malgos2 13.06.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Bo Ci się gdzieś kontekst zgubił Bylo o spaniu, a potem o wpadaniu, to o czym mam myslec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Bo Ci się gdzieś kontekst zgubił Bylo o spaniu, a potem o wpadaniu, to o czym mam myslec? Właśnie Gdzie tu miejsce na alkohol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Bo Ci się gdzieś kontekst zgubił Bylo o spaniu, a potem o wpadaniu, to o czym mam myslec? Właśnie Gdzie tu miejsce na alkohol? Po alkoholu latwiej wpasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Bo Ci się gdzieś kontekst zgubił Bylo o spaniu, a potem o wpadaniu, to o czym mam myslec? Właśnie Gdzie tu miejsce na alkohol? Po alkoholu latwiej wpasc. Toć Ci mówię, że już raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Bo Ci się gdzieś kontekst zgubił Bylo o spaniu, a potem o wpadaniu, to o czym mam myslec? Właśnie Gdzie tu miejsce na alkohol? Po alkoholu latwiej wpasc. Toć Ci mówię, że już raczej nie No to kamien z serca mi spadl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Bo Ci się gdzieś kontekst zgubił Bylo o spaniu, a potem o wpadaniu, to o czym mam myslec? Właśnie Gdzie tu miejsce na alkohol? Po alkoholu latwiej wpasc. Toć Ci mówię, że już raczej nie No to kamien z serca mi spadl... Ale wiesz, że mamy ją bić i gwałcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Bo Ci się gdzieś kontekst zgubił Bylo o spaniu, a potem o wpadaniu, to o czym mam myslec? Właśnie Gdzie tu miejsce na alkohol? Po alkoholu latwiej wpasc. Toć Ci mówię, że już raczej nie No to kamien z serca mi spadl... Ale wiesz, że mamy ją bić i gwałcić? No wlasnie przed chwila nadrobilam zaleglosci i przeczytalam, jaki program artystyczny sie szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Teraz to chyba nie mamy wyjścia, skoro jej mąż obiecał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Teraz to chyba nie mamy wyjścia, skoro jej mąż obiecał Nic nie chce mowic, ale maz Ani bedzie musial ja zgwalcic, my nie mamy odpowiednich instrumentow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Teraz to chyba nie mamy wyjścia, skoro jej mąż obiecał Nic nie chce mowic, ale maz Ani bedzie musial ja zgwalcic, my nie mamy odpowiednich instrumentow... Oj, to czuję, że faktycznie będzie mordobicie Mąż gwałci, Ania leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Teraz to chyba nie mamy wyjścia, skoro jej mąż obiecał Nic nie chce mowic, ale maz Ani bedzie musial ja zgwalcic, my nie mamy odpowiednich instrumentow... Oj, to czuję, że faktycznie będzie mordobicie Mąż gwałci, Ania leje No to dobrze maz Kasi przewidzial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.06.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Cześć babki, miło tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Cześć babki, miło tam u Was? Kasia zgwalcona i pobita jak widac na fotorelacji Ani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Na zdjęciach powyższych Kasia wygląda na zadowoloną z gwałtu Która taka delikatna i subtelnie ten gwałt wykonuje? Może dodatkowy fach w...(no nie wiem gdzie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Na zdjęciach powyższych Kasia wygląda na zadowoloną z gwałtu Która taka delikatna i subtelnie ten gwałt wykonuje? Może dodatkowy fach w...(no nie wiem gdzie ). Mysle, ze Kasie zgwalcila mala kota Ani i pies Bruno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.06.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Nikt mnie nie zgwałcił -chociaż z tą kotą to jesteś blisko Ręce mam tak podrapane, że w pracy dziwnie na mnie patrzą Imprezka u Ani była świetna i już nie mogę doczekać się powtórki! (mam nadzieję, że u mnie ). U mnie gwałt wam nie grozi -ewentualnie stratowanie przez domagającego się pieszczot bernardyna! A wracając do tematu "domkowego": jutro żegnam panów tynkarzy -oprócz ceny nie mogę na nich złego słowa powiedzieć! Ściany gładziutkie jak lustro -nie ma żadnych niedociągnięć. Cierpliwie znosili nasze pomysły -typu wydzieranie kabla i przenoszenie oświetlenia w inne miejsce (na już otynkowanej ścianie ), i wydzieranie baterii podtynkowej (też już otynkowanej -bo hydraulik za płytko ją obsadził)... Z Krakowa (oprócz miłych wspomnień ) przywiozłam wanienkę do kotłowni (zwykła stalowa o wym. 70x105cm), baterię do tejże (Roca Victoria za 230zł -OBI), oraz dwie umywalki nablatowe do górnej łazienki (prawie identico jak Roca BOL -ale o WIELE tańsze!!!). Tak że, mimo braku merbau nie wracałam "na pusto" . Poniżej bateria -żadna rewelacja -ale to w końcu kotłownia : http://www.roca.pl/temp/upload/baterie/victoria%20plus/jednouchwytowa%20bateria%20wannowo-natryskowa%20scienna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Z Krakowa (oprócz miłych wspomnień ) przywiozłam wanienkę do kotłowni (zwykła stalowa o wym. 70x105cm), baterię do tejże (Roca Victoria za 230zł -OBI), oraz dwie umywalki nablatowe do górnej łazienki (prawie identico jak Roca BOL -ale o WIELE tańsze!!!). Tak że, mimo braku merbau nie wracałam "na pusto" . Tyle dałaś rady pociągiem SAMA przewieźć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Z Krakowa (oprócz miłych wspomnień ) przywiozłam wanienkę do kotłowni (zwykła stalowa o wym. 70x105cm), baterię do tejże (Roca Victoria za 230zł -OBI), oraz dwie umywalki nablatowe do górnej łazienki (prawie identico jak Roca BOL -ale o WIELE tańsze!!!). Tak że, mimo braku merbau nie wracałam "na pusto" . Tyle dałaś rady pociągiem SAMA przewieźć?? Nie doczytalas na watku o imprezie. Mily malazonek Kasie zabral z imprezy i zawinal o Krakow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Z Krakowa (oprócz miłych wspomnień ) przywiozłam wanienkę do kotłowni (zwykła stalowa o wym. 70x105cm), baterię do tejże (Roca Victoria za 230zł -OBI), oraz dwie umywalki nablatowe do górnej łazienki (prawie identico jak Roca BOL -ale o WIELE tańsze!!!). Tak że, mimo braku merbau nie wracałam "na pusto" . Tyle dałaś rady pociągiem SAMA przewieźć?? Nie doczytalas na watku o imprezie. Mily malazonek Kasie zabral z imprezy i zawinal o Krakow... i nie bał się wejść do mnie na górę, żeby nas poznać osobiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 uuuuuu przystojny jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts