż kuchni, za ok tydzień schody i merbau w salonie. Jak dobrze pójdzie to za 2-3 tyg bedziemy już w nowym domku! No i oczywiście PARAPETÓWKA -gdzieś na przełomie kwiecień-maj zapewne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kominek bjuti No i widzę, że niezłego rozpędu nabraliście A przede wszystkim dzięki za streszczenie - przynajmniej wiem o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Olga -o jaki ty rozpędzie mowisz? przecież zamierzaliśmy się wprowadzic na Boże narodzenie Wszystkie ekipy po kolei nas w konia robily.. a teraz na "ostatniej prostej" jeszcze sie okazało, ze dąb na schody, którego oddaliśmy we wrześniu do suszarni nie jest dobrze wysuszony No i stąd 2 tyg "obsuwy" -bo normalnie to mialy byc już schody i podloga w salonie, a dopiero potem kuchnia -a tak -to mi bedą się meble syfiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dobra, dobra - wiem co mówię Rozpęd macie, a ekipy jak zwykle nie Ja ostatnio to już w ogóle mało co kojarzyłam na forumie i m.in. stąd moje zniknięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ja ostatnio to już w ogóle mało co kojarzyłam na forumie i m.in. stąd moje zniknięcie powiem Ci, że ja też juz nie jestem codziennie... za często tracę wątek, a zanim oblecę wszystkie dzienniki zeby się chociaz przywitac- to mija godzina -i znowu jestem "do tyłu" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 O to-to-to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 O to-to-to Jakbyś miała chwilę na "przelot' po mojej budowie -to tu jest foto-streszczenie (możesz zacząc od konca ): http://kachna28.fotosik.pl/albumy/462389.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dzięki, zajrzę na pewno, jak tylko net zacznie normalnie chodzić - bo jak na razie to dziś strasznie humorzasty jest i co chwila się zatrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dzięki, zajrzę na pewno, jak tylko net zacznie normalnie chodzić - bo jak na razie to dziś strasznie humorzasty jest i co chwila się zatrzymuje No to tak jak mój zawsze w weekend! pamiętasz jak pytalam cię o neta z I-Plusa? jeszcze go w sumie nie testowaliśmy, ale w nowym domku nie mamy za bardzo alternatywy, bo neostrada nam odmówiła, z uwagi na: "brak technicznych możliwości" Tak więc zaraz po przeprowadzce bede odcięta od netu ale musze coś wykombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ja ciągle na iplusie Jest różnie - jednego dnia zero problemów i chodzi jak po dobrym kablu, a innego (dziś np.) wściec się można - 5-10 minut jak burza, a kolejne 5-10 stoi i nic nie robi A ja jednak w samym centrum miasta siedzę Ale jeśli nie ma innego wyjścia, to lepiej tak, niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dzięki, zajrzę na pewno, jak tylko net zacznie normalnie chodzić - bo jak na razie to dziś strasznie humorzasty jest i co chwila się zatrzymuje No to tak jak mój zawsze w weekend! pamiętasz jak pytalam cię o neta z I-Plusa? jeszcze go w sumie nie testowaliśmy, ale w nowym domku nie mamy za bardzo alternatywy, bo neostrada nam odmówiła, z uwagi na: "brak technicznych możliwości" Tak więc zaraz po przeprowadzce bede odcięta od netu ale musze coś wykombinowac Kasia, juz Ci wszyscy pisali na ten temat, ale przegapilas jak zwykle. Po pierwsze jak to mozliwe, skoro teraz mieszkasz za miedza? Po drugie - nie da sie np. miec netu przez kablowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasia, juz Ci wszyscy pisali na ten temat, ale przegapilas jak zwykle. Po pierwsze jak to mozliwe, skoro teraz mieszkasz za miedza? Po drugie - nie da sie np. miec netu przez kablowke? problemem jest to, ze przy nowym domku -a konkretnie 5,5 metra od niego stoi słup trakcji elektrycznej -który zakłóca inet radiowy -taki mamy obecnie -ale obecnie mieszkamy jakie 50 m od tego slupa a nie 5,5m... kablówka moja droga to w sandomierzu tylko na osiedlu blokowym występuje -a ja na przedmiesciach mieszkam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasia, juz Ci wszyscy pisali na ten temat, ale przegapilas jak zwykle. Po pierwsze jak to mozliwe, skoro teraz mieszkasz za miedza? Po drugie - nie da sie np. miec netu przez kablowke? problemem jest to, ze przy nowym domku -a konkretnie 5,5 metra od niego stoi słup trakcji elektrycznej -który zakłóca inet radiowy -taki mamy obecnie -ale obecnie mieszkamy jakie 50 m od tego slupa a nie 5,5m... kablówka moja droga to w sandomierzu tylko na osiedlu blokowym występuje -a ja na przedmiesciach mieszkam .... A neostrada co ma z tym wspolnego? Teraz co masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts