nitubaga 17.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ale dlaczego usunęłas te ładne zdjęcia, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.03.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ale dlaczego usunęłas te ładne zdjęcia, co? bo one już są w tym Dzienniku -tylko stronkę wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.03.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Hej, nie wiem co straciłam ale dobrze ze wogle jestem, nie? rety jak ja żałuję, ze mnie nie było. Od razu wszystkich przepraszam, ze narobiłam zamieszania i nie przyjechałam i to w ostatniej chwili mi nie wypaliło. Małgoś wie co i jak i chyba wybaczy a Ty Kasia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Hej, nie wiem co straciłam ale dobrze ze wogle jestem, nie? rety jak ja żałuję, ze mnie nie było. Od razu wszystkich przepraszam, ze narobiłam zamieszania i nie przyjechałam i to w ostatniej chwili mi nie wypaliło. Małgoś wie co i jak i chyba wybaczy a Ty Kasia? W zyciu Ci nie wybacze! A jak wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Małgoś wie co i jak i chyba wybaczy a Ty Kasia? Wybaczam (ale TYLKO pod warunkiem obecnosci u mnie na parapetówce ) Ja też nie byłam 3 dni na FM bo jeździłam za deskami, gniazdkami, lampami itp.... Dzisiaj facet zaczyna montaż schodów, kuchnia znowu się odwlekła -PODOBNO do wtorku (gościu nałapał zamowień i nie wyrabia z montażem -mimo, ze moja kuchnia jest już GOTOWA ). I tak jak nie wyszła wprowadzka na Boże Narodzenie, tak i chyba z Wielkanocy nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Wyjdzie, kiedy wyjdzie Nie stresuj się terminami - i bez tego stresów masz dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.03.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dzień dobry Kasia, na parapetówkę do Ciebie, pozwolisz że sie wybiorę A kiedy? Nie martw sie kuchnią. Jak już bedzie zmontowana, bedzie tyle roboty, ze nie będziesz wiedziała gdzie ręce włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dzień dobry Kasia, na parapetówkę do Ciebie, pozwolisz że sie wybiorę A kiedy? Nie martw sie kuchnią. Jak już bedzie zmontowana, bedzie tyle roboty, ze nie będziesz wiedziała gdzie ręce włożyć wiolasz -jak dobrze pójdzie poczatek maja. Co do sprzątania -to już się lekko podłamuję jak widzę ile będzie roboty może by kogoś zatrudnic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 pogadaj Kasia z rodzinką żeby trochę pomogła. Ja miałam siostre męża. Rewelka, cały parrter mi sprzątnęła, takiego powera miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 pogadaj Kasia z rodzinką żeby trochę pomogła. Ja miałam siostre męża. Rewelka, cały parrter mi sprzątnęła, takiego powera miała odpada! u mnie cała rodzinka pracująca i dzieciata na dodatek... skończy się moim kilkudniowym urlopem "na ścierce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 pogadaj Kasia z rodzinką żeby trochę pomogła. Ja miałam siostre męża. Rewelka, cały parrter mi sprzątnęła, takiego powera miała odpada! u mnie cała rodzinka pracująca i dzieciata na dodatek... skończy się moim kilkudniowym urlopem "na ścierce" No to faktycznie zaplac komus, na pewno w Twoich stronach ceny za sprzatanie nie sa jakies powalajace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.03.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Kasia ja mam pytanie o Twoja wneke w prysznicu ile ma cm glebokosci? tez planuje taka podpatrzylam u Ciebie i zachcialam miec ale prysznic ma metr szerokosci i nie chcialabym za duzo zabrac powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Kasia ja mam pytanie o Twoja wneke w prysznicu ile ma cm glebokosci? tez planuje taka podpatrzylam u Ciebie i zachcialam miec ale prysznic ma metr szerokosci i nie chcialabym za duzo zabrac powierzchni. Kabina ma 90x90cm, a wnęka (półeczka na żel -bo chyba o nią Ci chodzi?), ma głębokośc ok 16cm. Żeby nie zabierac za dużo powierzchni, to mozaika stanowiąca "plecy" wnęki jest przyklejona bezpośrednio do płytki, która jest z drugiej strony wnęki (płytka plecami do płytki -bez ściany między nimi). http://images26.fotosik.pl/306/8fbd4abe5340b398med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.03.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 no wlasnie o to mi chodzilo dzieki - duzo troche dla mnie (u mnie ta sciana jest z ytonga 11.5 wiec podkuje troche i postawie stelaz z gk pokombinuje i sie moze uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 no wlasnie o to mi chodzilo dzieki - duzo troche dla mnie (u mnie ta sciana jest z ytonga 11.5 wiec podkuje troche i postawie stelaz z gk pokombinuje i sie moze uda U nas ta ścianka też jest "sztukowana", była ze zwykłych cegieł, ale ja sobie wymyśliłam, że chcę aby była szerokości dekoru (16,5cm), więc facet dokupił bloczki betonu komórkowego o gr. 10cm i domurował go obok cegieł, zaś przed płytkami wnęka to była dziura na wylot : http://images43.fotosik.pl/35/7373b3d5b3e6c7c3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.03.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Pamiętacie, jak kiedyś szukałam lustra do dolnego wc? może takie by pasowało do moich srebrnych dekorków? czy za "fikuśne" jest? : http://sklep-dodatki.brw.com.pl/images/thk/THK-009503.jpg http://images29.fotosik.pl/314/01b1354b402372ecmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.03.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 ciezko powiedziec Kasiu bo wzorek na lustrze jak najbardziej ok ale nie wiem czy sie nie zgryzie z tymi maziatymi kaflami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.03.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 ciezko powiedziec Kasiu bo wzorek na lustrze jak najbardziej ok ale nie wiem czy sie nie zgryzie z tymi maziatymi kaflami ano właśnie.. to wina mężula te Lofty na podlodze i teraz nie ma nigdzie lustra w prostej srebrnej (a nie chromowej) ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.03.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Kasiu nie wiem jak u Was ale u nas w castoramie jest takie stoisko gdzie facet oprawia obrazy (chyba to jest prywatne stoisko) i mozna spokojnie wybrac sposrod miliona ram i lustro oprawic. nie ma u was tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 No dobrze, ale cos tam bedzie stalo jeszcze prawda? Az tak o ta podloge bym sie nie bala, chociaz wolalabym ta rame jakas taka wezsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts