Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

2,5cm pianki

No widze, ale to jest lateksowa pianka? Cholera ja wie, co? :roll:

Pianka lateksowa jest to mieszanina lateksu syntetycznego z naturalnym mleczkiem drzewa kauczukowego. Lateks charakteryzuje się wysoką trwałością i elastycznością punktową, doskonale dopasowuje się do kształtów ciała oraz gwarantuje wysoki komfort snu. Dzięki systemowi otworów wnętrze materaca poddawane jest procesowi ciągłej wentylacji. W materacach lateksowych naszej kolekcji zawartość lateksu jest bardzo wysoka i waha się w granicach od 50-65%. Wysokie proporcje lateksu naturalnego znacznie zwiększają elastyczność oraz wytrzymałość materaca.

To dlaczego nie napisali "pianka lateksowa" tylko "pianka", he? :roll: :roll: :roll:

To dlaczego nie napisali "pianka lateksowa" tylko "pianka", he? :roll: :roll: :roll:

przy "moim" (tym z Allegro -model OLIMP) napisali i tego się trzymam :)

Ale tez Hilding? :roll:

Nie -ten:

http://www.allegro.pl/item621720187_materac_olimp_160_200_7stref_lateks_memory_tanio.html

No to skad wiesz, jaka pianka jest w moim? :roll: :roll: :roll:

2,5cm pianki

No widze, ale to jest lateksowa pianka? Cholera ja wie, co? :roll:

Pianka lateksowa jest to mieszanina lateksu syntetycznego z naturalnym mleczkiem drzewa kauczukowego. Lateks charakteryzuje się wysoką trwałością i elastycznością punktową, doskonale dopasowuje się do kształtów ciała oraz gwarantuje wysoki komfort snu. Dzięki systemowi otworów wnętrze materaca poddawane jest procesowi ciągłej wentylacji. W materacach lateksowych naszej kolekcji zawartość lateksu jest bardzo wysoka i waha się w granicach od 50-65%. Wysokie proporcje lateksu naturalnego znacznie zwiększają elastyczność oraz wytrzymałość materaca.

To na jaki temat to bylo? :o :o :o :o

Heloł -dzisiaj zaszalałam :) zamowiłam materac (Olimp :) ) za 915 zl, ORAZ -stolik i krzesła do kuchni!!!

W końcu uległam samej sobie i mężulowi i zamówiłam te upatrzone rok temu z Paged-u (330zl/szt :roll: -ale do kuchni to tylko 3szt....):

http://www.pagedmeble.pl/gfx/med/a-9241-gl.jpg

Radość studzi mi jedynie czas oczekiwania -10 tygodni :o :evil:

Dzień dobry! dzisiaj po pracy udałam się po:

1. Kupić firanki "makarony" do zielonego gabinetu -NIE KUPIŁAM :evil:

2. Kupić zasłony do sypialni -NIE KUPIŁAM :evil:

3. Kupić koszyki do łazienki -NIE KUPIŁAM :evil:

4. Pomacać jakikolwiek serwis z Lubiany zanim wydam na niego 900zł -NIE ZNALAZŁAM ŻADNEGO :evil:

Z tego wniosek że trzeba się wynosić z tej dziury, jaką jest Sandomierz :x :x :x

PS Jedynym pozytywem dnia dzisiejszego jest list z banku, w którym poinformowano mnie o spadku oprocentoweania, a tym samym zmniejszeniu raty o ok 130zł/m-c :)

Przyjedz do Krakowa na zakupy. :lol: :lol: :lol:

to samo mi monsz powiedział :) z tym, że mogłam się jakiś tydzień temu wybrać :roll: z kolei wtedy jeszcze pensji nie miałam :-? a teraz to mu już totalnie nie pasi (w ten łykend już w nowym domku będziemy mieszkać :wink: )

Nie rob scen, nie ten weekend, to nastepny. 8)

Nie rob scen, nie ten weekend, to nastepny. 8)

w następny to pasuje rodzinkę zaprosić w nowe progi -tym bardziej, że się mi okragłe urodziny szykują :roll: ..

a właśnie: Wczoraj zapytałam męża, czy bedzie mnie kochał, jak mi "30" stuknie -odpowiedział:

"samochod też mam stary" :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale dzisiaj wesolo na FM