kachna28 07.05.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 priva wysłałam wiem i jestem very happy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 2,5cm pianki No widze, ale to jest lateksowa pianka? Cholera ja wie, co? Pianka lateksowa jest to mieszanina lateksu syntetycznego z naturalnym mleczkiem drzewa kauczukowego. Lateks charakteryzuje się wysoką trwałością i elastycznością punktową, doskonale dopasowuje się do kształtów ciała oraz gwarantuje wysoki komfort snu. Dzięki systemowi otworów wnętrze materaca poddawane jest procesowi ciągłej wentylacji. W materacach lateksowych naszej kolekcji zawartość lateksu jest bardzo wysoka i waha się w granicach od 50-65%. Wysokie proporcje lateksu naturalnego znacznie zwiększają elastyczność oraz wytrzymałość materaca. To dlaczego nie napisali "pianka lateksowa" tylko "pianka", he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.05.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To dlaczego nie napisali "pianka lateksowa" tylko "pianka", he? przy "moim" (tym z Allegro -model OLIMP) napisali i tego się trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To dlaczego nie napisali "pianka lateksowa" tylko "pianka", he? przy "moim" (tym z Allegro -model OLIMP) napisali i tego się trzymam Ale tez Hilding? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.05.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To dlaczego nie napisali "pianka lateksowa" tylko "pianka", he? przy "moim" (tym z Allegro -model OLIMP) napisali i tego się trzymam Ale tez Hilding? Nie -ten: http://www.allegro.pl/item621720187_materac_olimp_160_200_7stref_lateks_memory_tanio.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 To dlaczego nie napisali "pianka lateksowa" tylko "pianka", he? przy "moim" (tym z Allegro -model OLIMP) napisali i tego się trzymam Ale tez Hilding? Nie -ten: http://www.allegro.pl/item621720187_materac_olimp_160_200_7stref_lateks_memory_tanio.html No to skad wiesz, jaka pianka jest w moim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.05.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no to skad wiesz, jaka pianka jest w moim? nie wiem ale myslę, że jakby byl lateks to by napisali -bo każdy producent się nim "chwali" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 2,5cm pianki No widze, ale to jest lateksowa pianka? Cholera ja wie, co? Pianka lateksowa jest to mieszanina lateksu syntetycznego z naturalnym mleczkiem drzewa kauczukowego. Lateks charakteryzuje się wysoką trwałością i elastycznością punktową, doskonale dopasowuje się do kształtów ciała oraz gwarantuje wysoki komfort snu. Dzięki systemowi otworów wnętrze materaca poddawane jest procesowi ciągłej wentylacji. W materacach lateksowych naszej kolekcji zawartość lateksu jest bardzo wysoka i waha się w granicach od 50-65%. Wysokie proporcje lateksu naturalnego znacznie zwiększają elastyczność oraz wytrzymałość materaca. To na jaki temat to bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.05.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 teraz dopiero zauwazyłam, ze nie pytalaś: "co to jest lateksowa pianka?", tylko: "ale to jest lateksowa pianka?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 teraz dopiero zauwazyłam, ze nie pytalaś: "co to jest lateksowa pianka?", tylko: "ale to jest lateksowa pianka?" No widze, ze ze mnie glupa robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.05.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Heloł -dzisiaj zaszalałam zamowiłam materac (Olimp ) za 915 zl, ORAZ -stolik i krzesła do kuchni!!! W końcu uległam samej sobie i mężulowi i zamówiłam te upatrzone rok temu z Paged-u (330zl/szt -ale do kuchni to tylko 3szt....): http://www.pagedmeble.pl/gfx/med/a-9241-gl.jpg Radość studzi mi jedynie czas oczekiwania -10 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Hejka U Ciebie coraz piękniej z dnia na dzień Fajosko Jeśli codzi o materac to my mamy lateksowy. Śpi się rewelacyjnie Polecam jak najbardziej Pozdrawiam i życzę rychłej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.05.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 fajne sa te krzesla.a ja ciagle nie wiem jakie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.05.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dzień dobry! dzisiaj po pracy udałam się po: 1. Kupić firanki "makarony" do zielonego gabinetu -NIE KUPIŁAM 2. Kupić zasłony do sypialni -NIE KUPIŁAM 3. Kupić koszyki do łazienki -NIE KUPIŁAM 4. Pomacać jakikolwiek serwis z Lubiany zanim wydam na niego 900zł -NIE ZNALAZŁAM ŻADNEGO Z tego wniosek że trzeba się wynosić z tej dziury, jaką jest Sandomierz PS Jedynym pozytywem dnia dzisiejszego jest list z banku, w którym poinformowano mnie o spadku oprocentoweania, a tym samym zmniejszeniu raty o ok 130zł/m-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Przyjedz do Krakowa na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.05.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Przyjedz do Krakowa na zakupy. to samo mi monsz powiedział z tym, że mogłam się jakiś tydzień temu wybrać z kolei wtedy jeszcze pensji nie miałam a teraz to mu już totalnie nie pasi (w ten łykend już w nowym domku będziemy mieszkać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Przyjedz do Krakowa na zakupy. to samo mi monsz powiedział z tym, że mogłam się jakiś tydzień temu wybrać z kolei wtedy jeszcze pensji nie miałam a teraz to mu już totalnie nie pasi (w ten łykend już w nowym domku będziemy mieszkać ) Nie rob scen, nie ten weekend, to nastepny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.05.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nie rob scen, nie ten weekend, to nastepny. w następny to pasuje rodzinkę zaprosić w nowe progi -tym bardziej, że się mi okragłe urodziny szykują .. a właśnie: Wczoraj zapytałam męża, czy bedzie mnie kochał, jak mi "30" stuknie -odpowiedział: "samochod też mam stary" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.05.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nie rob scen, nie ten weekend, to nastepny. w następny to pasuje rodzinkę zaprosić w nowe progi -tym bardziej, że się mi okragłe urodziny szykują .. a właśnie: Wczoraj zapytałam męża, czy bedzie mnie kochał, jak mi "30" stuknie -odpowiedział: "samochod też mam stary" ale dzisiaj wesolo na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.05.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Kachna zamówiłaś ładne krzesła to teraz cierpliwie czekaj na kolejne zakupy. Nie wszystko na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts