malgos2 25.04.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Ja tez pomalowalam dzisiaj... sie. ja jakbym się dzisiaj nie pomalowała to by mnie rodzony mąż nie poznał ... To jeszcze nie jest z Toba tak zle. Jak ja mam kaca, to zdycham i w ogole mnie nie obchodzi, czy mnie ktos poznaje. Też tak mam Chyba musimy Kasi pokazac, jak wyglada skacowany czlowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Chyba musimy jej pokazać, jak się czuje skacowany człowiek Jak jesteś w stanie się umalować bez wydłubania oka kredką, to jeszcze nie kac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Chyba musimy jej pokazać, jak się czuje skacowany człowiek Jak jesteś w stanie się umalować bez wydłubania oka kredką, to jeszcze nie kac Najpierw je jeszcze musisz otworzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Chyba musimy jej pokazać, jak się czuje skacowany człowiek Jak jesteś w stanie się umalować bez wydłubania oka kredką, to jeszcze nie kac Najpierw je jeszcze musisz otworzyc. Żeby otworzyć, to trzeba je znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Chyba musimy jej pokazać, jak się czuje skacowany człowiek Jak jesteś w stanie się umalować bez wydłubania oka kredką, to jeszcze nie kac Najpierw je jeszcze musisz otworzyc. Żeby otworzyć, to trzeba je znaleźć Oooooo, i tym sposobem Kasie uzdrowilysmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Chyba musimy jej pokazać, jak się czuje skacowany człowiek Jak jesteś w stanie się umalować bez wydłubania oka kredką, to jeszcze nie kac Najpierw je jeszcze musisz otworzyc. Żeby otworzyć, to trzeba je znaleźć Oooooo, i tym sposobem Kasie uzdrowilysmy. I znikła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 jestem jestem -tylko mąż mi się niespodziewanie objawił (miał wrócić wieczorem dopiero) i musiałam go powitać Ja dla bezpieczeństwa dzisiaj kredki nie uzywałam -tylko cienie i tusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 jestem jestem -tylko mąż mi się niespodziewanie objawił (miał wrócić wieczorem dopiero) i musiałam go powitać Ja dla bezpieczeństwa dzisiaj kredki nie uzywałam -tylko cienie i tusz To też może być niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 jestem jestem -tylko mąż mi się niespodziewanie objawił (miał wrócić wieczorem dopiero) i musiałam go powitać Ja dla bezpieczeństwa dzisiaj kredki nie uzywałam -tylko cienie i tusz To też może być niebezpieczne Szczegolnie ten tusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.04.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Cześć Gdzie kawa??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.04.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Hej- kafki nie podałam bo od rana pojechałam do castoramy po popierdółki typu: karnisz, rolety, wieszaczki na reczniki i papier toaletowy -i k..a wydałam na te pierdoly 600zł Ale za to kupiłam sobie seksowne końcówki : http://images8.fotosik.pl/19/5d5cc019b0886c10med.jpg Poza tym jutro będziemy eksperymentować z szablonem -zamiast zwykłej farby kupiliśmy jakąś pastę gruboziarnistą (pomalujemy ja na kolor jasny beż) oraz srebrny werniks... zobaczymy co wyjdzie -bo to nasz pierwszy raz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 To będzie jak sex ten pierwszy czekamy na potomstwo artystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.04.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Hej Kasia, No schody super!! Wogle kominek to mnie zastrzelił, z krzesła spadłabym normalnie. Cudny jest. Czekam na resztę Na artystyczne dzieci też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Kasia, Kasia.. Tobie to tylko jedno w głowie Powiedz mi, co to za roślinka?? http://images6.fotosik.pl/456/81640d1d1dc902acmed.jpg to pigwowiec?? juz parę razy to widziałam i smaka mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.04.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wiolasz -dzięki ale kominek to już "stary" jest Aniu -to pigwowiec -zgadłaś Co do artystycznych wypocin -to jesteśmy w połowie roboty dzisiaj malowaliśmy szablon tą papką z Castoramy (jest biała), a potem kolorkiem beżowym. jutro -jak wyschnie to odedrzemy szablon i pociągniemy gałąź werniksem (srebrno-perłowym ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.04.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 karnisz super a drzewka jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.04.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a drzewka jestem ciekawa a ja to dopiero jestem ciekawa mam nadzieję, że nie bedziemy jutro go zamalowywać bo kicha wyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.04.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 foty beda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.04.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 foty beda? zależy od efektu jak bedzie opłakany -to nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.04.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 e tam pewnie bedzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts