Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo Ci się gdzieś kontekst zgubił :lol:

Bylo o spaniu, a potem o wpadaniu, to o czym mam myslec? :wink:

Właśnie :lol: Gdzie tu miejsce na alkohol? :wink:

Po alkoholu latwiej wpasc.

Toć Ci mówię, że już raczej nie :lol:

No to kamien z serca mi spadl... :roll: :roll: 8)

Ale wiesz, że mamy ją bić i gwałcić? :lol:

Bo Ci się gdzieś kontekst zgubił :lol:

Bylo o spaniu, a potem o wpadaniu, to o czym mam myslec? :wink:

Właśnie :lol: Gdzie tu miejsce na alkohol? :wink:

Po alkoholu latwiej wpasc.

Toć Ci mówię, że już raczej nie :lol:

No to kamien z serca mi spadl... :roll: :roll: 8)

Ale wiesz, że mamy ją bić i gwałcić? :lol:

No wlasnie przed chwila nadrobilam zaleglosci i przeczytalam, jaki program artystyczny sie szykuje.

Teraz to chyba nie mamy wyjścia, skoro jej mąż obiecał :roll:

Nic nie chce mowic, ale maz Ani bedzie musial ja zgwalcic, my nie mamy odpowiednich instrumentow... :roll: :roll: :roll:

Oj, to czuję, że faktycznie będzie mordobicie :lol: Mąż gwałci, Ania leje :lol: :lol: :lol:

Teraz to chyba nie mamy wyjścia, skoro jej mąż obiecał :roll:

Nic nie chce mowic, ale maz Ani bedzie musial ja zgwalcic, my nie mamy odpowiednich instrumentow... :roll: :roll: :roll:

Oj, to czuję, że faktycznie będzie mordobicie :lol: Mąż gwałci, Ania leje :lol: :lol: :lol:

No to dobrze maz Kasi przewidzial... :roll:

Nikt mnie nie zgwałcił -chociaż z tą kotą to jesteś blisko :) Ręce mam tak podrapane, że w pracy dziwnie na mnie patrzą :)

Imprezka u Ani była świetna i już nie mogę doczekać się powtórki! (mam nadzieję, że u mnie :wink: ). U mnie gwałt wam nie grozi -ewentualnie stratowanie przez domagającego się pieszczot bernardyna!

A wracając do tematu "domkowego": jutro żegnam panów tynkarzy -oprócz ceny nie mogę na nich złego słowa powiedzieć! Ściany gładziutkie jak lustro -nie ma żadnych niedociągnięć. Cierpliwie znosili nasze pomysły -typu wydzieranie kabla i przenoszenie oświetlenia w inne miejsce (na już otynkowanej ścianie :roll: ), i wydzieranie baterii podtynkowej :oops: (też już otynkowanej -bo hydraulik za płytko ją obsadził)...

Z Krakowa (oprócz miłych wspomnień :) ) przywiozłam wanienkę do kotłowni (zwykła stalowa o wym. 70x105cm), baterię do tejże (Roca Victoria za 230zł -OBI), oraz dwie umywalki nablatowe do górnej łazienki (prawie identico jak Roca BOL -ale o WIELE tańsze!!!). Tak że, mimo braku merbau nie wracałam "na pusto" :wink: . Poniżej bateria -żadna rewelacja -ale to w końcu kotłownia :) :

http://www.roca.pl/temp/upload/baterie/victoria%20plus/jednouchwytowa%20bateria%20wannowo-natryskowa%20scienna.jpg

Z Krakowa (oprócz miłych wspomnień :) ) przywiozłam wanienkę do kotłowni (zwykła stalowa o wym. 70x105cm), baterię do tejże (Roca Victoria za 230zł -OBI), oraz dwie umywalki nablatowe do górnej łazienki (prawie identico jak Roca BOL -ale o WIELE tańsze!!!). Tak że, mimo braku merbau nie wracałam "na pusto" :wink: .

Tyle dałaś rady pociągiem SAMA przewieźć?? :o

Z Krakowa (oprócz miłych wspomnień :) ) przywiozłam wanienkę do kotłowni (zwykła stalowa o wym. 70x105cm), baterię do tejże (Roca Victoria za 230zł -OBI), oraz dwie umywalki nablatowe do górnej łazienki (prawie identico jak Roca BOL -ale o WIELE tańsze!!!). Tak że, mimo braku merbau nie wracałam "na pusto" :wink: .

Nie doczytalas na watku o imprezie. Mily malazonek Kasie zabral z imprezy i zawinal o Krakow... :roll: :roll: :roll:

Nie doczytalas na watku o imprezie. Mily malazonek Kasie zabral z imprezy i zawinal o Krakow... :roll: :roll: :roll:

i nie bał się wejść do mnie na górę, żeby nas poznać osobiście... :wink: