malgos2 23.05.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 ja to już mam dość sprzątania latam ze ścierą do 22-ej a i tak jest syf! dzisiaj sobie zrobiłam wakacje, tym bardziej że po wczorajszym sprzataniu -dzisiaj mężul z szwagrem nosili resztę mebli ze starego domku, no i ofcors w buciorach (przecież nie każę im papci zakładać, jak mają na plecach 100kilową szafę ), no i znowu syf.. spakowałam sie i pojechalam do mamusi Dlatego ja nie sprzatam dopoki ostatni mebel mi nie stanie w mieszkanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.05.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 ja to już mam dość sprzątania latam ze ścierą do 22-ej a i tak jest syf! dzisiaj sobie zrobiłam wakacje, tym bardziej że po wczorajszym sprzataniu -dzisiaj mężul z szwagrem nosili resztę mebli ze starego domku, no i ofcors w buciorach (przecież nie każę im papci zakładać, jak mają na plecach 100kilową szafę ), no i znowu syf.. spakowałam sie i pojechalam do mamusi Dlatego ja nie sprzatam dopoki ostatni mebel mi nie stanie w mieszkanku. Ja nie mam ani jednego więc nie bedę też sprzątać Olga, powiem Ci że właśnie mój maż mi trawkę świeżą posiał Powinny zniknąć już placki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.05.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Dlatego ja nie sprzatam dopoki ostatni mebel mi nie stanie w mieszkanku. oj malgos -mi to jeszcze chwilę zajmie -za 2 tyg bedzie sypialnia, a teraz musze mężula pzycisnąć, zeby mi do kupy złozył ten regał i biblioteczkę, którą dzisiaj wtaszczyli Pokażę Wam moje lampeczki Leroyowe w sypialni przy okazji: sufitowa: http://images8.fotosik.pl/33/4223bd56304479e9med.jpg nocna (mam 2szt ): http://images8.fotosik.pl/33/5d54cf4820da97d6med.jpg starałam się dobierać pod tapetę, ale oczywiście kolorek nie taki.. ale ujdzie -co? No i mam jeszce jeden problemik, otóż w kotlowni nad wanienką przydałaby mi się jakaś suszarka sznurkowa. Wszedzie sa takie z obniżanymi drążkami -u mnie się nie sprawdzi, ponieważ tam jest tylko jedna wysokość -wyżej mi drążki nie podjada -bo skos, ani niżej (bo wanienka). Tak to wygląda: http://images6.fotosik.pl/474/bbd4a4156aef5c12med.jpg Muszą być sznurki na jednym poziomie, taką znalalam na Allegro, na zywo nie widziałam -co myslicie?: http://kadees21.republika.pl/pod1.JPG http://www.allegro.pl/item633701707_suszarka_automatyczna_lazienkowa_22_5_m_sznur.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.05.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Ja widziałam, moja ciocia w bloku miała, super rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.05.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Ja widziałam, moja ciocia w bloku miała, super rzecz. a jaka jest "technologia"? wyciągam te sznurki i co sobie mam potem z nimi zrobić? trzymać w ręku aż pranie wyschnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.05.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Kasia a nie mozesz mieć tam na stałe takie no półki jak na ręczniki?http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30049279Wydaje mi się estetyczniejszym rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.05.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Kasia a nie mozesz mieć tam na stałe takie no półki jak na ręczniki? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30049279 Wydaje mi się estetyczniejszym rozwiązaniem maylandziu -to ma być na pranie -nie tylko na ręczniki, ta półka ładna -ale za mała... Gdybym kupiła jakieś sznurki to miałabym 120cm (długość od ściany do ściany nad wanną) X np 5 sznurków do wieszania. Estetyka nie jest przesądzająca -to kotlownia w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.05.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.05.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Kasia, to sie musi gdzies przykręcać jakoś albo zaczepiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.05.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 To sie zaczepia o haki na przeciwleglej scianie. No chyba, ze ktos lubi trzymac w rece dopoki pranie nie wyschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 23.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 KAchna GRATULACJE ogromne. I co Ci życzyć na urodzinki jak taki super prezent masz. Świetnie, będziesz pamiętała te urodziny już zawsze i dobrze wspominala salonik masz piękny, zresztą co tu dużo gadać jak moje ulubione kolorki. KAnapy rewelacja, sama bym kupiła takie ale mnie na tyle nie stać (wolę zaplanować wakacje ) ale wypatrzyłam podobne w kształcie, nie wiem czy pokazywałam u mnie, bo to dawno było. Zaraz tam pójdę, wstawię zdjęcia co mam i opowiem co u mnie słychać. Życzę Ci pięknych chwil w tym pięknym domku no i radośći z zagospodarowywania reszty A sypialnię nam pokażesz??? PS> Sprzątanie CI się kiedyś znudzi i znormalniejesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.05.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dzień dobry niedzielnie! u mnie piekne słonko , kaffkę zapodaję: http://pl.dallmayr.com/automaten/images/popup/rz_popup_moe_autom.jpg A sypialnię nam pokażesz??? Pokażę jak tylko bedzie na razie śpimy na materacu. Czekamy na łóżko i szafeczki. Wczoraj odebrałam zasłonki (szyły się), ale są do przerobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.05.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 To ja poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.05.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 To ja poczekam to może byś się w międzyczasie w kwestii suszarki nad wannę wypowiedziała? (bo o mopa nie pytam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.05.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 To ja poczekam to może byś się w międzyczasie w kwestii suszarki nad wannę wypowiedziała? (bo o mopa nie pytam ) Kiedyś (ale lata temu) miałam taką na balkonie - wyciąganą. Jak Małgoś napisała, zaczepia ją się o mocowanie na przeciwnej ścianie Ja nie byłam zadowolona, bo po jednym roku, ten mechanizm zwijający sznurki już działał b. źle, a po kolejnym po prostu się zepsuł Ale to było lata temu, może już coś lepszego wymyślili Z drugiej strony, jakiś mechanizm jednak musi być, a mechanizmy mają to do siebie, że nie są wieczne Musisz dopytać kogoś, kto taką ma od 2-3 lat, jak to z nimi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.05.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dzieki Olga -pomyślę jeszcze -ale ta z opuszczanymi drążkami napewno odpada -bo za duzo tych pierdół-wieszadełek, dźwigienek i linek dla mnie a teraz pochwalę wam się materiałem na zasłonki do sypialni, kupiłam w Liroyu -i udalo mi sie dobrać kolorek idealnie do ścian (cafe latte), i wzorek podobny do tapety: http://images8.fotosik.pl/33/dbfd8d8dae196569med.jpg http://images6.fotosik.pl/475/da19ca0d4473be3dmed.jpg Fajny co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.05.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Super Rzeczywiście idealnie dobrane A co do suszarki, to ja sobie właśnie te opuszczane chwalę najbardziej Tam się nie ma co zepsuć, wygodne, bo wieszasz na 'swojej' wysokości, opuszczasz tylko ten drążek, który potrzebujesz... No i linki nie mają tendencji do zwisania, bo jest drążek Skomplikowane tylko przy montażu, bo się można zaplątać, a później to już łatwizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 24.05.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 zaslonki super, lubię taki kolorek. ale tej tapety nie masz dużo w sypialni??? co do suszarki to widzę po zdjęciu że drążki Ci się nie sprawdzą i ta chyba jest najlepsza z możliwych. Wydaje mi się że dużo ona nie udźwignie, ale to już Ty decydujesz co na niej wieszasz. JA widziałam jeszcze takie "drabinki" opuszczane na ścianę i podnoszone, ale one sa cały czas widoczne a ta sprytnie się chowa. Jak się zepsuje to trudno - kupisz nową.... w takiej z prętami też w końcu sznurki sie przecierają itd, u mnie jeden pręt się wygiął bo ciężkie rzeczy powiesiłam . Nie ma co sie zastanawiać, tylko żeby jaka większa była, przynajmniej na szerokość wanny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.05.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 super nie wiedzialam ze w marketach budowlanych sa zaslonki Kaska Tymi w koncu powiesz co chcesz na parapetowe??? bie nie przyjade!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.05.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 super nie wiedzialam ze w marketach budowlanych sa zaslonki Kaska Tymi w koncu powiesz co chcesz na parapetowe??? bie nie przyjade!!!!! Anju -w Rzeszowie w Leroyu to oczopląsu od tkanin mozna dostać -w zadnym innym (a w kilku miastach i marketach byłam) -nie ma takiego wyboru A co do prezentu -to nie zawracaj sobie glowy! może być czekolada albo w ogole coś ładnego co by mi o Was przypominało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts