mayland 28.03.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 CHyba tylko ja tak szybko kuchnie wybrałam Nie pociagają mnei aż tak bardzo szafki kuchenne Pojechałam do hurtowni w której zaopatruja sie stoalrze we fronty. Obejrzałam frony i uchwyty. Potem przyjechał stolarz na pomiar. Projekt kuchni powstał w pół godziny, łącznie z wyborem frontu i dodatków Narysowaliśmy sobiet o na zwykłej kartce i zaczął robić O rpawda miałam dwie wyceny przez 2 różnych stolarzy bo szukałam taniej i znalazłam 3,5tys mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.03.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No więc tak: sof nie szukajcie -bo ich nie ma w albumie ani w dzienniku -stoją sobie cichutko w salonie w kąciku -bardzo szczelnie zapakowane -sama ich jeszcze nie widziałam Mayland -jak to "nie robię halo"? mój mąż by coś o tym powiedział .. to on jest przy wybieraniu lamp, czy farb, a z kuchnią to zmiana koncepcji następowała średnio raz dziennie przez 3 m-ce Nituś -schody są w zasadzie zrobione w pon-wt. bedą montowane traliki (robia się teraz te metalowe "skuwki"), potem bejcowanie Okolo srody zapewne początek układania merbau w salonie. A w pon-wtorek -montaż kuchni -NARESZCIE! A tak ogólnie to czuję się dzisiaj jakby mnie ktoś skopał po twarzy wczoraj byłam w KRK na chirurgicznym usuwaniu "8" (zahaczała o kośc i w naszej okolicy nikt nie chciał się tego podjąc....). Teraz nie mogę nic jeśc, ani pic nic ciepłego, z gryzieniem mam problem i do tego spuchłam, okładam się lodem i leżę. Lekarz mnie "pocieszył" ze tak może byc nawet do 2 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Wspolczuje Kasiu, odpoczywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.03.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Wspolczuje Kasiu, odpoczywaj. no odpoczywam, ale aż mnie "świerzbi", żeby pomyc okna w nowym domku -bo tak pięknie jest! ale lekarz zabronił mi cokolwiek robic (bo rana mocno krwawi ). acha -zamówiłam lampę do kuchni -Italux Lotos: http://swiatswiatla.pl/images/product_images/popup_images/4930_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Lampa bardzo fajna, czekam na fotki w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.03.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Lampa bardzo fajna, czekam na fotki w realu jak tylko kuchnia będzie zmontowana, to zmolestuję mężula żeby ją zamontował -bo na razie 'goła" żarówka wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.03.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 O, Kasia wspolczuje z tym zebem, lampa git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.03.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 O, Kasia wspolczuje z tym zebem, lampa git! dzięki Anju -od razu mi lepiej a lampa ta, bo nie mogłam się na nic zdecydowac -dłużej wybierałam do kuchni niż do salonu no i kosztuje tylko 170zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.03.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Dla spragnionych fot: Schody -jeszcze "półprodukt" : http://images6.fotosik.pl/445/f304adf158abcc55med.jpg http://images6.fotosik.pl/445/d23fb4f2992bcaa4med.jpg A to fota, na której gdzieś są ukryte moje sofy : http://images8.fotosik.pl/3/e719b5ed0d6e7dffmed.jpg A na tej gdzies między AGD znajdują się boczki do sof (sztuk 4) oraz pufo-stolik (szt 1) : http://images6.fotosik.pl/445/186dcd4d19bca518med.jpg A tak prezentuje się salon w dniu dzisiejszym : http://images6.fotosik.pl/445/0d02ad6f554f35a2med.jpg[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Wspolczuje Kasiu, odpoczywaj. no odpoczywam, ale aż mnie "świerzbi", żeby pomyc okna w nowym domku -bo tak pięknie jest! ale lekarz zabronił mi cokolwiek robic (bo rana mocno krwawi ). acha -zamówiłam lampę do kuchni -Italux Lotos: http://swiatswiatla.pl/images/product_images/popup_images/4930_0.jpg cześć, Kasiu - piękna lampa Zakochałam się w Twojej prababcinej toaletce Jest cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.03.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Zakochałam się w Twojej prababcinej toaletce Jest cudowna Dziekuję -w imieniu śp prababci Tylko teraz jest problem z dobraniem do niej łóżka i szafek .. gotowych w tym kolorze nie możemy znaleźc, w starociach też nic w tym typie... pozostaje stolarz, a to już kasa spora Na razie w syp[ialnmi bedzie chyba toaletka+materac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Zakochałam się w Twojej prababcinej toaletce Jest cudowna Dziekuję -w imieniu śp prababci Tylko teraz jest problem z dobraniem do niej łóżka i szafek .. gotowych w tym kolorze nie możemy znaleźc, w starociach też nic w tym typie... pozostaje stolarz, a to już kasa spora Na razie w syp[ialnmi bedzie chyba toaletka+materac Kasiu, zerknij na allegro w dziale antyków - bywają w tym stylu i kolorze mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.03.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Kasiu, zerknij na allegro w dziale antyków - bywają w tym stylu i kolorze mebelki szukałam moniu -tylko że po pierwsze -ja chcę łóżko bez niczego w "nogach" -rozumiesz o co chodzi? bez tej "dechy" w dole łóżka..a po drugie wezgłowie wypada pod skosem i nie może byc wyższe niż 115cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Kasiu, zerknij na allegro w dziale antyków - bywają w tym stylu i kolorze mebelki szukałam moniu -tylko że po pierwsze -ja chcę łóżko bez niczego w "nogach" -rozumiesz o co chodzi? bez tej "dechy" w dole łóżka..a po drugie wezgłowie wypada pod skosem i nie może byc wyższe niż 115cm.... takie też bywają z art tecowskich mebli dorobiłaś już szybki na blaciki toaletki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.03.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 dorobiłaś już szybki na blaciki toaletki? a była taka koncepcja? bo nie kojarzę... nic nie doroniłam -bo jakoś samo drewno mi bardziej pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 dorobiłaś już szybki na blaciki toaletki? a była taka koncepcja? bo nie kojarzę... nic nie doroniłam -bo jakoś samo drewno mi bardziej pasi nie wiem jaka była koncepcja, ale w oryginale były na pewno szybki, a pod szybkami szydełkowe serweteczki tak tylko zapytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.03.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 nie wiem jaka była koncepcja, ale w oryginale były na pewno szybki, a pod szybkami szydełkowe serweteczki tak tylko zapytałam nasz odnawiacz meblowy twierdzi, że tam był albo marmur, albo aksamit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 nie wiem jaka była koncepcja, ale w oryginale były na pewno szybki, a pod szybkami szydełkowe serweteczki tak tylko zapytałam nasz odnawiacz meblowy twierdzi, że tam był albo marmur, albo aksamit też jest to możliwe, bo i takie rozwiązania były, choć marmur moim zdaniem nie za bardzo, bo marmurowe bywały raczej całe blaciki górne i prawdę powiedziawszy nie wyglądało to zbyt ciekawie, bo marmur był najczęściej biały lub jasnoszary i jakoś tak ... zimny był i nie zawsze pasował do ciepłych, stylowych mebelków Aksamit b.prawdopodobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.03.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 i prawdę powiedziawszy nie wyglądało to zbyt ciekawie, bo marmur był najczęściej biały lub jasnoszary i jakoś tak ... zimny był i nie zawsze pasował do ciepłych, stylowych mebelków Aksamit b.prawdopodobny. zgadzam się w 100% -mi połączenie marmuru z drewnem (przynajmniej w meblach) zupełnie nie podchodzi... a aksamit za mało praktyczny jest -stąd same dechy a sypialnia taka mi się na Allegro spodobała, ale to ani ten styl, ani kolor -bo to mahoń jest : http://livetime1.cp6.win.pl/zdjecia/056827a_t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 i prawdę powiedziawszy nie wyglądało to zbyt ciekawie, bo marmur był najczęściej biały lub jasnoszary i jakoś tak ... zimny był i nie zawsze pasował do ciepłych, stylowych mebelków Aksamit b.prawdopodobny. zgadzam się w 100% -mi połączenie marmuru z drewnem (przynajmniej w meblach) zupełnie nie podchodzi... a aksamit za mało praktyczny jest -stąd same dechy a sypialnia taka mi się na Allegro spodobała, ale to ani ten styl, ani kolor -bo to mahoń jest : http://livetime1.cp6.win.pl/zdjecia/056827a_t.jpg ja nawet w jednej szafeczce specjalnie zmieniłam blat z marmurowego na drewniany, ale mam swietnego renowatora i pięknie mi dobrał nowy blacik Kasia, ta sypialnia jest rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts