malgos2 02.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Fajniscie tam juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Fajniscie tam juz. dzięki! jeszcze tylko zostało powieszenie lamp i kilka gniazdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 http://images6.fotosik.pl/463/f352c703980334f4med.jpg On w ogóle wygląda jak od kompletu ze schodami Na pierwszy rzut oka ta folia na nogach wygląda jak okucia od barierki Może pokombinuj, żeby Ci stolarz takie dorobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Na pierwszy rzut oka ta folia na nogach wygląda jak okucia od barierki Może pokombinuj, żeby Ci stolarz takie dorobił? eee -no bez przesady poza tym by mi podłogę rysowały -i tak muszę filc dokupić na razie będą "ubrane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Na pierwszy rzut oka ta folia na nogach wygląda jak okucia od barierki Może pokombinuj, żeby Ci stolarz takie dorobił? eee -no bez przesady poza tym by mi podłogę rysowały -i tak muszę filc dokupić na razie będą "ubrane" Przecież filc i tak możesz dać Przemyśl - wyglądałoby zaj... Nie musisz tego robić od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Na pierwszy rzut oka ta folia na nogach wygląda jak okucia od barierki Może pokombinuj, żeby Ci stolarz takie dorobił? eee -no bez przesady poza tym by mi podłogę rysowały -i tak muszę filc dokupić na razie będą "ubrane" Przecież filc i tak możesz dać Przemyśl - wyglądałoby zaj... Nie musisz tego robić od razu Dobrze mowi Olga, zajebiscie by wygladalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Dobrze mowi Olga, zajebiscie by wygladalo... dajcie spokój! przecież do tego stołu są krzesła -to co? je też mam podkuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Dobrze mowi Olga, zajebiscie by wygladalo... dajcie spokój! przecież do tego stołu są krzesła -to co? je też mam podkuć? Nioooo Zbieraj kaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Dobrze mowi Olga, zajebiscie by wygladalo... dajcie spokój! przecież do tego stołu są krzesła -to co? je też mam podkuć? Nioooo Zbieraj kaskę Cos czuje, ze sie parapetowa odwlecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Cos czuje, ze sie parapetowa odwlecze. nic się nie odwlecze! -stół jest piękny w całej swej "drewnowatości" -podkuwania nie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Dobrze mowi Olga, zajebiscie by wygladalo... dajcie spokój! przecież do tego stołu są krzesła -to co? je też mam podkuć? Nioooo Zbieraj kaskę Cos czuje, ze sie parapetowa odwlecze. Może zacząć zbierać po parapetówie I to nie jest taki głupi pomysł, żeby krzesła też podkuć. Weźta pierwsze lepsze, nawet drogie, krzesło z drewnianymi nogami, używane parę lat i obejrzyjcie właśnie ten dół nóg. Nawet nie trzeba się specjalnie przyglądać, żeby zobaczyć uszkodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Weźta pierwsze lepsze, nawet drogie, krzesło z drewnianymi nogami, używane parę lat i obejrzyjcie właśnie ten dół nóg. Nawet nie trzeba się specjalnie przyglądać, żeby zobaczyć uszkodzenia u mnie będą używane od "wielkiego dzwonu" -na co dzień w kuchni bedziemy się posiłkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Dobrze mowi Olga, zajebiscie by wygladalo... dajcie spokój! przecież do tego stołu są krzesła -to co? je też mam podkuć? Nioooo Zbieraj kaskę Cos czuje, ze sie parapetowa odwlecze. Może zacząć zbierać po parapetówie I to nie jest taki głupi pomysł, żeby krzesła też podkuć. Weźta pierwsze lepsze, nawet drogie, krzesło z drewnianymi nogami, używane parę lat i obejrzyjcie właśnie ten dół nóg. Nawet nie trzeba się specjalnie przyglądać, żeby zobaczyć uszkodzenia Tez o tym pomyslalam, ze nogi sie zuzywaja najbardziej, wiec takie podkucie ma praktyczny sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Weźta pierwsze lepsze, nawet drogie, krzesło z drewnianymi nogami, używane parę lat i obejrzyjcie właśnie ten dół nóg. Nawet nie trzeba się specjalnie przyglądać, żeby zobaczyć uszkodzenia u mnie będą używane od "wielkiego dzwonu" -na co dzień w kuchni bedziemy się posiłkować Echhh, Kasia, Kasia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Zawinie w folie i bedzie odpakowywac od wielkiego dzwonu, zostaw ja Olga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Zawinie w folie i bedzie odpakowywac od wielkiego dzwonu I to jest myśl!!! sofy też bedą zapakowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 02.05.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Ja obowiązkowo przy moim potworze kanapowym używam narzut z Ikei tych kremowych... Bo normalnie bym na tapicera lub pracza nie narobiła... Co innego tylko przy ludziach...Ludzie wiedzą że z mokrymi łapami się nie kładzie na jasne sofy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Nie lepiej ciemne kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Ja obowiązkowo przy moim potworze kanapowym używam narzut z Ikei tych kremowych... Bo normalnie bym na tapicera lub pracza nie narobiła... Co innego tylko przy ludziach...Ludzie wiedzą że z mokrymi łapami się nie kładzie na jasne sofy.... Tiaaa, zwłaszcza dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.05.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Tiaaa, zwłaszcza dzieci zwłaszcza z czekoladą w garści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts