Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

cześć Kachna

dawno się nie udzielałem, ale zaglądam tu w zasadzie codziennie,

u nas mały poślizg nastał, - tzn w zeszłym roku fundamenty na jesieni postawiliśmy, i teraz mieliśmy w lutym ruszać, ale żona w styczniu zmieniła pracę i musimy poczekać do 3 pensji (marzec) żeby mieć 3 regularne pensje i móc wziąźć kredyt.

fajnie, że u Was już półmetek;) chyba będziemy musieli się do Was wybrać jak już ciepło będzie -żeby zwiedzić domek i posłuchać Waszych dobrych rad dot. jego budowania coby przestrzec nas przed jakimiś błędami

pzdr.

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochana ja mam ciemną i też sie z nią muszę pomęczyć bo widać kurz a z nowych ręczników to tego cholerstwa tyle się sypie że nie wiem i ciągle bym musiała odkurzać i zmywać :wink: :roll: ....

No własnie, my tez przez chwilę rozważalismy serię z matową, czekoladową podlogą -i zapewne klęłabym jeszcze bardziej niż na te jasne :roll:

W kuchni jak pewnie widziałaś mam podobny kolor na podłodze jak Ty i jestem bardziej zadowolona niż z ciemnych.... O dziwo nie widać na nich każdej kropki i okruszka....

ja w kuchni i na połowie parteru mam bardzo jasny gres polerowany.. i już się boję jak się bedzie sprawował.. szczególnie w kuchni :roll: tym bardziej, ze zamiłowaniem do mopa nie grzeszę :oops:

Kasiu - z budową niestety okazuje się że mamy problem,

ekipa już czeka - dobra solidna i liczna,

niestety moja żona pod koniec tego roku zmieniła pracę i miała przerwę miesięczną - i teraz..... okazuje się, (nie myślałem, że to będzie aż tak wielki problem dla banków), że musimy przede wszystkim szukać banku który przyjmie pewne odstępstwa, - po weekendzie się okazę - ale już mam poważny ból głowy

Kaśka gdzie lazisz? zobacze coś wiecej czy przetrzymasz nas dla lepszego wrazenia? :wink: :lol:

A tak serio to musze Ci sie do czegoś przyznać. Nie śledziłam Twego wątku dokladnie. Ale muszę przyznać, ze podoba mi sie to co wybierasz. Sądzę, że będą to ładnie wykończone wnetrza. Ale to pewnie wiesz. Dodam tylko, że najbardziej podoba mi się to, że nie robisz przy tym wielkiego halo :wink: :lol: