OK 12.06.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 To może futro? Nie ma się co śmiać -w max-Flizie widziałam "futrzaste" płytki -cena -250zł/szt Och Wypowiedziałaś zakazane słowo A ja już miałam nadzieję na futrzastą łazienkę Widziałam ją oczami wyobraźni które to słowo zakazane jest? Szaaa: "płytki" Jeśli chodzi o równanie ścian - to już nawet nie chodzi o patrzenie na nie, chodzi o dopasowywanie potem wszystkiego ręcznie, podkuwanie przy drzwiach, możliwość robienia zabudowy itd... Ja olałam temat, bo mi wizualnie krzywe ściany nie przeszkadzają - w starym mieszkaniu taki ich urok i już. Ale teraz mam zgryza z każdą duperelą Praktycznie nawet z powieszeniem obrazka - te Wasze to koło krzywych nawet nie stały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 To może futro? Nie ma się co śmiać -w max-Flizie widziałam "futrzaste" płytki -cena -250zł/szt Och Wypowiedziałaś zakazane słowo A ja już miałam nadzieję na futrzastą łazienkę Widziałam ją oczami wyobraźni które to słowo zakazane jest? Szaaa: "płytki" Wszystko slyszalam! Futro mozemy sobie... namalowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Nie ta fakturka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Sorki, strukturka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Sorki, strukturka Szczerze mowiac pomyslalam w pierwszej chwili o normalnym futrze. Ale co za roznica czy plytki, czy namalowane? Futro malowac to mozna na suficie, zeby oko zmylic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No właśnie ja też o normalnym futrze pomyślałam Nie wiem czemu - czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No właśnie ja też o normalnym futrze pomyślałam Nie wiem czemu - czarnym Bo masz czarne podniebienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No właśnie ja też o normalnym futrze pomyślałam Nie wiem czemu - czarnym Bo masz czarne podniebienie. Że niby wściekła jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No właśnie ja też o normalnym futrze pomyślałam Nie wiem czemu - czarnym Bo masz czarne podniebienie. Że niby wściekła jestem? Alez skad! Ostra po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Eee tam, ja łagodna jestem jak aniołek Dopóki wszystko jest po mojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Eee tam, ja łagodna jestem jak aniołek Dopóki wszystko jest po mojemu No to tak jak ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.06.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No właśnie ja też o normalnym futrze pomyślałam Nie wiem czemu - czarnym Bo masz czarne podniebienie. Że niby wściekła jestem? Alez skad! Ostra po prostu. No to ja odmawiam spania z Olgą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No właśnie ja też o normalnym futrze pomyślałam Nie wiem czemu - czarnym Bo masz czarne podniebienie. Że niby wściekła jestem? Alez skad! Ostra po prostu. No to ja odmawiam spania z Olgą! Kochanie, ależ ja nie gryzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kasia, nie marudź, może nie wiesz co tracisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.06.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kasia, nie marudź, może nie wiesz co tracisz No właśnie -może się okaże, że zamiast do domu, to wrócę z Olgą do Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kasia, nie marudź, może nie wiesz co tracisz No właśnie -może się okaże, że zamiast do domu, to wrócę z Olgą do Warszawy Czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kasia, nie marudź, może nie wiesz co tracisz No właśnie -może się okaże, że zamiast do domu, to wrócę z Olgą do Warszawy Czemu nie? No pieknie, w ciag wpadniecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kasia, nie marudź, może nie wiesz co tracisz No właśnie -może się okaże, że zamiast do domu, to wrócę z Olgą do Warszawy Czemu nie? No pieknie, w ciag wpadniecie. Małgoś, w pewnym wieku to już się nie wpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kasia, nie marudź, może nie wiesz co tracisz No właśnie -może się okaże, że zamiast do domu, to wrócę z Olgą do Warszawy Czemu nie? No pieknie, w ciag wpadniecie. Małgoś, w pewnym wieku to już się nie wpada Ja o piciu, a Ty ciagle o seksie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Bo Ci się gdzieś kontekst zgubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts