OK 13.03.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Myślisz, że nam pozwoli podejść do elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Myslisz, ze zrobi parapetowe na dworcu autobusowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.03.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Nie wiem Jak zobaczy, co się dzieje u Neferki, to się może i na dworcu skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 dzień dobry.... szerokiej drogi przyszłam życzyć... choć ponoć nasza Kasia już w Krakówku - więc życzenia niech na powrót zostaną http://images31.fotosik.pl/339/31adcf2b583bb185med.jpg buziaczki... i bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 14.03.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Jestem zainteresowana co prawda projektem Z10 ale proszę napiszcie opinie jak przebiegała współwpraca z pracownią z500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.03.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Jestem zainteresowana co prawda projektem Z10 ale proszę napiszcie opinie jak przebiegała współwpraca z pracownią z500? Hej! współpracy nie było zbyt wiele -po prostu kupiliśmy projekt przez inet Jedyną "współpracą" była prośba o zgodę na podniesienie ścianki kolankowej i przesunięcie kilku ścianek działowych -którą uzyskaliśmy Zmiany nanosił nasz kier-bud -bo naniesienie zmian przez biuro projektowe -to dość spore koszty Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.03.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Myslisz, ze zrobi parapetowe na dworcu autobusowym? teoretycznie jest to możliwe -o rzut beretem mam dworzec -ale kolejowy - i jest w nim obecnie Klub z dyskoteką Myślisz, że nam pozwoli podejść do elewacji? Co do elewacji -to działka jest tak wąska, że nie da rady jej ominąć ... Karchera mamy -na wszelki wypadek ja wiem, że na parapetówę to mnie nie zaprosisz Aniu -jesteś pierwsza na liście gości! najwyżej pozwolę Ci korzystać tylko z dolnej łazienki Nituś -bardzo dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Cześć Kasiu Wiem, że masz wąską działkę, dlatego pomyślałyśmy, że nas w ogóle na nią nie wpuścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.03.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Cześć Kasiu Wiem, że masz wąską działkę, dlatego pomyślałyśmy, że nas w ogóle na nią nie wpuścisz Ja wpuszczę, tylko z tej węższej strony jest kojec mojej suki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Cześć Kasiu Wiem, że masz wąską działkę, dlatego pomyślałyśmy, że nas w ogóle na nią nie wpuścisz Ja wpuszczę, tylko z tej węższej strony jest kojec mojej suki Straszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.03.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Cześć Kasiu Wiem, że masz wąską działkę, dlatego pomyślałyśmy, że nas w ogóle na nią nie wpuścisz Ja wpuszczę, tylko z tej węższej strony jest kojec mojej suki Straszysz? nie -tylko uprzedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.03.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Cześć Kasiu Wiem, że masz wąską działkę, dlatego pomyślałyśmy, że nas w ogóle na nią nie wpuścisz Ja wpuszczę, tylko z tej węższej strony jest kojec mojej suki Straszysz? nie -tylko uprzedzam To dobrze, bo ja się psów nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Kasia, fajnie, ze wpadlas, ale za to, ze pojechalas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 ocho.... Małgoś jest zła... o co lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 to ja może coś na poprawę humoru... http://images49.fotosik.pl/83/59df6069051f6a1cmed.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.03.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Kasia, fajnie, ze wpadlas, ale za to, ze pojechalas... malgos -za miętkie serce mam (do męża) i za słabą głowę (do Was) , ale i tak było super! naprawdę extra było poznac całą tą ekipę, i kolejny raz przekonałam się, że można od razu znaleźc wspólny język z ludźmi, których znało się tylko wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Kasia, fajnie, ze wpadlas, ale za to, ze pojechalas... malgos -za miętkie serce mam (do męża) i za słabą głowę (do Was) , ale i tak było super! naprawdę extra było poznac całą tą ekipę, i kolejny raz przekonałam się, że można od razu znaleźc wspólny język z ludźmi, których znało się tylko wirtualnie Wybaczam tylko dlatego, ze ja tez kiedys musialam uciec. Ale dobrze, ze w ogole przyjechalas. Wpadaj czesciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.03.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Wpadaj czesciej. Będę w KRK za 2 tyg (27.03), ale jak już pisałam bedę wtewdy miała chirurgicznie wydzieraną "8" -więc nie będę się udzielała towarzysko PS. widzicie, w jakiej ja dziurze mieszkam -nawet zęby musze jeździc wyrywac do Krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Wpadaj czesciej. Będę w KRK za 2 tyg (27.03), ale jak już pisałam bedę wtewdy miała chirurgicznie wydzieraną "8" -więc nie będę się udzielała towarzysko PS. widzicie, w jakiej ja dziurze mieszkam -nawet zęby musze jeździc wyrywac do Krk A przedtem nie chcesz walnac bani na odwage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.03.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 A przedtem nie chcesz walnac bani na odwage? malgos -no chyba nie przyjeżdżam z mężulem z samego rana -na 10.30 mam wizytę, potem pewnie bedę taka cierpiąca, ze od razu powrót do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts