Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

markoto napisał:
to moze masz jednak ultraspeed ale na 15l??

bu ultramax to takie

http://img.nokaut.pl/p/1d/c8/1dc8a03e4af0f8a6181c84fb1dfb4014500x500.jpg

ja mam taki. jest ekstra. minusem mopa jest to że trzeba go dobrze wysuszyć bo jak kiedyś mokrego zamknęłam go w szafce to łooooooo

a takie karchery parowe to do czego służą?

efilo napisał:
ja mam taki. jest ekstra. minusem mopa jest to że trzeba go dobrze wysuszyć bo jak kiedyś mokrego zamknęłam go w szafce to łooooooo

ja tez mam tego a że nie mam szafki -stoi luzem w kotlowni -to nic sie złego nie dzieje :)

Parowego mopa ma moja kumpela -i jest bardzo zadowolona. Z tym, ze on jest spoko do paneli czy płytek -do drewna niepowinno się go używać (tak słyszalam :roll: )

ja to już mam dość sprzątania :evil: latam ze ścierą do 22-ej a i tak jest syf! dzisiaj sobie zrobiłam wakacje, tym bardziej że po wczorajszym sprzataniu -dzisiaj mężul z szwagrem nosili resztę mebli ze starego domku, no i ofcors w buciorach (przecież nie każę im papci zakładać, jak mają na plecach 100kilową szafę :roll: ), no i znowu syf.. spakowałam sie i pojechalam do mamusi :)

kachna28 napisał:
ja to już mam dość sprzątania :evil: latam ze ścierą do 22-ej a i tak jest syf! dzisiaj sobie zrobiłam wakacje, tym bardziej że po wczorajszym sprzataniu -dzisiaj mężul z szwagrem nosili resztę mebli ze starego domku, no i ofcors w buciorach (przecież nie każę im papci zakładać, jak mają na plecach 100kilową szafę :roll: ), no i znowu syf.. spakowałam sie i pojechalam do mamusi :)

:lol: :lol: :lol: