OK 24.05.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 super nie wiedzialam ze w marketach budowlanych sa zaslonki Kaska Tymi w koncu powiesz co chcesz na parapetowe??? bie nie przyjade!!!!! Anju -w Rzeszowie w Leroyu to oczopląsu od tkanin mozna dostać -w zadnym innym (a w kilku miastach i marketach byłam) -nie ma takiego wyboru A co do prezentu -to nie zawracaj sobie glowy! może być czekolada albo w ogole coś ładnego co by mi o Was przypominało Nie marudź, bo dostaniesz nasze grupowe zdjęcie do powieszenia na honorowym miejscu Jak chcesz coś rozsądnego, to gadaj, co Ci chodzi po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Wlasnie Kasia, gadaj, bo Ci kupimy toster i czajnik bezprzewodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.05.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nie marudź, bo dostaniesz nasze grupowe zdjęcie do powieszenia na honorowym miejscu Jak chcesz coś rozsądnego, to gadaj, co Ci chodzi po głowie bardzo dobry pomysł!!! tylko w sepii albo cz-biale proszę! i z autografami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.05.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nie marudź, bo dostaniesz nasze grupowe zdjęcie do powieszenia na honorowym miejscu Jak chcesz coś rozsądnego, to gadaj, co Ci chodzi po głowie bardzo dobry pomysł!!! tylko w sepii albo cz-biale proszę! i z autografami Z góry uprzedzam, że Nitka dostanie nakaz kontroli czy wisi, za każdym razem, jak będzie w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 super nie wiedzialam ze w marketach budowlanych sa zaslonki Kaska Tymi w koncu powiesz co chcesz na parapetowe??? bie nie przyjade!!!!! Anju -w Rzeszowie w Leroyu to oczopląsu od tkanin mozna dostać -w zadnym innym (a w kilku miastach i marketach byłam) -nie ma takiego wyboru A co do prezentu -to nie zawracaj sobie glowy! może być czekolada albo w ogole coś ładnego co by mi o Was przypominało swoich zdjec mam duzo, ale nie wiem czy na prawde je chcesz na parapetowe gadaj co chcesz. noze? ramki? komplet kawowy? wieszaki? komlet do kibla? lustro? perfumy? krzaki? no gadaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 super nie wiedzialam ze w marketach budowlanych sa zaslonki Kaska Tymi w koncu powiesz co chcesz na parapetowe??? bie nie przyjade!!!!! Anju -w Rzeszowie w Leroyu to oczopląsu od tkanin mozna dostać -w zadnym innym (a w kilku miastach i marketach byłam) -nie ma takiego wyboru A co do prezentu -to nie zawracaj sobie glowy! może być czekolada albo w ogole coś ładnego co by mi o Was przypominało swoich zdjec mam duzo, ale nie wiem czy na prawde je chcesz na parapetowe gadaj co chcesz. noze? ramki? komplet kawowy? wieszaki? komlet do kibla? lustro? perfumy? krzaki? no gadaj.... A moze WC-picker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Kaśka Byłaś w LM w Rzeszowie i ani SŁOWEM NIE PISNEŁAŚ ŻE PRZYJEŻDŻASZ????!!!!!!!!! W zęby chcesz? Ile razy będziesz mnie ignorować??????? Zrób tak jeszcze raz a przysięgam że to, co spotkało Popiela to pryszcz. Pamietaj, że ciężarna z myszami za pan brat PS. odnnośnie drążków, to mi chodziło o ten spuszczany z góry w dół na sznureczkach a nie mocowany na hakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No izapomniałabym z tej złości: Jaki prezent chcesz? wymień co Ci potrzebne a ja sobie wybiorę za czym chce mi się łazieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Nie marudź, bo dostaniesz nasze grupowe zdjęcie do powieszenia na honorowym miejscu Jak chcesz coś rozsądnego, to gadaj, co Ci chodzi po głowie bardzo dobry pomysł!!! tylko w sepii albo cz-biale proszę! i z autografami Z góry uprzedzam, że Nitka dostanie nakaz kontroli czy wisi, za każdym razem, jak będzie w okolicy ooooooo tak... Nitka wpadnie i sprawdzi... i jak ino cos - to podkabluje wszystkim dzień dobry i ponawiam pytanie o prezenty.... jakby gospodyni chciała się wywinąć, że nie zauważyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Cześć Nituś, coś ostatnio po wątkach się mijamy. Chłopaki w przedszkolu? Ja to sobie pomyślałam, że Kasia specjalnie o mnie nie zahacza, bo nie chce tak naprawdę, zebym do Niej przyjechała. ALe ja wredna będę i przywiozę w prezencie wazon kryształowy- podobno wraca moda na nie - i na honorowym miejscu postawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.05.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Cześć Nituś, coś ostatnio po wątkach się mijamy. Chłopaki w przedszkolu? cześć w przedszolu, w przedszkolu i dobrze, bo szykuję im niespodziewajkę i z nimi pod pachą tego nie da rady zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 a co to ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.05.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 a co to ma być? chcę im zamontowac plac zabaw na działce tak by mili po czym łazić jutro ma go dostac zaraz dam fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 oo dawaj dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.05.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 oo dawaj dawaj no dobra... choć u siebie tyż dałam http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/Shpfe8x9N8I/AAAAAAAABIc/NdmEXpHU3hc/s512/IMG_0515.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 A byłam, byłam, widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Kaśka Byłaś w LM w Rzeszowie i ani SŁOWEM NIE PISNEŁAŚ ŻE PRZYJEŻDŻASZ????!!!!!!!!! W zęby chcesz? Ile razy będziesz mnie ignorować??????? Zrób tak jeszcze raz a przysięgam że to, co spotkało Popiela to pryszcz. Pamietaj, że ciężarna z myszami za pan brat PS. odnnośnie drążków, to mi chodziło o ten spuszczany z góry w dół na sznureczkach a nie mocowany na hakach. A Ty kurna ile razy bylas w IKEI w Krakowie i sie nie odezwalas co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.05.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Kaśka Byłaś w LM w Rzeszowie i ani SŁOWEM NIE PISNEŁAŚ ŻE PRZYJEŻDŻASZ????!!!!!!!!! W zęby chcesz? Ile razy będziesz mnie ignorować??????? Zrób tak jeszcze raz a przysięgam że to, co spotkało Popiela to pryszcz. Pamietaj, że ciężarna z myszami za pan brat PS. odnnośnie drążków, to mi chodziło o ten spuszczany z góry w dół na sznureczkach a nie mocowany na hakach. A Ty kurna ile razy bylas w IKEI w Krakowie i sie nie odezwalas co? Ja wogle byłam tylko raz i Ty wiedziałaś że wtedy nie bardzo mam jak bo z psem a poza tym to była niedziela Nawrzeszczała na dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.05.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nawrzeszczała na dzień dobry Zero poszanowania dla ciężarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.05.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no żebyś Bianca wiedziała... Tu też apel przynoszę http://forum.muratordom.pl/post3376612.htm#3376612 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts