ss_michal 26.03.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 cześć Kachna dawno się nie udzielałem, ale zaglądam tu w zasadzie codziennie,u nas mały poślizg nastał, - tzn w zeszłym roku fundamenty na jesieni postawiliśmy, i teraz mieliśmy w lutym ruszać, ale żona w styczniu zmieniła pracę i musimy poczekać do 3 pensji (marzec) żeby mieć 3 regularne pensje i móc wziąźć kredyt. fajnie, że u Was już półmetek;) chyba będziemy musieli się do Was wybrać jak już ciepło będzie -żeby zwiedzić domek i posłuchać Waszych dobrych rad dot. jego budowania coby przestrzec nas przed jakimiś błędami pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kasia, odkryj choć kawałek bo co mam podziwiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.03.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kasia, odkryj choć kawałek bo co mam podziwiać? Powtarzam -podstopnie sa widoczne -tylko "zlały" się kolorystycznie z tekturą Michal -miło, że zaglądasz ale szkoda, że jeszcze nie ruszyliście z murarką.. ekipę już macie? Co do odwiedzin -to oczywiście zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.03.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Wow, spóżniona ale muszę szczery podziw na temat łazienki górnej wyrazić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kasia, ale jakiś jasny ten podstopień. Takie całe schody będą? To drewniane są te podstopnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.03.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Bianka -dzięki -sama jestem w szoku (głównie z powodu ilości czasu jaką zabiera jej sprzątanie ) Wiolasz -schody w tym momencie sa dębowe -bedą "bejcowane" na kolor merbau -czyli bedą dośc ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kochana ja mam ciemną i też sie z nią muszę pomęczyć bo widać kurz a z nowych ręczników to tego cholerstwa tyle się sypie że nie wiem i ciągle bym musiała odkurzać i zmywać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.03.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kochana ja mam ciemną i też sie z nią muszę pomęczyć bo widać kurz a z nowych ręczników to tego cholerstwa tyle się sypie że nie wiem i ciągle bym musiała odkurzać i zmywać .... No własnie, my tez przez chwilę rozważalismy serię z matową, czekoladową podlogą -i zapewne klęłabym jeszcze bardziej niż na te jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.03.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 W kuchni jak pewnie widziałaś mam podobny kolor na podłodze jak Ty i jestem bardziej zadowolona niż z ciemnych.... O dziwo nie widać na nich każdej kropki i okruszka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.03.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 W kuchni jak pewnie widziałaś mam podobny kolor na podłodze jak Ty i jestem bardziej zadowolona niż z ciemnych.... O dziwo nie widać na nich każdej kropki i okruszka.... ja w kuchni i na połowie parteru mam bardzo jasny gres polerowany.. i już się boję jak się bedzie sprawował.. szczególnie w kuchni tym bardziej, ze zamiłowaniem do mopa nie grzeszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 27.03.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Kasiu - z budową niestety okazuje się że mamy problem,ekipa już czeka - dobra solidna i liczna, niestety moja żona pod koniec tego roku zmieniła pracę i miała przerwę miesięczną - i teraz..... okazuje się, (nie myślałem, że to będzie aż tak wielki problem dla banków), że musimy przede wszystkim szukać banku który przyjmie pewne odstępstwa, - po weekendzie się okazę - ale już mam poważny ból głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.03.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Kaśka jak ja Ci zazdroszczę tych kanap....... CHoc i tak nie są dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 27.03.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 jakich kanap nie widzę żadnych zdjęć, na fotosiku? zaraz zerknę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.03.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dzień dobry kiedy schody sie zabejcują, co? ciekawam ich strasznie .... i idę szukac kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Kasia, usun te kartony w koncu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.03.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Kaśka gdzie lazisz? zobacze coś wiecej czy przetrzymasz nas dla lepszego wrazenia? A tak serio to musze Ci sie do czegoś przyznać. Nie śledziłam Twego wątku dokladnie. Ale muszę przyznać, ze podoba mi sie to co wybierasz. Sądzę, że będą to ładnie wykończone wnetrza. Ale to pewnie wiesz. Dodam tylko, że najbardziej podoba mi się to, że nie robisz przy tym wielkiego halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.03.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Mayland, bo Cie nie bylo jak ona kuchnie wybierala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Mayland, bo Cie nie bylo jak ona kuchnie wybierala. czesć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Ale mamy chyba te same fronty i korpusy Będzie ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts