kachna28 02.04.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Kasia połączyla też odpowiednio ramy aluminiowe witryn z uchwytami. Wybrała szerokie ramy. Ja mam wąskie ramki i wąskie uchwyty. Duży wpływ na wygląd kuchni mają blaty. Kasi kuchnia z jasnymi blatami wygląda widniej, jasniej. Ja dałam blaty grafitowe i ciemniejsze płytki. Moja kuchnia nie jest tak świeża, jest chłodniejsza No tak mi sie wydaje no i tu się mylisz.. nie dogadałam się z gościem co do tych frontów aluminiowych on zapytał mnie tylko czy chcę 2 czy 4cm, a myślałam, że kształt obu jest identyczny, tylko ramka szersza.. 2 dni temu okazało się, że tak nie jest (te nie są takie "kanciaste"). Na poczatku chciałam zmieniac -ale jak zamontował i przykręcił uchwyty -to mi się spodobało i takie zostały, chociaż na początku miałam niezlą "nerwę" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.04.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 I jesli mogę prosić to cenę mebli na pw. Chcę sobie porównać, nie ukrywam Nie musi byc na PW -meble kosztowały 8.500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Jak dla mnie to dobrze wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 To chyba też dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.04.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 To chyba też dobra cena jakby było inaczej -to by tych mebli nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Fajna kuchnia. Ulzylo mi, ze juz nie musimy kombinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.04.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Fajna kuchnia. Ulzylo mi, ze juz nie musimy kombinowac. jeszcze okap i stół nie wybrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.04.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Fajna kuchnia. Ulzylo mi, ze juz nie musimy kombinowac. jeszcze okap i stół nie wybrany Dasz rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 03.04.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Sławna kuchnia juz na swoim miejscu Bardzo ładna ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 nooooooooooooooooo kuchniaaaaa bardzo fajnie to wyszło... ja ostatnio byłam w jednym salonie i miałam nawet w ręce takie uchwyty zamontowane na próbnym froncie... bardzo mi się spodobały...wygodne, duże... super - tyle tylko, że mnie się spodobał palisander bardzo się cieszę, że kolejna udana rzecz zagościła w domciu to jeszcze tylko dzielę się moją osobistą wiosną http://images50.fotosik.pl/97/561c43189bbf072amed.jpg http://images42.fotosik.pl/93/cab4895fd25cbb78med.jpg wiosna, wiosna.... nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.04.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Kasia znalazłam jasne zebrano. Cieszę się, że wybrałam ciemne. Jasne bardzo by mnie meczyło. I tu chyba widać to o czym pisałyście z tym przepaseczkowaniem http://j.luxlux.pl/l173/5e18a4e5001f295d49d53eb5/003949.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 kachna bardzo elegancko wyszła ta Twoja kuchnia. a jak napisałaś u mnie że wkleiłaś kuchnię to myślałam że wizualizację mayland wystraszylam się że to Twoja i nawet zastanawiałam się co tu dyplomatycznie napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.04.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 efilo wiem, można sie wszystkiego po mnie spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.04.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 prawda ostatnio podczas wykładu na temat tynków zewnętrznych Pan mnie uświadamiał że właściwie to kolorów z pigmentem czerwonym przecież nie daje się na elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.04.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Nooo nie daje się Ech, nie ma to jak przekonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 efilo zdradz cos wiecej na temat tynkow zenetrznych, jakie sa najlepsze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.04.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 przepraszam z góry właściciela komentarzy za OT markotko - ja idę w silikonowy tynk ze sto. sam tynk wyjdzie ok. 21 zł za metr więc tani nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 No cena niezla ale chyba warto w ten silikonowy zainwestowac, tez o nim myslimy moze nie sto a kabe moze wyjdzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ss_michal 03.04.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Kasiu, super kuchnia, bardzo mi się podoba a mogłabyś zrobić zdjęcie kuchni z salonu? ciekawi mnie jak wygląda za tym "barkiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.04.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam! Maylandziu -ja widziałam kuchnię z jasnego zebrano w BRW w Kielcach -oczopląs murowany Efilo, Kasiu i Bianko -dziękuję za pozytywny "odbiór" mojej kuchni Markotko -my mamy tynk akrylowy Ceresit ("kamyczek" 1,5mm) -i jestesmy bardzo zadowoleni Michał -wkleję taką fotkę -jak będzie podłoga w salonie (na razie jest beton ) oraz blat na "barku" -bo stolarz go właśnie dorabia Co do stolarza -to męczy się strasznie z moimi schodami -za "nowoczesnymi" jak dla niego słychac tylko "k..a" i "ja pier...lę", oraz rzucanie różnymi przedmiotami dlatego w godzinach 7.30 do 19.30 staram się nie przebywac w jego "zasięgu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts