nitubaga 21.04.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ech... ależ Ci zazdroszczę... jak ja bym już chciała mieć jak TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.04.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 a ja dochodze do wniosku, ze teraz pewnie wiele rzeczy zrobiłabym inaczej -i mam ochotę zacząc budowę kolejnego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.04.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 a ja dochodze do wniosku, ze teraz pewnie wiele rzeczy zrobiłabym inaczej -i mam ochotę zacząc budowę kolejnego domu a co takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 21.04.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 a ja dochodze do wniosku, ze teraz pewnie wiele rzeczy zrobiłabym inaczej -i mam ochotę zacząc budowę kolejnego domu Ja też mam często podobne odczucia.... Nie wszystko ma taki klimat jak chciałam, ale cóź..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.04.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 a ja dochodze do wniosku, ze teraz pewnie wiele rzeczy zrobiłabym inaczej -i mam ochotę zacząc budowę kolejnego domu a co takiego? przede wszystkim kupilabym inna działkę -z dala od miasta i sasiadów poza tym pewnie bylaby parterówka... i to chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.04.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 wszystko ma swoje zady i walety z dala od miasta brak komunikacji miejskiej , dluzszy dojaz do pracy,z dala od ludzi - wieksze prawdopodobienstwo wlamania i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.04.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Wpadłam się przywitać i widzę, że u Ciebie też ogrodowo-kwiatkowe szaleństwo Cholera a ja tak zostaję w tyle Ale może jak się u Was wszystkich napatrzę to na przyszły rok turbo włączę Pozdrawiam i trzymam kciuki za majową przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.04.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 pewnie, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 dzień dobry! u mnie to co zwykle -czyli "obsuwa" facet meblowo-garderobiano-szafowy miał montować w czwartek -nie pojawił się i telefonów 2 dni nie odbierał w końcu dzisija go dopadłam -montaż ma być wt-śr -czyli nici z przeprowadzki na 01.05 -bo nie zdążymy z lampkami, meblami itp Dzisiaj jest malarz -ma skończyć całość w pon. oglądał szablon -wyglada na lekko zszokowanego ... zobaczymy co mu z tego wyjdzie -bo jednak zamierza się podjąć roboty8) kafkę zapodaję -bo dzisiaj glowa wyjatkowo ciężka http://www.inspiracjekawowe.pl/container/latte%20macchiato1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.04.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Cześć Kachna!! ja bym nie wytrzymała i już bym mieszkała. Co też robię. U mnie dzisiaj szaleje pan Tomek ogrodnik i ścina, przycina oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 U mnie dzisiaj szaleje pan Tomek ogrodnik i ścina, przycina oj co ścina? żeby nie przesadził! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.04.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 U mnie dzisiaj szaleje pan Tomek ogrodnik i ścina, przycina oj co ścina? żeby nie przesadził! Mamy działkę, która kiedyś była starym sadem i trzeba poprzycinać leczniczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 U mnie dzisiaj szaleje pan Tomek ogrodnik i ścina, przycina oj co ścina? żeby nie przesadził! Mamy działkę, która kiedyś była starym sadem i trzeba poprzycinać leczniczo. to dziwne, ze nie wsadzacie "drzew ozdobnych' tylko zostawiacie stare owocowe -chwali się -bo jak moi znajomi mają taką działkę, to tam teraz totalna destrukcja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.04.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 U mnie dzisiaj szaleje pan Tomek ogrodnik i ścina, przycina oj co ścina? żeby nie przesadził! Mamy działkę, która kiedyś była starym sadem i trzeba poprzycinać leczniczo. to dziwne, ze nie wsadzacie "drzew ozdobnych' tylko zostawiacie stare owocowe -chwali się -bo jak moi znajomi mają taką działkę, to tam teraz totalna destrukcja jest Bo ja chcę ogród ekoloiczny, nie pochłaniajacy duzo wody. lecę do roboty , łazienkę - jedna bo z niej korzystamy - mieszkamy nadal na dole pokaże około obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 czesc Kacha, my tez moze dzis cos pomalujemy ale sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Ja tez pomalowalam dzisiaj... sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 a ja jeszcze nie lece na zakupy krzaczorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Ja tez pomalowalam dzisiaj... sie. ja jakbym się dzisiaj nie pomalowała to by mnie rodzony mąż nie poznał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Ja tez pomalowalam dzisiaj... sie. ja jakbym się dzisiaj nie pomalowała to by mnie rodzony mąż nie poznał ... To jeszcze nie jest z Toba tak zle. Jak ja mam kaca, to zdycham i w ogole mnie nie obchodzi, czy mnie ktos poznaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Ja tez pomalowalam dzisiaj... sie. ja jakbym się dzisiaj nie pomalowała to by mnie rodzony mąż nie poznał ... To jeszcze nie jest z Toba tak zle. Jak ja mam kaca, to zdycham i w ogole mnie nie obchodzi, czy mnie ktos poznaje. Też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts